Založ si blog

Europoslanec zatknutý vo Švajčiarsku! Ide o finančný podvod?

ransdorfDnes 04.12.2015 bol vo Švajčiarsku zatknutý europoslanec Miloslav Ransdorf( 1953 Rakovník), komunista ktorý v minulosti bol aj poslancom českého parlamentu. Od roku 2004 je poslancom Europarlamentu. Zatknutý bol pri pokuse vybrať z banky veľký finančný obnos na cudzie doklady spolu so skupinou údajne troch občanov Slovenska.

Sú to peniaze z úplatkov? Sú to peniaze KSČ ktoré spali v bankách? Polícia je skromná na informácie, totožnosť jeho osoby však potvrdila. Je zaujímavé, že nezákonná činnosť finančného charakteru nepozná politickú príslušnosť. Socdemák Davit Rath(1965 Praha) tiež sedí a čaká na ukončenie jeho vyšetrovania, po prichytení ako niesol krabicu vína z ktorej udivene namiesto fľašiek vykukli milióny korún. A on tvrdil, že o nich vôbec nevie.. dokonca si ani váhový rozdiel nevšimol.. a o ďaľších desiatkach miliónov čo u neho a jeho príbuzenstva našli ani len netušil.

A čo naši?? Na Slovensku nemáme žiadne úplatky, nikoho nikto neupláca v športe, u lekárov len pár stovák vo futbale len pár kilogramov mäsa a nejaká zelenina. Z gorily kde lietali údajne stovky miliónov korún v úplatkoch ( Malchárek Bubeníková,či iní) Lipšic nedokázal vyšetriť nič, len to rozkričať. Dokonca ani Mečiarovi nedokázal Lipšic vôbec nič..a desiatky rokov nám tvrdil že on a jeho ľudia kradnú ako straky. Asi bol tým ministrom úplne zbytočne, len z Novej Olani sľubuje že už určite rozkrádaniu zabráni spolu so svojim bílím andelem.  My sme vážne národ žijúci vzorne podľa zákonov. U nás nik nikoho ani len oficiálne neobvinil.  Škoda, že sme v tak nudnej a čestnej spoločnosti. Nemôžeme ani o ničom klebetiť. Zato komunista a europoslanec Ransdorf toť z Česka teraz určite nadobudne súmernejší úsmev, aj keď bude smutnejší ako býval.. A nepomohol mu ani imunitný mandát….

 

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 548
Celková čítanosť: 3140016x
Priemerná čítanosť článkov: 5730x

Autor blogu

Kategórie

Archív