Založ si blog

Ako sa vyvíja tradičná rodina v poslednom desaťročí? Je adopcia detí LGBT pármi tým hlavným nebezpečenstvom pre rodinu?

sexvýchovaV roku 2013 sa narodilo až 37% všetkých detí  na Slovensku MIMO manželstva..  V Európe sa tento jav za posledných 20 rokov ZDVOJNÁSOBIL, najviac mimomanželských detí a rodí každoročne v Estonsku (59%), Švédsku (54,7 %) a Francii (52,6), na opačnom póle stojí stojí Grécko (5,9 %), Cyprus  (8,9 %) a Taliansko (17,7 %) ( údaje 2008)

T 7 Charakteristiky sobášnosti obyvateľstva SR, 2003 2013

Ukazovateľ

Rok

                                               2003             2012      2013

Počet sobášov                      26 002         26 006     25 491

Počet sobášov/ 1 000 ob        4,8                4,8          4,7

Priemerný vek pri sobáši:

muži                                       29,5             32,6        32,9

ženy                                       26,5              29,6        29,9

 

Prečo sa rodia deti stále viac mimo manželstva? Jedným z hlavných dôvodov je, že SLOBODNÉ matky požívajú väčšiu ochranu v štátnych sociálnych programoch ako vydaté ženy –matky….teda  štáty Európy viac chránia slobodné matky ako rodinu….

Všetci zástancovia referendovej otázky o zákaze adopcií detí homosexuálmi argumentujú , že to je absolútne nezdravé prostredie, že tie deti ak budú vyrastať v homo prostredí, sa stanú homo. KDE ste prišli na takú hlúposť???

Kde je preukázané že to deťom BUDE škodiť, alebo škodí vyrastať v homo rodine? Nie je to choroba a nemá prenosovú cestu.. a že ak  budú vidieť lásku rovnakého pohlavia , tak aj oni ju začnú praktikovať?? NO NIE.. lebo VŠETCI HOMO vyrástli v HETERO rodinách .. videli lásku rôzneho pohlavia a predstav si NEZAČALI ju praktikovať,lebo sa to na nich nenalepilo.Lebo oni boli HOMO od prírody.. a tak sa nemohli začať správať podľa svojich hetero rodičov.. Ak  to funguje takto, tak to bude fungovať presne rovnako aj v opačnom prípade.. žiaden heterosexuál sa nestane homo len preto, že bude vyrastať v takej rodine.. to je jasné každému kto má rozum.. lebo ak by to takto nefungovalo.. tak by sa nemali kde vziať tí homoexuáli.. lebo všetci vyrástli v hetero rodinách a podľa vašej logiky by museli byť zákonite hetero.. a nie sú.. to je dostatočný dôkaz o nepravdivosti vašich tvrdení.. !

Samozrejme ,  sú medzi homosexuálmi aj jedinci , čo tú homosexualitu prevádzkujú ako živnosť.. ale takých je medzi heterosexuálmi neporovnateľne viac..  A predsa pri adopciách máme selekciu, komu áno aj pri heterosexuálnych pároch.. a aj tak sa to občas nepodarí… Neustále máme informácie, že  v heterosexuálnych rodinách otčim zneužíval svoju nevlastnú dcéru…. a vy idete tvrdiť že pri homosexuálnych pároch by to bolo pri všetkých?? Nie.. môže sa to stať, ale bolo by to určite menej často ako pri heterosexuálnych.  Prečo Aliancia za rodinu nebojuje „za rodinu??

Vidíme , že počet sobášov neustále klesá, a počet rozvodov? V roku 2003 bolo rozvedených 41,2 manželstiev na 100 uzatvorených, v roku 2013 už 42,9 na 100 uzatvorených. A tak sa nám rozpadlo v roku 2013 až 11 637 manželstiev, koľko je však ešte takých, čo sa nerozviedli ale nežijú spolu??

Tu by sa mala Aliancia za rodinu angažovať najviac a nie pri adopciách pár jedincov či desiatok detí, lebo v domovoch ich máme okolo 4500. Rodiny sa rozpadajú a vôbec to nie je pre toleranciu k Inakosti.  Mimomanželských detí neustále pribúda, počet rozpadnutých rodín rastie.  TOTO by mala byť agenda Aliancie za rodinu, nie vyvolávanie diskriminácie pri adopciách pre sexuálnu orientáciu. Tá by sa týkala  asi len 10-20 detí ročne ( v roku 2013 bolo adoptovaných celkom 176 detí na celom Slovenku), to čo som načrtol sa dotýka TISÍCOK detí ročne. Kde má tá Aliancia svoje priority??  Myslím si, že to bude len draho zaplatená predvolebná kampaň „súdruha“ ktorý si založí  svoju stranu hned ako by bolo referendum aspoň trošku úspešné. Ide len o zviditeľnenie jedincov a v žiadnom prípade neje o ochranu detí a rodiny. Ak by chceli chrániť rodinu a deti, tak by sa angažovali v mnou spomenutých oblastiach s nepriaznivou tendenciou vývoja.

P.S.: článok 21 Európskej charty základných práv zakazuje diskrimináciu z dôvodu sexuálnej orientácie.21. Nediskriminácia 1. Zakazuje sa akákoľvek diskriminácia najmä z dôvodu pohlavia, rasy, farby pleti, etnického alebo sociálneho pôvodu, genetických vlastností, jazyka, náboženstva alebo viery, politického alebo iného zmýšľania, príslušnosti k národnostnej menšine, majetku, narodenia, zdravotného postihnutia, veku alebo sexuálnej orientácie.

P.S.2: Iveta Radičová na referendum nepôjde.. “ Máme veľké prekážky v procese adopcií, aj keď sme zmenili podmienku, že kedysi stačilo poslať pohľadnicu na prejavenie záujmu biologického rodiča o dieťa na jednu návštevu za pol roka,“ povedala s tým, že je to stále príliš slabá podmienka na prejav záujmu biologického rodiča o dieťa. Preto máme málo právne voľných detí na adopciu. Upozornila, že záujem manželov o adopciu je podstatne väčší ako máme k dispozícii právne voľných detí. „Takže máme úplne iný problém s adopciami ako sú adopcie osobami rovnakého pohlavia, ktoré zo zákona nie sú možné,“ dodala….

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 548
Celková čítanosť: 3137538x
Priemerná čítanosť článkov: 5725x

Autor blogu

Kategórie

Archív