Založ si blog

Zaplatíme za kotol v pivnici špeci daň? ? Gorila zožrala prvú obeť. .

Aj ten plyn súvisí s gorilou, lebo tá je plná úplatkov pri privatizácii teplární po celom Slovensku. A teraz si štát schváli daň z kotla mimo bytovej jednotky, aby sa ľudia od teplární neosamostatňovali.. a čo my v rodinných domoch???

 

 

Niekomu tu riadne šibe. Kto vymyslel takúto daň?? Ak je kotol v bytovej jednotke, tak nič, ak vám stojí či visí v pivnici alebo garáži, tak si priplatíme novú daň. 1EURO za MgW energie.. teda ročne asi 60 eurová daň na viac oproti tým čo majú kotol v bytovej jednotke. Za čo?? Pane bože za čo trestáš tento prostý lid??  NEPREDSTAVITEĽNÁ STUPIDITA .. ako toto mohlo prejsť cez 150 hlavového nášho HLÚPEHO parlamentného draka??? Čo je to z alogika?? To si teraz všetci zavesia kotol na chodbu?? Aby nemuseli platiť daň naviac???

Apropo… Gorila si zožrala prvú obeť, ktorá o sebe tvrdí že je nevinná…. n azáver toho spisu sa nachádza aj suma,ktorú uvedená obeť dostala od Penty… 200 000 000 ( miliónov) slovenských korú… a aj spôsob, akým jej boli peniaze poslané na účet…

Copy z prepisu spisu gorila:

Transakcia bola uskutočnená prostredníctvom kúpy akcií spoločnosti Elementa, a.s. pod vplyvom Bubeníkovej anglickou spoločnosťou pod vplyvom PENTY. Podozrenie z fiktívnosti kúpy akcií sa snažili vylúčiť tak, že ELEMENTA, a.s. vytvorila web stránky so základnými údajmi k uvedeným analýzam (viď www.elementa.sk), cez ktoré akože anglický investor „objavil“ investičnú príležitosť v SR a zaplatil Bubeníkovej za analýzy realitného trhu a za halu v Medzilaborciach cca 200 mil. Sk. Uvedená transakcia prebehla do januára 2007 a následne vstúpila spoločnosť ELEMENTA, a.s. do likvidácie.
Ako slabé miesto uvedeného plánu identifikoval H….K skutočnosť, že spoločnosť ELEMENTA, a.s. nemá zamestnancov a uvedené analýzy, ktoré v PEtE robilo 5 ľudí celý rok nemá kto „akože“ urobiť. Z tohto dôvodu Ing. Anna BUB…Á určila bližšie neustanovenú osobu zo spoločnosti ELEMENTA, a.s. (táto osoba predtým robila v banke), aby si ich podrobne preštudovala, naučila sa ich naspamäť a vydávala sa v prípade preverovania transakcie políciou za ich tvorcu.
Vyššie uvedené skutočnosti obsahuje aj záznam z ITP „Gorila 1“ zo dňa 9.7.2006 od 13.15 do 14.38 hod., ktorý sa nachádza na sekcii K. Uvedené ITP bolo zákonne schválené sudcom Krajského súdu Bratislava pod číslom Ntt-3-D-482/2006 a môže byť v prípadnom procesnom konaní použité ako dôkaz. Na základe uvedeného je dôvodné podozrenie, že Ing. Anna BUB…Á sa dopustila trestného činu zneužívania právomoci verejného činiteľa (§ 326 Trestného zákona), trestného činu prijímania úplatku (§ 328, ods. (3) Trestného zákona) a trestného činu legalizácie príjmov z trestnej činnosti (§ 233 Trestného zákona).

Ficoidní policajti nič.. Dzurindoidní policajti nič.. a zrazu sa zobudí Lipáčik a začne tvrdiť.. všetko preveríme.. ha ha ha..

Tu si nevinná obeť manipulačného spisu príde k 200 melónom a nám obyčajným ľuďom idú brať za zavesený kotol v pivnici ďalšie milióny.. za čo?? ( 60 E na rodinu.. asi) lebo teplárne o ktorých je v gorile celý lám informácií..
JA NEVOLÍM:. Lebo niet koho.. a čo vy?? SaS za gorilu dosadí stredoškoláčku do kresla štátnej tajomníčky babu, čo svedčí o rovnakej skorumpovanosti ako u tej muzikantky..  kradnú všetci ako straky.. tak načo im dávať svoj hlas??

http://www.youtube.com/watch?v=Hllk21wloMo

 

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 548
Celková čítanosť: 3134285x
Priemerná čítanosť článkov: 5719x

Autor blogu

Kategórie

Archív