Založ si blog

Cinkota a božie mlyny. . .

1236805_pervitin-drogy-jogurt-policia-cropNapriek petícii organizovanej  Andym Hricom, ktorú podpísalo skoro 14 000 ľudí, prezident mu milosť z osemročného trestu neudelil.

Všetko  sa to s ním prevalilo niekedy v roku 1996, keď pre fet neprišiel na predstavenie.. do svojej práce. Bola to premiéra v Národnom divadle … Keď tancovala.. s hanbou muselo Národné premiéru odvolať. Tak stratil prácu v národnom, na Novej scéne či u Rašincov. Šlo to  sním dolu vodou až ho napokon prichytili policajti v  novembri 2001 so 20-timi kubíkami 70% pervitínu… riadna dávka.. určite nie pre seba.. ale jasný díler. Zatvorili ho do vyšetrovačky a odsúdili v 2003om  na dva roky. Na výkon riadneho trestu nenastúpil, lebo si už odsedel vo vyšetrovačke viac ako polovicu.

Všetci si mysleli, že sa poučil. On sám vedel že za recidívu mu hrozí až 15 rokov. Ale prd makový. Znova ho prichytili v máji 2007 so šiestimi striekačkami pervitínu. Z ktorých sa údajne dalo vyrobiť asi 100-200 jednorazových dávok. Pre svoju spotrebu?? A pripomínam.. pervitín nie je mariška…

On žil pravdepodobne v domnení, že je nepriestrelný lebo sa dal na spoluprácu s políciou v kauze prevádzačov. Vnikol do ich prostredia, a mal vo svojom aute previesť nelegálnych migrantov. Akcia bola zrušená( pri vyšetrovaní sa táto verzia spolupráce s políciou potvrdila) a milého pánka zadržali s tými drogami. Hneď nasadil story , že je agentom a má odhaliť sieť dílerov… žeby si poplietol scenáre? A namiesto prevádzačského si myslel , že hrá v drogovom? Súd jeho verzii neuveril, polícia nič také na rozdiel od prevádzačskej story nepotvrdila  a tak dostal 8 rokov. Myslím si že za recidívu málo. Prečo? NO lebo herec je vzorom pre mládež, je príkladom, podľa ktorého sa modelujú vzorce správania.  Do väzby nenastúpil, urobil tak až po vyhlásení pátrania po jeho osobe.

Andy Hric zorganizoval podpisovú akciu, kde sa mu upísalo asi 13 800 ľudí za oslobodenie herca.

Prezident žiadosti o milosť nevyhovel a tak bude sedieť naďalej. Ja som presvedčený, že je to správe rozhodnutie. Nebola to náhoda, nebol to jeho prvý prípad, keď robil dílera. Dílerstvo mu bolo preukázané. A tu by som sa spýtaj pána Hrica…. ak by tvoje vnúčatá zásoboval práve Cinky… tiež by si žiadal pre neho milosť? V tomto konkrétnom prípade som na strane rozhodnutia prezidenta… nech si myslím o jeho šepkajúcej  osobe čokoľvek. Následná možnosť prepustenia teda bude až v roku 2018, keď bude mať za sebou dve tretiny trestu. Alebo nový prezident a nová žiadosť o milosť?

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 548
Celková čítanosť: 3139678x
Priemerná čítanosť článkov: 5729x

Autor blogu

Kategórie

Archív