Založ si blog

Citrón a jeho prívrženci, skončite s chaosom a začnite robiť systematickú prácu! TOTO NIKAM NEVEDIE! !

Roky rokúce platia pri voľbe šéfa SZLH rovnaké pravidlá pri prideľovaní hlasov delegátom kongresu. Roky sa vie, koľko hlasov majú funkcionári a koľko kluby. Tento rok to bolo 117 spolu z čoho mali funkcionári 17 a zbytok kluby. Pre kríženie funkcií bolo napokon všetkých hlasov iba 112. Nehovorím, že je to takto dobre…

Pokus o zmenu pravidiel v deň hlasovania bol iba výkrikom do tmy, ak by to urobili „nemečkovci“ celá verejnosť by sa šla zblázniť, že čo za „komunistický manéver to zvolili. Citrónovci vedeli veľmi dobre už pred vstupom do boja o „prezidenta“ ako to je. Prečo zrazu vystupujú, že na nich urobil niekto podvod či podraz?? NIE. Stačilo im získať viac hlasov od klubov a tých 17 funkcionárskych by VôBEC nič neznamenalo. Funkcionári sami o sebe nemali žiadnu šancu rozhodnúť o pozícii prezidenta SZLH. Ak by mali dostatočnú podporu v kluboch, tak by zvíťazili aj bez zmeny pravidiel hlasovania. Už fakt, že neprešla zmena pravidiel bol signálom, ako dopadne aj samotná voľba.

Teraz sme neustále svedkami výziev na odmietanie reprezentácie, či bojkotu ligy zo strany fanúšikov.

Niekto , kto hlásal, že ide robiť všetko možné pre zlepšenie podmienok rozvoja nášho hokeja robí teraz pod vplyvom emócií aj nemožné, aby situáciu ešte viac skomplikoval. TAKTO to predsa nie je možné.

Čo by som urobil JA na strane Citróna? Čo by som mu poradil?

  1. Okamžite založiť hráčsku asociáciu, stanoviť jej miesto na hokejovom nebi aby to neboli výkriky „neukojených“ jedincov, ale hlas silnej protiváhy.
  2. Začať obiehať kluby a získať ich podporu pre zmenu pridelenia mandátov s hlasom na kongrese.
  3. Pokúsiť sa zvolať mimoriadny kongres SZLH s jediným bodom programu… zmena pravidiel v hlasovaní pri voľbe „prezidenta“, zmeniť systém pridelenia hlasov .
  4. Začať nielen hovoriť ako to vieme, ale ukázať to v jednom dvoch kluboch, aby bolo uveriteľné to, čo hlásal pred voľbami. Urob z niektorého klubu špičku svojou prácou a dostaň ho do finále. Všetko čo si hovoril pretav v činy v malom.. urob si z niektorého klubu laboratórium a ukáž všetkým že to vieš. Robiť. Taký Trenčín má konsolidovanú mládež, dve sezóny vyhral všetko kde sa udeľovali metále, deviatakov, mladší dorast, juniorku. Poď , dovez sponzorov, vyber hráčov urob finále.

Po dvoch rokoch, ak sa budeme neustále prepadať v reprezentáciách zvolaj mimoriadny kongres s jediným bodom. „ODVOLANIE prezidenta a voľba nového…… Medzi tým určite získaš hlasy klubov tak, aby si to mohol vyhrať. Funkcionárske hlasy už rozhodovať nebudú, sami si určíte kto a koľko hlasov bude mať už v bode DVA tohto návodu.

Výzvy na nereprezentovanie, či stávkovanie fanúšikov sú úplne mimo a proti aj tak podvyživenému hokeju u nás. Vnášajú nie svieži vietor ale chaos a zmätok. Ak by takto vystúpili jednotlivci proti NHL verím, že by boli bez práce. Tam je NHLPA- hráčska asociácia, ktorá má mandát na riešenie sporov a vzťahov s vedením ligy. Ak však podpíše zmluvu, tá platí na ďalšie obdobie. JE NAČASE ustanoviť hráčsku asociáciu aj u nás a to IHNEĎ.

Za dva roky systematickej roboty môže skupina okolo Citróna mať všetko vo svojich rukách. Ak preukáže spôsobilosť a namiesto chaosu začne systematicky robiť.  Len mená na zozname a úsmevy do kamier nepresvedčili dostatok klubových delegátov a preto nezvíťazili už pri posledných voľbách. Porazili ich kluboví zástupcovia a nie funkcionári. Čím skôr sa pozrú pravde do očí, tým lepšie pre náš hokej a mnou milovaný šport.  Útoky v diskusiách na Pukaloviča či Švehlu alebo iných členov VV sú úplným nezmyslom. Hokej zvíťazí len pri systematickej práci všetkých…. Raz si hore inokedy dolu, to by mal Citrón vedieť najlepšie. Koľko prvých tretín vo svojej kariére prehral?

Dokonca som presvedčený, že tento chaos nerozpútava ani tak porazený kandidát so svojou skupinou, ale viac fanúšikovia a hlavne médiá, ktoré sa „honia“ za senzáciami. Je predsa len letná uhorková sezóna…

www.sport7.sk/clanok/122244-slovensky-hokej-je-v-otvorenej-vojne-takto-to-nemoze-ostat

www.webnoviny.sk/hokej/clanok/970447-reprezentanti-nechcu-byt-spajani-so-szlh-budu-vyvijat-tlak/

 

Môj blog je reakciou na podobné články, ako som dal linky.

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 548
Celková čítanosť: 3134372x
Priemerná čítanosť článkov: 5720x

Autor blogu

Kategórie

Archív