Založ si blog

Podať demisiu a stratiť dôveru sú dve veľmi rozdielne veci! Prečo je to také nepochopiteľné? ? Pre EGO?

Pani Radičová, neviem ako je možné, že v týchto dvoch cestách ako prísť o vládu nevidíte Vy, ako študovaná osoba rozdiel!! To predsa nemyslíte vážne. Prezident to povedal šepkajúcou jednou vetou. A aj ja, pri pohľade z bufetu som to pochopil na prvý krát.

Pre Vás to má rovnaký dôsledok… stratili ste vládu… Ale pre dovládnutie do predčasných volieb to má diametrálne odlišný dôsledok… Aha.. Ak by val neprešiel a Vy podáte demisiu, tak Vás môže prezident poveriť dovládnutím do predčasných volieb. A Vy zrazu by ste mohla navrhnúť demisiu tých “rebelantských“ ministrov  zo SaS. Ale takto ako ste to realizovala VY??? Jasne Vám povedal ujo, že terazky vládu  CELÚ MUSÍ ODVOLAŤ a teda Vás nemôže poveriť dovládnutím do predčasných. TO VÁM UNIKÁ???? Taká sprostá maličkosť??? Vy nevidíte ten rozdiel nie pre Vás ale pre Slovensko?? Vy nevidíte, že teraz sa nedohodne nikto s nikým a ten chudáčisko šepkajúci bude musieť buď zavrieť oči a uši a neodvolať Vás, alebo bude hľadať riešenie neriešiteľného??? Nik s nikým nechce spolupracovať, aby dostal dôveru na tých pár mesiacov…..

A ešte čosi. Ficove vyjadrenia k Vám sú presne rovnaké, aké boli Vaše k nemu. Ale toto sa volá POLITIKA…. a ak nezvládate pod zástierkou slušnosti takéto malichernosti a zosobňujete si ich do záverov, ž s týmto NIKDY.. tak ste ozaj nedozreli na politiku. Politika je o dohodách možných, a nie o pravde a slušnosti. Veď ste to vedeli… moja babka hovorievala:“ kto chce s vlkmi žiť, musí s vlkmi vyť“ Takže ste vyla pokiaľ ste si myslela, že budete vodcom svorky.  Teraz, že pre slušnosť už dosť?? No no no…

Skúste sa ešte raz zamyslieť, či ozaj nevidíte rozdiel pri podaní demisie a odvolaním  následkom straty dôvery… Držím Vám palce, aby ste na to prišla..čo najskôr.. MÁTE NA TO..

Ja len toľko….

 

Britskí analytici vymenovali hlavné dôvody zlyhania Ukrajinskej protiofenzívy v roku 2023. Je čas na mierové rokovania?

19.07.2024

ŠTVRTOK 18. JÚL 2024, 19:46 HOD Britské analytické centrum zverejnilo 48-stranovú správu „Predbežné vyhodnotenie ukrajinských útočných operácií 2022 – 23“, v ktorej sú uvedené hlavné dôvody neúspešnej protiofenzívy ozbrojených síl Ukrajiny v roku 2023 a vyjadruje taktiež pochybnosť nad novou ofenzívou v blízkej budúcnosti. Zdroj : BBC s odvolaním sa na [...]

Zelenskij pravdepodobne spáchal ťažký zločin proti štátu. Klamstvá neobstoja ale všetci mlčia.

14.06.2024

Musím sa znova vrátiť k neústavnému uchopeniu moci prezidentom Zelenskím, teraz 21.mája 2024. V roku 2019 vyhral voľby Vladimír Zelenskij a ujal sa úradu 21.mája 2019 na 5 ročné obdobie. Podľa ukrajinskej ústav sa mali voľby konať poslednú nedeľu v marci v piatom roku funkčného obdobia prezidenta. Marec prešiel a voľby sa nekonali. V roku 2022 zaviedla vláda po invázii [...]

Efektívne využitie „Boydovho cyklu“ určí, kto bude vo vojne úspešnejší. Môže prehrať celé ľudstvo.

04.06.2024

Prečo Ukrajina nie je stále blízko k víťazstvu ? Začnem všeobecnými ukazovateľmi. HDP Ukrajiny do začiatku vojny bolo 160 mld USD, Ruska 2,2 bilióna USD, Nemecka 4,1 bil USD, EU mala 17, bil. USD. Putin používa na vojnu priemerne 120 mld USD, čo je ročne 5,4% HDP. Európska pomoc za dva roky vojny predstavovala asi 88 miliárd USD, čo je 0,25% HDP. Reálny pomer výdavkov na vojnu [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 556
Celková čítanosť: 3206872x
Priemerná čítanosť článkov: 5768x

Autor blogu

Kategórie

Archív