Založ si blog

MH17 zostrelil ukrajinský MiG-29? Rusi dostali zo západu satelitné foto s týmto „dôkazom“!

Ruská televízia odvysielala informáciu spolu s ukázaním fotografií, že západní špecialista potvrdili závery ich skupiny odborníkov a poslali im fotku dokazujúcu , kto zostrelil MH-17.

–          Prečo nie BUK? Lebo ten necháva viac ako 10 minút dymovú stopu na oblohe , ktorá by musela siahať od zeme až do výšky 11km v ktorej lietadlo letelo. Jeho štart sprevádza rachot počuteľný až do vzdialenosti okolo 10km. A o tomto žiaden zo svedkov nehovoril, ani to nie je nikde zaznamenané.

–           na základe dostupných informácií a svojich výpočtov a analýz rusi zverejnili ešte v auguste , že lietadlo bolo zostrelené najskôr kanónovou streľbou a potom raketou vzduch – vzduch z bojového –stíhacieho lietadla. Nemali však presný dôkaz ani odpalu rakiet, ani jeho prítomnosti. Vyšli len z analýzy trosiek lietadla a ostatných verejne dostupných informácií, ako aj z radarovej situácie . Teraz 11.11.2014 im prišiel list zo zahraničia od muža menom George Bilt, absolvent MIT s 20 ročnou praxou ,ktorý potvrdil ich závery a doložil aj   fotografiou satelitného prieskumu.

–          Na fotografii je vidno, ako sprava zozadu k MH-17 prilieta MiG 29 a púšťa raketu.  Čas na satelitnej snímke presne zodpovedá času zostrelenia MH-17. Vyhodnotili, že to nie je manipulovaná fotografia, pochádza pravdepodobne z britského alebo amerického satelitu, ktorý vykonáva bežný prieskum z nízkej obežnej dráhy.

–          Chýba mi jediné, spomínate na tú tlačovku ruských generálov? Kde ukázali radarovú situáciu? Nikde tam neukázali lietadlo vo výške asi 10 km, len konštatovali , že na malú chvíľu neznámy objekt vyskočil nad 5km a potom hliadkoval v priestore dopadu asi 4 minúty.

Link na tlačovku generálov v mojom blogu :

http://simon22.blog.pravda.sk/2014/07/22/ruska-video-tlacovka-k-zostreleniu-bude-sa-pytat-holandsky-premier-aj-obamu/

Je ale  možné, že práve MiG 29 z tejto fotky je tým lietadlom , len výšku určili nepresne. Nemohli ho rozpoznať, lebo nemal civilný odpovedač. Videli len prítomnosť tietadlla v danej oblasti.

fotky z videa:

listMH17 MH17-1 MH17-2 MH17-3

kliknutím si zväčšíš. 1-list, 2- všeobecná situácia MH-17- stihač( vo výreze zväčšený),3 odpal rakety spod ľavého krídla, 4- dátum a čas nasnímania fotografie….

 

 

 

 

Na konci videa vyzývajú tých, čo majú originál týchto fotiek alebo ešte lepšie, aby konečne povedali pravdu a neskrývali svoje zistenia.

 

 

 

Je možné , že pravdu sa aj tak nedozvieme, no akosi my chýbajú pozostalí a pohreby tých obetí. Rovnako by dával zmysel aj fakt nových pasov , ktoré sa našli na palube a tvrdenie že mŕtvoly neboli čerstvé. To by potvrdzovalo konšpiráciu o tom, že celý zostrel je fyzicky uskutočnený ( bez obetí), hodený na proruských rebelov , len aby sa niečo pohlo v danom konflikte vpred.  Neviem.. požijeme uvidíme.

 

Možno aj toto je len hra tajných služieb, vyzerá však veľmi dôveryhodne… vrtieť psom !

P.S.: komentátor hovorí o MiG-29, ja osobne by som to identifikoval ako Su-27… a ešte čosi.. poriadno som pozrel na to foto a googelmapu.. a teraz.. ak je to doneck ponad ktorý strieľa, a v strede medzi Su-27 a MH17 je letisko.. tak stihač je od letiska vzdialený asi 20km a MH-17 ešte toľko isto .. teda od seba sú asi 40km.. to by som videl rád tú kanónovú streľbu na takú vzdialenosť.. raketa v pohode.. kanon?? v žiadnom prípade..  záver?? spravodajské hry pokračujú..

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 548
Celková čítanosť: 3137516x
Priemerná čítanosť článkov: 5725x

Autor blogu

Kategórie

Archív