Založ si blog

Odkiaľ pochádza SARS-CoV-2, ktorý spôsobuje COVID-19? Je Čínsky či z USA?

armádna delegácia USA na športových hrách 2019 v Wu-chan

13.3. označil čínsky diplomat Zhao Lijian  za pôvodcu vírusu USA. Všetci sme mávli rukou a nevenovali tomu pozornosť s poznámkou „tak určite“. Písali o tom hlavne portáli šíriace obyčajne zvláštne až konšpiračné teórie. Rovnako som tú informáciu bral aj ja, až pokiaľ sa neobjavila znova aj so zdrojom , ktorí použili pred pár dňami Číňania. Tým zdrojom je video zverejnené na Twiteri z vyšetrovania pred Výborom Snemovne reprezentantov Riaditeľa centra pre kontrolu a prevenciu nemocí Roberta Redfielda. Tento pripustil, že americkí vojaci, ktorí ku koncu minulého roka zomreli zdanlivo na chrípku ( na tú boli testovaní) mohli zomrieť na COVID-19!!. Na otázku či sa aj potvrdili takéto úmrtia odpovedal, že urobili spätne testy na niektorých zomrelých a potvrdila sa smrť nie na Influenzu( chrípku) ale na COVID-19. link na Tweet https://twitter.com/zlj517/status/1238114622684585984?s=20 Toto šetrenie pred komisiou snemovne prebehlo 12.3.2020 ( to isté ale s českými titulkami https://www.youtube.com/watch?v=PUPYA2kAnPo)

Číňania vychádzajú z faktu, že v októbri 2019 sa konali veľké celosvetové armádne hry práve v ich meste WU-chane, odkiaľ sa vrátili americký športovci domov( asi 300), niektorí z nich zomreli práve na COVID-19, ako ukázali spätné pitvy a testy. Až v decembri 2019 zomreli prví čínski  pacienti v danom meste na pre nich neznámy vírus, vtedy to tajili. Prvý sa zmienil o novom vírise podobnému SARS oftalmológ  Li -Weng-lian 30.12.2019 v hromadnej správe skupine spolužiakov z lekárskej školy napísal o víruse, ktorého príznaky pripomínajú SARS.Priznal taktiež , že vírus ešte nie je presne identifikovaný. Oficiálne miesta mu nedovolili zverejnenie svojho objavu a začali mu znepríjemňovať život. Zomrel práve na COVID-19 7.2. 2020 a stal sa hrdinom.

Oficiálne Čína priznala až 21.1. 2020 278 nakazených a 8 mŕtvych na vírus 2019 n.CoV ( n znamená noname- neznámy) Od toho dňa sa tam neustále zvyšovali počty nakazených,ktorí sa stabilizovali asi na 81 077 vyžiadali si do 16.3. 3218 čínskych obetí.

Ak smrť vojakov USA predchádzala úmrtiu pacienta NULA v Čine o niekoľko týždňov, je zrejmé, že musel byť nakazený skôr ako doteraz menovaný pacient NULA v Číne. Toto nie je presne identifikovateľné z toho video záznamu, lebo tam nespomenuli časovú os úmrtí Američanov.

V každom prípade je tento fakt vysoko zarážajúci a vnáša nový uhol pohľadu na túto svetovú pandémiu, ktorá je ešte len v nastupujúcej vlne. V Čechách neželaná lekárka , ktorá vyvinula lacné testovanie na SARS-CoV-2 Soňa Peková, ktorá skúma tento vírus v súkromnom laboratóriu tiež naznačuje, že sekvencie tohto nového vírusu vyzerajú ako nie z prírodnej vzorky, vykazujú manipuláciu v laboratóriu. https://www.youtube.com/watch?reload=9&time_continue=612&v=P2KW1kud9fg&fbclid=IwAR3GBjXNt8n1OP3I8Sbj3EBiPLkUfEuAtIYT0W0cQ6R1Od_6-_ogpCHLry8

Otázkou zostáva teda časová os. Kde vznikol a kto koho nakazil? V Čínskom Wu-chane totiž sú laboratóriá, ktoré skúmali a testovali prvý SARS v roku 2002. Unikol im, alebo Američanom, ktorí priniesli tento nový mutant práve do tohto mesta?? Predstaviteľ čínskeho ministerstva zahraničných vecí Zhao Lijian ale na Twiteri zverejnil, že koronavírus v meste Wu-chan, kde bol prvýkrát zaznamenaný, mohla do krajiny „priniesť“ americká armáda. V tejto súvislosti požiadal USA o vysvetlenie.

„Kedy sa objavil pacient nula v USA? Koľko ľudí je nakazených? Aké sú názvy nemocníc? Môže to byť americká armáda, ktorá priniesla epidémiu do Wu-chanu. Buďte transparentní! Zverejnite svoje údaje! USA nám dlhujú vysvetlenie!“ píše Zhao Lijian na Twitteri. Pritom prenikli správy že americká firma vyvinula už vakcínu a začala testovanie na ľuďoch práve vo Wu-chane ( niekedy po 25.2.?) V každom prípade oficiálne testovanie začalo aj v USA, experimentálnu vakcínu dostala prvá účastníčka skúšky. Približne šesť týždňov trvajúcej prvej fázy testovania sa zúčastní 45 zdravých dobrovoľníkov vo veku od 18 do 55 rokov, uviedol vo vyhlásení Národný zdravotnícky inštitút (NIH). Jeho vedci vyvíjali očkovaciu látku s názvom mRNA-1273 spolu s biotechnologickou spoločnosťou Moderna z Cambridge v štáte Massachusetts.Americkí zdravotnícki predstavitelia uvádzajú, že úplné overenie potenciálnej vakcíny potrvá rok až rok a pol.( zdroj: https://glob.zoznam.sk/v-seattli-zacali-testovat-vakcinu-proti-koronavirusu/)

Nielen Čína očakáva stanovisko oficiálnych miest USA. Myslím že by si to zaslúžil vedieť aj zbytok ohrozeného sveta.

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 548
Celková čítanosť: 3134506x
Priemerná čítanosť článkov: 5720x

Autor blogu

Kategórie

Archív