Založ si blog

Europoslanec zatknutý vo Švajčiarsku! Ide o finančný podvod?

ransdorfDnes 04.12.2015 bol vo Švajčiarsku zatknutý europoslanec Miloslav Ransdorf( 1953 Rakovník), komunista ktorý v minulosti bol aj poslancom českého parlamentu. Od roku 2004 je poslancom Europarlamentu. Zatknutý bol pri pokuse vybrať z banky veľký finančný obnos na cudzie doklady spolu so skupinou údajne troch občanov Slovenska.

Sú to peniaze z úplatkov? Sú to peniaze KSČ ktoré spali v bankách? Polícia je skromná na informácie, totožnosť jeho osoby však potvrdila. Je zaujímavé, že nezákonná činnosť finančného charakteru nepozná politickú príslušnosť. Socdemák Davit Rath(1965 Praha) tiež sedí a čaká na ukončenie jeho vyšetrovania, po prichytení ako niesol krabicu vína z ktorej udivene namiesto fľašiek vykukli milióny korún. A on tvrdil, že o nich vôbec nevie.. dokonca si ani váhový rozdiel nevšimol.. a o ďaľších desiatkach miliónov čo u neho a jeho príbuzenstva našli ani len netušil.

A čo naši?? Na Slovensku nemáme žiadne úplatky, nikoho nikto neupláca v športe, u lekárov len pár stovák vo futbale len pár kilogramov mäsa a nejaká zelenina. Z gorily kde lietali údajne stovky miliónov korún v úplatkoch ( Malchárek Bubeníková,či iní) Lipšic nedokázal vyšetriť nič, len to rozkričať. Dokonca ani Mečiarovi nedokázal Lipšic vôbec nič..a desiatky rokov nám tvrdil že on a jeho ľudia kradnú ako straky. Asi bol tým ministrom úplne zbytočne, len z Novej Olani sľubuje že už určite rozkrádaniu zabráni spolu so svojim bílím andelem.  My sme vážne národ žijúci vzorne podľa zákonov. U nás nik nikoho ani len oficiálne neobvinil.  Škoda, že sme v tak nudnej a čestnej spoločnosti. Nemôžeme ani o ničom klebetiť. Zato komunista a europoslanec Ransdorf toť z Česka teraz určite nadobudne súmernejší úsmev, aj keď bude smutnejší ako býval.. A nepomohol mu ani imunitný mandát….

 

Kto vyhrá boj o palác? Je dôležité kto to bude?

25.03.2024

Prvého kola volieb prezidenta a zúčastnilo 2 254 000 51,9% z 4 333 000 (možní voliči: mužov 2mil 88 tisíc a 2mil 245 tisíc žien) V druhom kole môže naviac voliť asi 2 200 prvovoličov, ktorí dosiahnu 18 rokov práve v tých dvoch týždňoch medzi kolami. Účasť v prvom kole bola asi 51% , voliť nešlo asi 2 milióny 80 tisíc voličov. Výsledok na prvých dvoch miestach je [...]

Dukla Trenčín zasa sklamala, zostala pred bránami play off na 9 mieste.

18.03.2024

Srdce trenčianskeho hokejového fanúšika zasa krváca, oko plače. Ako sa stalo už zvykom, Dukla sa nedostala opäť do play off, teda medzi posledných osem. Lepšia Nitra nás vyradila a ukončila nám sezónu, v ktorej sme sa dlhodobo potácali medzi 8 až 10 miestom. Moje fanúšikovské hodnotenie pri pohľade z bufetu je subjektívne, nenárokuje si na absolútnu pravdu, ani [...]

Takto píšu ruské médiá o Putinovom vyhlásení o technickej pripravenosti na jadrovú vojnu.

15.03.2024

Dovolím si tu skopírovať jeden ruský článok bez môjho komentára, aby sme videli ako sa to snažia vnímať ruskí novinári a ako sa to snažia vysvetliť svojim čitateľom. Sami posúďte kde končí technická pragmatičnosť a kde začína propaganda. Je vonku len pár desiatok minút, vyšiel dnes 15.3. 2024 9:24 moskovského času…. Zdroj topcor ru 15.3.2024 9:24 Prst na [...]

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 543
Celková čítanosť: 3112187x
Priemerná čítanosť článkov: 5731x

Autor blogu

Kategórie

Archív