Založ si blog

Celoplošné testovanie ako sme ho vykonali a interpretácia výsledku sú v príkrom rozpore s inštrukciami z príbalového letáku daného testu!

Firma z Trnavy Eurolab Lambda a.s. podpísala s Štátnymi hmotnými rezervami ( SŠHR) dve zmluvy na dodanie 10,5 milióna  kusov  Skríningových  testov na diagnostiku ochorenia COVID-19 v hodnote 46 365 000,00 eur!  Zvyšné testy v počte 3 milióny boli dodané inými firmami od iných výrobcov. Testy majú certifikát EU, o čom svedčí aj značka EU na ich obale. Pán Harabin vo svojom videu z 3.11.2020 teda nehovorí pravdu, keď tvrdí, že testy nemajú certifikát EU a sú nulitné, vychádza z mylnej informácie.

Tak som pátral a našiel som príbalový leták priamo z tohto typu testu na internete v českom jazyku. TAM STOJÍ :

Plánované použití

Test STANDARD COVID-19 Ag je rychlý chromatografický imunologický test pro kvalitativní detekci specifických antigenů COVID-19 přítomných v lidském nasofaryngu a orofaryngu. Tento test je určený pro profesionální diagnostické použití in vitro a je určený jako pomůcka pro časnou diagnostiku infekce COVID-19 u pacientů s klinickými symptomy infekce COVID-19. Poskytuje pouze iniciální výsledky screeningového testu. Aby se potvrdila infekce COVID-19, je třeba provést další specifické alternativní diagnostické metody……. TAKŽE??? testujeme v rozpore s príbalovým letákom samotného testu.. je to vôbec možné??

 Práve som pochopil, prečo sa primárka  MuDr Júlia Horáková, ocenená Pribinovým krížom II stupňa rozhodla na protest proti tejto arogancii pri nedodržaní postupu určeného výrobcom, vrátiť toto vyznamenanie ! Hovorila presne o tomto nedostatku, ktorý politici pri svojom rozhodnutí ako nastavia testovanie odignorovali….

Link na príbalový leták

https://www.labmark.cz/data/system/attachments/sdbiosensor_q_covid_ag_ifu_

cz_6.2020.pdf

Časť textu príbalového letáku nám ukazuje, že naše testovanie je v rozpore s určením testu a už vôbec nemôže slúžiť samotné na zakázanie pohybu občanov, tak ako rozhodli naši mocní !

 Kto teda rozhodol, že budú tieto testy použité V ROZPORE S ICH URČENÍM A V ROZPORE S NÁVODOM? Novinári prosím pýtajte sa!

link na registráciu testov na  SUKL https://www.sukl.sk/hlavna-stranka/slovenska-verzia/media/tlacove-spravy/antigenove-testy-na-plosne-testovanie?page_id=5457

Zelenskij pravdepodobne spáchal ťažký zločin proti štátu. Klamstvá neobstoja ale všetci mlčia.

14.06.2024

Musím sa znova vrátiť k neústavnému uchopeniu moci prezidentom Zelenskím, teraz 21.mája 2024. V roku 2019 vyhral voľby Vladimír Zelenskij a ujal sa úradu 21.mája 2019 na 5 ročné obdobie. Podľa ukrajinskej ústav sa mali voľby konať poslednú nedeľu v marci v piatom roku funkčného obdobia prezidenta. Marec prešiel a voľby sa nekonali. V roku 2022 zaviedla vláda po invázii [...]

Efektívne využitie „Boydovho cyklu“ určí, kto bude vo vojne úspešnejší. Môže prehrať celé ľudstvo.

04.06.2024

Prečo Ukrajina nie je stále blízko k víťazstvu ? Začnem všeobecnými ukazovateľmi. HDP Ukrajiny do začiatku vojny bolo 160 mld USD, Ruska 2,2 bilióna USD, Nemecka 4,1 bil USD, EU mala 17, bil. USD. Putin používa na vojnu priemerne 120 mld USD, čo je ročne 5,4% HDP. Európska pomoc za dva roky vojny predstavovala asi 88 miliárd USD, čo je 0,25% HDP. Reálny pomer výdavkov na vojnu [...]

Prekročíme „Rubikon“ a nebude cesty späť? Rus intenzívne zopakoval hrozbu použitia jadrových zbraní!

30.05.2024

Len prednedávnom som na otázku, ako bude pokračovať vývoj konfliktu východ západ vedeného na Ukrajine povedal, že v prípade zvyšovania tlaku na použitie západných zbraní na teritoriu Ruska a prípadnej účasti vojenských expertných síl na teritoriu Ukrajiny, či zasiahnutia ruských rakiet a dronov z území štátov NATO ( Poľsko, Slovensko, Rumunsko či Bulharsko) bude [...]

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

väzeň, väzenie, mreže

V ruskej base zajali väzni dvoch dozorcov. Zasiahli špeciálne jednotky, útočníkov zabili

16.06.2024 11:40

Skupina šiestich mužov sa v nedeľu vo väzenskej väznici v Rostove na Done na juhozápade Ruska zmocnila dvoch dozorcov.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

Nemci zaznamenali už dve tisícky nelegálnych migrantov, ktorí prešli cez Bielorusko

16.06.2024 11:20

Nemecká spolková polícia za prvých päť mesiacov tohto roka zaregistrovala 2215 nelegálnych migrantov, ktorí do krajiny dorazili tzv. bieloruskou cestou.

Valko

V kauze vraždy advokáta Valka ešte nie je vytýčený hlavný termín pojednávania

16.06.2024 10:36

V kauze vraždy advokáta Ernesta Valka stále nie je na Mestskom súde Bratislava I známy termín hlavného pojednávania.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 555
Celková čítanosť: 3181287x
Priemerná čítanosť článkov: 5732x

Autor blogu

Kategórie

Archív