Založ si blog

Nepriamy dôkaz o manipulácii verejnosťou tesne pred „Kerčským“ pohraničným konfliktom! Vymysleli to poradcovia z USA?

Jeden anglicky píšuci solídne sa tváriaci  web  , ktorý navštevujem pre dobré informácie o novo vyvíjanej vojenskej technike v USA a vo svete, zverejnil 3. novembra 2018 správu, že Rusi napadli vojenské sklady na Ukrajine pomocou dronu a spôsobili škodu za viac ako miliardu USD! Je tam priložených aj pár videí ako v diaľke vybuchujú sklady a do širokého okolia sa rozlieta tanková a delostrelecká munícia. Bolo bolo evakuovaných až 30 000 obyvateľov. TOTO zverejnili 3 týždne pred incidentom v Kerčskom prielive, kde boli zajaté tri ukrajinské lode. Vzniká tak dojem, koordinovanej vojenskej operácie s cieľom vyostriť konflikt z ruskej strany v novembri 2018.

https://fighterjetsworld.com/2018/11/03/russia-used-drone-to-blows-up-ukraine-1-billion-ammunition-depot/?fbclid=IwAR0V1EQ0DbUSmPMAb3s91qc-cdbKukDUFVaHTHk1nibbu0ukVbf1vk6l4uE

Web píše..

Nedávno jediný dron zapríčinil škody vo výške miliárd dolárov tým, že vyhodil sklad Ukrajinskej munície. Dron absolvoval sabotáž zariadenia tým, že letel s jediným termitovým granátom. Granát dokázal vyvolať reťazovú reakciu výbuchov, ktoré by mohli byť viditeľné na obzore.

Ak si však rozkliknem tie viedá na ich zdroji, vidím že sú staré viac ako rok a pol, na videoportál youtube boli zavesené 23.3. 2017(Balakleja)a 27.9.2017( Kalynivka), obe v Charkovskej oblasti! Teda s novembrom 2018 nemajú absolútne žiadnu súvislosť , lebo to nebolo nedávno ako píše ten web.

Video priamo z youtube: zverejnené 23.3.2017, použité v článku z 3.11.2018 Všimnite si rozhovor natáčajúcich Ukrajincov  v ruštine a nie ukrajinčine, tak tam totiž komunikujú obyvatelia Ukrajiny….

https://www.youtube.com/watch?v=MpwEZ_9VLD8

Naše médiá informovali o tejto udalosti už v deň výbuchov  23.3.2017 a 24.3.2017

https://www.aktuality.sk/clanok/426965/vybuchy-v-municnom-sklade-na-ukrajine-pripravili-zenu-o-zivot/

Je toto nepriamy dôkaz o vopred plánovanej a pripravovanej provokácie z opačnej, teda UKRAJINSKEJ strany? Zverejnením článku s videami, ako im nepriateľ z východu vyhodil do vzduchu muničné sklady a urobil škodu za miliardu USD, následne v krátkom čase im napadol tri vojenské lode, totiž ukazujú na koordinovanú vopred pripravenú dezinformáciu! No pôvodca nie je z Moskvy ale z Kyjeva. A účasť tohto webu ukazuje, že prinajmenšom to museli koordinovať s niektorou západnou mocnosťou. Rovnako, ako následné vyhlásenie výnimočného stavu a informácie, o zhromažďovaní sa veľkého počtu ruskej obrnenej techniky na ukrajinskej hranici. Nik okrem Porošenka takú informáciu nemá. Ako vieme, pod hrozbou vojny vyhral a porazil na hlavu všetkých prezidentských protikandidátov vo voľbách 2014. Teraz je v prieskumoch verejnej mienky na 4 mieste má len polovičku toho čo Tymošenková.  Pravdepodobne preto vsadil na rovnakú kartu aj teraz a musí vyvolať zdanie blížiaceho sa napadnutia jeho krajiny, aby znova mohol byť zvolený v marci 2019. KTO BY VOLIL ŽENU ak je vlasť na prahu veľkej vojny?? Výnimočný stav vyhlásený v 10 regiónoch kde hlboko zaostáva znamená, že zabránil všetkej politickej činnosti hlavne svojim oponentom. Plánoval ho na 60 dní po celej Ukrajine, napokon ustúpil a vyhlásil ho na 30 dní len v 10 regiónoch kde nemá popularitu. Je zvláštne že pri Majdane II nebolo vyhlásené nič, pri pripojení Krymu k Rusku, čo bolo omnoho vážnejšie ako malý pohraničný incident troch lodí, nebolo vyhlásené v Kyjeve tiež nič. Žiaden výnimočný stav a stanné právo, až teraz….. CUI BONO?

miesta výbuchov skladov 2017

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 548
Celková čítanosť: 3133576x
Priemerná čítanosť článkov: 5718x

Autor blogu

Kategórie

Archív