Založ si blog

Kollár žije v jednom z druhu polygamického vzťahu zvanom polygýnia. Sme pokrytci! ?

V preambule ústavy máme uvedené : My, národ slovenský, pamätujúc na politické a kultúrne dedičstvo svojich predkov a na stáročné skúsenosti zo zápasov o národné bytie a vlastnú štátnosť, v zmysle cyrilo-metodského duchovného dedičstva sa odvolávame na kresťanské Cyrilo Metodejské tradície….. teda jasná odvolávka na kresťanstvo a jeho tradície. Zároveň sa hlási ku kresťanstvu viac ako  72% obyvateľov Slovenska Len k trom najväčším kresťanským cirkvám sa hlási: Rímskokatolíci – 3 347 277 (62 %), evanjelici – 316 250 (5,9 %), gréckokatolíci – 206 871 (3,8 %).

A teraz si dovolím pár definícií pre spolužitie muža a ženy:

Polygamia je stav, kedy má muž alebo žena uzavretých viacero manželských zväzkov súčasne. Medzi polygamické vzťahy patrí  polygýnia (muž má viac ženských partneriek) a polyandria (vzťah 1 ženy s viacerými mužskými partnermi). Opakom polygamie je monogamia (muž/žena má len jedného partnera).  Príkladom mnohoženstva môže byť staroveká civilizácia Inkov kde sa takmer všetky plodné ženy sústredili v okolí panovníka a vysoko postavenej šľachty. Väčšina kresťanských spoločenstiev mnohoženstvo nepripúšťa. Výnimkou sú napríklad mormóni. Islam mnohoženstvo pripúšťa, muž však môže mať najviac štyri manželky. O všetky sa však má postarať rovnako. Kým žila prvá Mohamedova žena, žil monogamne, potom mal manželiek viac. V mnohých krajinách je mnohoženstvo trestným činom.

Na Slovensku máme tento problém riešený deravo a veľmi čiastočne Trestným zákonom:

§ 204  Trestného zákona 300/2005
Dvojmanželstvo
(1) Kto za trvania svojho manželstva uzavrie manželstvo iné, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.
(2) Rovnako ako v odseku 1 sa potrestá, kto vedome uzavrie manželstvo s osobou, ktorá už je v inommanželstve.

 

A prečo to píšem?? Máme tu supersamca, ktorý vstúpil do politiky, dokonca sa dostal do parlamentu. Má nezvyčajný rodinný klan, ktorým obchádza menovaný paragraf trestného zákona jediným. Chýbajú dva sobášne listy, napriek tomu evidentne žije súbežne s viacerými ženami a svojimi deťmi. Ak by to bolo postupné, nič sa nedá robiť… lenže on sa neustále stretáva  a žije s viacerými partnerkami o čom svedčí aj vek detí prekrývajúci sa navzájom. Zatiaľ čo žije so slečnou Heringovou s ktorou má dve deti, 5 a necelé tri roky, má deti aj s Ostrihoňovou,Rychterovou,Štofaníkovou a Simoes. Popritom žije stále s Heringovou.

Paula Simoes.: Christian Alexander 2016
Monika Ostrihoňová: dcéra Sára (1)
Andrea Heringhová: syn Borisko (2,5) a dcérka Sara Zoe (5)
Barbora Richterová: syn Artur (3)
Martina Štofaníková: syn Šimon Heliodor (4,5)
Petra Krištúfková: dcéra Ester (9)
Stanka Horňáková: dcéra Saška (13)
Ivana Barnová: dcéra Natália (13)

(údaje o veku detí sú z novembra 2015)

Naše zákony evidentne svojou dierou poskytli pánovi Borisovi nadsamcovi možnosť žiť si lepšie ako moslim a nič mu za to nehrozí. Lebo naša spoločnosť je pokrytecká a ešte aj parodický názov jeho strany SME RODINA oslovil 6,62 % voličov, čo predstavovalo 172 860 hlasov.  Ak by však vlastnil DVA sobášne listy, dostal by trest podľa zákona. Je vskutku nejaký papier s pečiatkou a podpisom ten rozdielový prvok pre určenie morálnosti , amorálnosti, zákonnosti či protizákonnosti??

P.S.: toto je citát z jeho politickej stránky, ktorý má vyzerať že je ochrancom slovenských rodín.. Politické hnutie Sme rodina – Boris Kollár vzniklo ako reakcia na situáciu na Slovensku, ale aj v Európe. Veľmi citlivo vnímame ohrozenie slovenských rodín zvonku ale aj zvnútra a rozhodli sme osloviť Slovensko s našou víziou. ……Nebude náhodou jeho životný štýl tiež ohrozením slovenských rodín??? Čo na to povie Aliancia za rodinu??

 

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 548
Celková čítanosť: 3137057x
Priemerná čítanosť článkov: 5725x

Autor blogu

Kategórie

Archív