Založ si blog

Kto vlastne zradil Putina? Prigožin? Alebo niekto iný? Údajne zatýkajú veľkú skupinu ľudí na čele s Šojgu a Gerasimovom!

Podľa jedného neovereného videa, čo sa stalo v piatok a sobotu bolo len teátro na odpútanie pozornosti. Putin sa údajne dozvedel , že ho zradili a potreboval zavrieť zradcov. Tak požiadal Prigožina aby urobil „vzburu“ a vyhrozil priamo dvom najvyšším Ministrovi obrany Šojgu a NGŠovi Gerasimovovi. Tým šlo o život a tak ušli z Rostova na Done priamo do Moskvy kde zradili zradcov. Oni údajne stáli na čele veľkej skupiny ľudí, čo chceli odstrániť Putina. A tak po ich priznaní vystúpil Putin a celý bledý hovoril že to je zrada vlasti a národa ako bola v 1917 roku a všetkých zradcov povstalcov METEŽNIKOV stihne spravodlivý trest. Nikde nepovedal Prigožina a Wagnerovcov, to preto, aby mohli zatýkať pravých zradcov a mali na to čas. Tí boli presvedčení že hovorí o Prigožinovi a jeho vojsku. Preto je v pondelok voľno v Moskve, lebo povstanie ešte neskončilo. Len Wagner group zohrali svoje predstavenie a vrátili sa. Prihgožin je v Bielorusku, aby nebol v dosahu GRU ktorá môže pracovať pre ministra obrany. Preto údajne zmizol.

Nikde som nenašiel potvrdenie tejto správy a známa z Moskvy to potvrdiť nevie, že čakajú na pondelok. Ale reči idú, že to včera nebola zrada a vzbura len tak.. ako bola prezentovaná.. A ten chlapík z tohto videa je teraz pod silnou ochranou… NO AKO HOLYÚDSKY nový film..

Prvý krát dávam neoverenú informáciu z druhého zdroja, lebo mi to príde až neuveriteľné. Takže požijeme a uvidíme.

link na video :

@zuben.co

♬ оригинальный звук – zuben.co

Zelenskému končí mandát 21. mája 2024. Vstúpia vojská NATO na Ukrajinu aby ho ochránili pred prevratom? úvaha.

13.05.2024

V roku 2019 vyhral voľby Vladimír Zelenskyj a ujal sa úradu 21.mája 2019 na 5 ročné obdobie. Podľa ukrajinskej ústav sa mali voľby konať poslednú nedeľu v marci v piatom roku funkčného obdobia prezidenta. Marec prešiel a voľby sa nekonali. V roku 2022 zaviedla vláda po invázii Ruska stanné právo a pokiaľ je v platnosti, voľby MôŽU byť odložené. Prezident PZRE Tiny Kox [...]

Prieskumné lety nad územím ZSSR, POWERS a U2. 1. mája bolo 64. výročie jeho zostrelenia.

02.05.2024

Na fotografovanie tajných objektov na sovietskom území z lietadiel U-2 vytvorila americká Ústredná spravodajská služba (CIA) špeciálne oddelenie „10-10“. Oficiálne sa jednotka nazývala 2. (dočasná) letka leteckého meteorologického prieskumu WRS (P)-2 a pôsobila pod krytím amerického Národného úradu pre letectvo a vesmír (NASA). 4. júla 1956 sa uskutočnil prvý let nad [...]

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

Čaputová, Pellegrini, Fico, vyhlásenie, atentát

Atentát ako dôsledok polarizácie? Nájdeme cestu k upokojeniu a nie k zhoršeniu situácie?

16.05.2024 19:00

Najvyšší čas zatiahnuť ručnú brzdu. Atentát na premiéra Roberta Fica otriasol spoločnosťou a jej súdržnosťou. Bude to pre nás budíčkom? Upokojujme napätie slušným dialógom.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 550
Celková čítanosť: 3154976x
Priemerná čítanosť článkov: 5736x

Autor blogu

Kategórie

Archív