Založ si blog

Chudobu sveta nevyrieši prijímanie emigrantov v Európe a USA. Ilegálnych už vôbec nie!

Na svete je momentálne asi 7 miliárd 300 miliónov pozemšťanov. Každý deň sa narodí približne 300 000 ľudí a zomrie asi 190 000. Ročný prírastok populácie je asi 80 MILIÓNOV ľudí. V Európskej únii, ak by nebolo prisťahovalcov, by populácia STAGNOVALA, v niektorých štátoch klesala. Európania dávno pochopili, že môžu mať LEN toľko detí, koľko stačia uživiť. Takže ten prírastok 80 miliónv každoročne príde na svet v podstate v jeho chudobnejších a najchudobnejších častiach… Afrika  a Ázia.    Videl som výborný príklad  , aj keď trošku demagogicky prikreslený z USA ako to vlastne je ak USA musia prijať ročne jeden milión emigrantov. Komu tým pomôžu, ak sa medzi tým v chudobných štátoch sveta zatiaľ narodí ďalších  80 MILIONOV ľudí odsúdených žiť na hranici extrémnej chudoby či za ňou? https://www.youtube.com/watch?v=Q9OHapuhzs4( zapnite si titulky ak chcete)

Svetové organizácie stanovili hranicu extrémnej chudoby na 1,25 USD na deň, pod touto hranicou žije  asi 1,3 MLD ľudí.( to je teda  necelých 38 USD na mesiac). Pod hranicou 2 USD na deň viac ako tretina ľudstva, niektoré zdroje udávajú viac ako polovica, teda 3,5 miliardy ľudí. ( wikipedia)

V Európe Hranica chudoby bola podľa EU SILC 2013 stanovená na 337 eur na mesiac pre jednočlennú domácnosť. Na Slovensku máme v súčasnosti až viac ako 30 % seniorov, to znamená, že viac ako 300.000 seniorov s príjmom pod hranicou chudoby a viac ako 83 %, čo je skoro 200.000 ZŤP ľudí, ktorí majú tiež vlastne príjem pod touto hranicou, Ak by sme brali túto hranicu , tak je na svete viac ako 6,5 miliardy ľudí čo sú pod touto hranicou.. (teraz.sk)

Ľudstvo sa v prvých tisícročiach nepremnožovalo. Odhady hovoria, že  asi 8000 rokov pnl žilo na zemi 5 miliónov ľudí. Tento počet sa zvýšil na 200 miliónov niekde v rokoch 500-600 nl. Prvú miliardu sme dosiahli  niekde v roku 1805 za Napoleona. Druhú miliardu sme stihli za necelých i 130 rokov, v roku 1927.

Keď som chodil ja do základnej školy, tak nás učili  že zem má 3,5 miliardy obyvateľov. Tretia bola dosiahnutá v roku 1959, o 15 rokov sme mali o ďalšiu miliardu viac. Teda 4 miliardy v roku 1974.  11.júla 1987 vyhlásilo OSN dňom PIATEJ miliardy. 1999-6 miliárd, 2011-7 MILIÁRD…

Ako pomôžeme celosvetovej chudobe tým že prijmeme do Európy napríklad milión utečencov ročne?? NIČ. Len to viac destabilizuje sociálne pomery na našom kontinente, nepomôže to v boji so svetovou chudobou ani o milimeter. Prečo  máme brať ILEGÁLNYCH bežencov? Že im ide o život? Niektorým áno, ale tí nemajú na cestu do Európy ani náhodou. To čo vidíme, je ekonomicko politická emigrácia mladých mužov, ktorý tu vytvoria predpolie pre príchod masového islamu. Založia rodiny, ktoré majú tradične 10 a viac detí. Kto bude pracovať za 20 rokov na sociálny systém aby bol udržateľný?

Ak chceme niekoho prijímať na náš kontinent, v prvom rade by to malo  byť riadené a regulované. Koľko štátov sme demokraticky zbombardovali a teraz z nich ľudia utekajú k nám? Urobme na ich územiach zberné tábory, chráňme ich pred zverstvom ich vlád či teroristických skupín  na ich území. Je to tam omnoho lacnejšie a prekazme čierny obchod s emigráciou. Všetkých „načierno „ pricestovaných a dovezených vracajme do týchto záchytných táborov. Tam im dajme vzdelanie a hygienické návyky. Naučme ich regulovať pôrodnosť.. Ak im nepomôžeme v ich rodiskách či na ich územiach, v Európe im nemáme ako pomôcť. Vyselektujme ekonomických od politických a prenasledovaných. Tých ochráňme presídlení na náš kontinent. Zbytok naučme zvyšovať si životnú úroveň u nich doma. To by bol záslužný čin. Presídlením milióna či dvoch ročne k nám alebo do USA nevyriešime NIČ.. lebo ich za ten rok pribudne ďalších 80 MILIONOV do absolútnej extrémnej chudoby.  Tento nami zvolený spôsob podporuje korupciu a kšefty, nič nikomu neprináša okrem bohatstva priekupníkom s ľuďmi. Obyvatelia všetkých štátov Európy nesúhlasia a právom .  Znížme výdaje na z brojenie, prestaňme sa hrať na vojakov a rázne riešme chudobu sveta… LEBO NÁS ZABIJE.. Už starogrécka veštica Sibyla veštila skaza ľudstva príde z východu…..

P.S. : online počet obyvateľstva zeme.. http://www.worldometers.info/sk/

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:34

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 548
Celková čítanosť: 3137904x
Priemerná čítanosť článkov: 5726x

Autor blogu

Kategórie

Archív