Založ si blog

Odtajnite čo máte na všetkých. . SÚD stopol vydanie knihy o „gorile“ . .. CENZÚRA!

 

 

Národ je pobúrený „Gorilou“ či „Sasankou“ ide do ulíc. Oba vypustené živočíchy nám ukazujú bahno, do akého sa dostali politici v područí moci mocných, teda neskutočne bohatých.  Títo ľudia si robia z politikov vazalov vo všetkých politických stranách. Vždy po voľbách si dosadia ku korytám svoje svine, čo vyžierajú štátne prachy,  za právo dodávať služby či tovary pre štátne inštitúcie.  DNES SÚD VYDAL PREDBEŽNÉ OPATRENIE A POZASTAVIL VYDANIE KNIHY O GORILE NA ŽIADOSŤ  SPOUMAJITEĽA FINANČNEJ SKUPINY.. Začíname mať CENZÚRU ako za TOTÁČA.. je to vôbec možné???

Privatizácia, tá mečíkovská nás srdila.. že aha zlodej.. a to šlo len o smiešne drobné v porovnaní s takým plynom či elektrikou, letiskom alebo teplom…. Ba aj ten teplý vzduch bol malá hračka oproti tomu, čo sa skrýva v nespočetných gorilách, ktoré ešte majú tajné služby v šuplíkoch. Lebo za KAžDEJ MOCI  robili tajní to isté.. počúvali, zapisovali.. sledovali.Takže nebuďte naivní a nemyslite si že len tých pár mien , čo je v tej voľnej Gorile, je tých jediných zlých… Presne rovnaké rozhovory na iné témy, ale podobné prachy sa dejú dennodenne na mnohých miestach.  Smutné je , že to neplatí len pre Slovensko, kde vytiahli zviera na slobodu. Deje sa to po celom svete aj v tých najstarších a najväčších baštách demokracie.  Len oni majú väčší prst aby ukázali na nás.. že aha.. toto sú tí zlí.. a vytvárajú rebríček korupcie kde oni končia na popredných miestach ako dobrí… nie.. všetci čo si čuchli k veľkým peniazom sú namočení aj do veľkých úplatkov… a je úplne jedno či ich schovajú za výstavbu športovísk, škôl či nemocníc….. úplatok s ušľachtilým cieľom plnenia zostáva stále úplatkom.. či ide o olympiády a ich prideľovanie…či majstrovstvá sveta vo futbale. Ak sa nás to netýka, tak si to nevšímame.. sme pokrytci rovnako, ako keď sa ukáže zlodej v našej politickej straničke.. kričíme.. ale ty si predtým kradol viac.. a horšie si sa pri tom usmieval… Ba aj „Já akože prvá“ …to ma chcete vážne zaťahovať do „gorilých“ hier????“  teda popiera stretnutia.. na druhý deň ich pripustí ako masovku v jej dome, ktorým prešlo tisíce ľudí.. ale nevie či nemá niekto fotečku  skutočnej pravdy.. tak to pripúšťa.. a keď bude na nej len vo dvojici s lobistom.. tak povie.. ale o chvíľku prišlo sto ľudí.. a ked tam bude dátum, že to bolo už za premierovania.. tak povieme.. už sme vysvetlenie dali, nezaťahujte nás. SaS začínajú stúpať preferencie, tak sa vytiahne tá morská chápadlovka, čo žerie planktón.. A samozrejme sa najskôr poprie, že nič nebolo.. potom sa povie že bolo ale nie tak ako je to napísané.. a keď sa ukáže že aj o fotení lístkov tamje.. teda to čo tvrdil Fico, tak sa povie.. je to špinavá predvolebná kampaň..  a nebolo špinavé si smskovať s tým človekom?? Ak si vymieňal info o voľbe GP, tak o čom všetkom ešte?? Nie aj o obchodoch?? Akých?? No všelijakých.. presne ako ostatní.. Už som hovoril.. niet krajšieho zlodeja medzi všetkými farbami politického spektra..  nik nie je nepodplatiteľný.. každý má s voju cenu..  Nové strany ako 99% či iné aj spolu s obyčajnými nemali možnosť ešte v politike nič dokázať .. takže si myslíme že sú čisté.. omyl.. každý má svoj životopis od narodenia.. len im ho nik zatiaľ nekontroloval..

A čo organizátori protestov?? No, je naivné si myslieť, že niekto posunie voľby či odvolá politikov z ich teplých miestečiek.. Je naivné si myslieť , že toto robí len jedna spomenutá finančná skupina..   protestovať treba.. ale .. nezneužije to niekto napokon na to aby sa nič neudialo?? Aby všetko zostalo len tak.. lebo sa budú  riešiť protestujúci a ich výtržnosti a nie tí.. proti ktorým sa šlo protestovať?? Prekryje sa problém zvierat výtržnosťami?? Požijeme uvidíme.. niet výberu ….

 

Kto vyhrá boj o palác? Je dôležité kto to bude?

25.03.2024

Prvého kola volieb prezidenta a zúčastnilo 2 254 000 51,9% z 4 333 000 (možní voliči: mužov 2mil 88 tisíc a 2mil 245 tisíc žien) V druhom kole môže naviac voliť asi 2 200 prvovoličov, ktorí dosiahnu 18 rokov práve v tých dvoch týždňoch medzi kolami. Účasť v prvom kole bola asi 51% , voliť nešlo asi 2 milióny 80 tisíc voličov. Výsledok na prvých dvoch miestach je [...]

Dukla Trenčín zasa sklamala, zostala pred bránami play off na 9 mieste.

18.03.2024

Srdce trenčianskeho hokejového fanúšika zasa krváca, oko plače. Ako sa stalo už zvykom, Dukla sa nedostala opäť do play off, teda medzi posledných osem. Lepšia Nitra nás vyradila a ukončila nám sezónu, v ktorej sme sa dlhodobo potácali medzi 8 až 10 miestom. Moje fanúšikovské hodnotenie pri pohľade z bufetu je subjektívne, nenárokuje si na absolútnu pravdu, ani [...]

Takto píšu ruské médiá o Putinovom vyhlásení o technickej pripravenosti na jadrovú vojnu.

15.03.2024

Dovolím si tu skopírovať jeden ruský článok bez môjho komentára, aby sme videli ako sa to snažia vnímať ruskí novinári a ako sa to snažia vysvetliť svojim čitateľom. Sami posúďte kde končí technická pragmatičnosť a kde začína propaganda. Je vonku len pár desiatok minút, vyšiel dnes 15.3. 2024 9:24 moskovského času…. Zdroj topcor ru 15.3.2024 9:24 Prst na [...]

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 543
Celková čítanosť: 3112046x
Priemerná čítanosť článkov: 5731x

Autor blogu

Kategórie

Archív