Založ si blog

Záchranársky vrtuľník zostrelený na zemi! Video o jeho zničení je kompilačný podvod!

su24-mi17Po včerajšom zostrele ruského Su-24 v prihraničnej oblasti Sýrie s Tureckom  poslali Rusi dva vrtuľníky na záchranu pilotvo, ktorí sa úspešne katapultovali. Jedného pilota už vo vzduchu b´visiaceho na padáku zatrelili „mierumilovní „ Turkméni, ktorých tak mohutne ochraňuje Turecko. Ono ich vyzbrojilo s cieľom zvrhnúť režim  Baššára Al- Asada, ono sa ich snaží chrániť pred náletmi ruských lietadiel tvrdiac, že Rusi bombardujú nevinné civilné obyvateľstvo a vytvárajú z nich utečencov.  Včera zverejnené videá preukázali, že sú to bojovníci aj s ťažkými zbraňami a žiadni pasáci kôz. Zverejnili totiž video  na ktorom je zničenie ruského záchranného vrtuľníka!

Odkiaľ vzali protitankovú zbraň TOW ktorou zničili vrtuľník? Bola im oficiálne dodaná z USA  na boj proti vládnym vojskám..

A sudden influx of TOWs were supplied in May 2015, mostly to Free Syrian Army affiliated factions, but also independent Islamist battalions; as a requirement of being provided TOWs, these  Syrian opposition groups are required to document the use of the missiles by filming their use, and are also required to save the spent missile casings. Groups provided with TOWs include the  Hazzm Movement, the 13th Division, 1st Coast Division, Syria Revolutionaries Front,Yarmouk Army, Knigst of Justice Brigade, and the 101st Division. Free Syrian Army battalions widely and decisively used TOWs in the  2015 Jisr al-Shughur offensive. A video of Syrian rebels using a TOW missile to destroy a Russian helicopter was posted on YouTube on November 24th, 2015.  Zdroj:Wikipedia a  Barnard, Anne; Saad, Hwaida (25 April 2015). „Islamists Size Control of syrian City in NOrthwestThe New York Times.

Odkedy majú pasáci kôz samopaly a protitankové zbrane a vedia ich ako tak použiť? Tu je video, na ktorom je zničenie ruského vrtuľníka.

https://www.youtube.com/watch?v=IschF-ihjS0

 

Je to kompilát, ktorí zostrojili dodatočne. Autentické časti sú tam dve, prílet dvojice MI-17  a potom až to navádzanie rakety posledných pár sekúnd a výbuch vrtuľníka stojaceho na zemi v ktorom zahynul jeden ruský vojak. Čo vidíme na videu a prečo je to kompilát?

Vidíme „povstalca-rebela „ ako postaví prenosný protitankový systém TOW zamieri a vypustí raketu.  Tento systém sa vyrábal  od roku 1968 pod označením BMG-71, raketa je riadená počas cele doby letu povelmi po drátoch, ktré ťahá za sebou. Maxilmálna diaľka na ktorú môže byť použitý je 4200 metrov. Rýchlosť letu rakety je asi 270-320 metrov za sekundu.  Takže pri priemernej rýchlosti letu 300m/s na maximálnu vzdialenosť  4200 metrov bude trvať let rakety k cieľu maximálne 14 sekúnd.

Na videu vidíme výstrel a potom po 24 sekundách dopad rakety na vrtuľník, čo by predstavovalo vzdialenosť 24×300= 7 200 metrov. TOTO NIE JE MOŽNÉ!! Na videu je počuť od prvého odpalu, ktorý nám ukázali aj druhý asi po 11 sekundách, takže to bol odpal rakety, ktorá zasiahla vrtuľník Lebo tá raketa letela k cieľu 13 sekúnd, bola teda vystrelená zo vzdialenosti asi 3900 metrov od cieľa!!

Prečo nám  neukázali originál odpal? Natíska sa jediné vysvetlenie, OPERÁTOR čo zasiahol vrtuľník NEBOL ARAB!!! Inak nevidím žiaden dôvod, aby nebol slávne uvedený vo videu, v ktorom  zničil nepriateľský vrtuľník!

Ďalší jasný dôkaz kompilátu reálu s umelou scénou sú oslavné výkriky Allah Akbar, ktoré sa neozývajú s najväčšou intenzitou pri zásahu vrtuľníka a jeho vybuchnutí ,ale omnoho neskôr. Akosi sa tomu čo to strihal nechcelo babrať s časovou stopou obrazu a nahratého zvuku, keď to skladal- kompiloval .

Som smutný z toho, že je vôbec nejaká vojna, že sa zabíjajú ľudia, ktorí sa vôbec nepoznajú, len preto, že niektorí žijúci úplne v inom konci sveta sa rozhodli zvrhnúť vládu v štáte, ktorý neovládali.  Následne tam prišli iní, ktorí sa snažia toho vládcu udržať pri moci.

Stručný výsledok rozhovoru prezidenta USA s prezidentom Turecka je : Podporujeme Turecko v  ochrane jeho zvrchovaného územia, teraz sa však musíte postarať o zníženie napätia s Moskvou.!!  V preklade to znamená: SOMÁRI bráňte si svoje územie .. ale neprovokujte Rusa a dajte to okamžite do poriadku. My za Vás horúce gaštany z ohňa ťahať nemienime.

P.S.:Rusi naďalej tvrdia, že majú dôkaz o neporušení vzdušného priestoru Turecka svojim lietadlom, že Su-24 bolo zasiahnuté kilometer od hranice nad územím Sýrie, kde aj spadlo 4km od tureckej hranice.

Ruská situačná mapka:

su24-4

 

 

 

 

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 548
Celková čítanosť: 3137510x
Priemerná čítanosť článkov: 5725x

Autor blogu

Kategórie

Archív