Založ si blog

Čo si chceme sčítať? Alebo komu vadí normálne sčítanie domov a ľudí?

S údivom pozorujem to , čo sa deje terazky okolo sčítania. Obdržal som zalepenú obálku a formulár, ako každý občan tejto banánovej republiky. Otvorím a čítam, že tam treba čosi nalepiť. A to čosi je „identifikátor“ ktorý je zalepený a s MOJOU adresou a menom. Takže, ak ho niekto vygeneroval, má k nemu pridelené moje meno a adresu, teda, nie je žiaden problém spätne zistiť komuže ten hárok s nalepeným číslom patrí. Pozrel som si zákon 263/2008  a div sa svete v odseku 2) písmeno c) sa hovorí, že ministerstvo vnútra zabezpečí vytvorenie identifikátora obyvateľa. A ja sa pýtam, na kieho čerta, keď každý obyvateľ už má svoj identifikátor v podobe rodného čísla? Takže keď tam nalepím to číselko, tak som sa hneď podpísal.. Ba figu.. na podpis som potrebný JA . ale na nalepenie číselka nie… to zvládne bezo mňa aj ten sčítací komisár. Ja sa pýtam… Kto zaručí, že komisár nenalepí číselko a nevyplní ten papier za mňa??? Tak a teraz som z toho vedľa. Chceli sme zabezpečiť jednoznačné sčítanie a mne vychádza , že práve teraz sme umožnili komisárom sčítať sa za nás, bez toho aby nás vôbec obťažovali. Vypíšu formulár, capnú tam identifikátor a odovzdajú. Kto sa dozvie že som to neurobil ja podľa pravdy, ale nejaký komisár???

Apropo mne ten identifikátor nevadí, veď čo , ale… prečo niekto chce vedieť adresu a NÁZOV FIRMY môjho zamestnávateľa??? Čo to má spoločné s mojím sčítaním?? Nemá to náhodou slúžiť pre ministra vnútra a jeho potreby identifikovať  čiernych zamestnancov, ?? alebo pre toho na financiách a jeho daňové kontroly? Toto jediné som z hárka nepochopil. Povedal som si.. horšie ako komunistická ŠTB.. ficipáni to vymysleli a títo radičpáni  to nechali tak.. veď sa hodia informácie. A tá baba čo sa nás snaží presvedčiť, že to nemôže byť zneužité, nech sa konečne preberie a zobudí. Práve preto, aby to zneužité mohlo byť to takto tvorca zákona a jeho napĺňateľ vymyslel. Nech sa radšej nehovadí a nech je ticho. Ešte ma tak napadá, o čo ide Lipšicovi?  On rozpútal nedôveru k sčítaniu tým svojim vystúpením. Prečo jedno ministerstvo chce pokaziť prácu inému úradu? Žeby sa baba zaťala  a nechcela mu poskytnúť informácie po sčítaní na ktoré sa tešil??Teda tie informácie spojené s identifikátorom obyvateľa?

Ja problém nemám, vyplnil som, nalepil a odovzdal. Nemám čo skrývať. Čo skrývajú tí, čo to chcú teraz prekaziť? Alebo, čo skrývajú ľudia, čo nechcú nalepiť identifikátor??? Ja byť Vami sa tam aj podpíšem.. aby bolo jasné že to nevyplnil komisár. Veď aj tak sa vie, čie je to tlačivo.

 

Prieskumné lety nad územím ZSSR, POWERS a U2. 1. mája bolo 64. výročie jeho zostrelenia.

02.05.2024

Na fotografovanie tajných objektov na sovietskom území z lietadiel U-2 vytvorila americká Ústredná spravodajská služba (CIA) špeciálne oddelenie „10-10“. Oficiálne sa jednotka nazývala 2. (dočasná) letka leteckého meteorologického prieskumu WRS (P)-2 a pôsobila pod krytím amerického Národného úradu pre letectvo a vesmír (NASA). 4. júla 1956 sa uskutočnil prvý let nad [...]

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

NATO / OTAN / Armáda SR /

Podpora členstva SR v EÚ a NATO oproti vlaňajšku vzrástla

02.05.2024 15:12

Členstvo Ukrajiny v západných inštitúciách si želá 30 percent Slovákov, čo je najmenej z regiónu.

DN - Boeing 737 MAX

Ďalší kritik spoločnosti Boeing náhle zomrel. Svedčil proti firme, hovoril o problémoch vo výrobe

02.05.2024 14:57

Dean pracoval v spoločnosti Spirit AeroSystems, ktorá bola dodávateľom komponentov pre firmu Boeing.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 549
Celková čítanosť: 3142959x
Priemerná čítanosť článkov: 5725x

Autor blogu

Kategórie

Archív