Založ si blog

Keď psy svojim štekotom zabíjajú vzdelanosť a inteligenciu. Za odvolaním Chmelára je SNS.

Na obrovské naliehanie Danka, musel vo funkcii poradcu premiéra skončiť jeden z jeho najinteligentnejších ľudí s veľkou historicko-politologickou skúsenosťou a nadstraníckym rozhľadom.

Ďakujem pán Chmelár, že ste sa pokúsil radiť premiérovi a skúsil ste do jeho činov dostať svoje demokratické hodnoty vystužené historicko-politologickú skúsenosťou a kultivovanosťou prejavu. Naopak, pevne verím, že skutoční národniari musia byť ZHNUSENÍ z „kléro-fašizmu“ skrytého za ochranu viery a národa , ktorý v ich drese pomocou komunistických praktík nedotknuteľných papalášov stále viac predvádzajú Taraba s Kuffom… Robiť výtržnosti na divadelnom predstavení a požadovať jeho zrušenie z pozície funkcie št tajomníka je vrcholom komančovských maniérov. Hra, ktorá sa hrá 8 rokov a nikomu nevadila je od 18+ rokov a je vecou organizátora že si takú objednal… nie súboru ktorý ju úspešne hrá. Je to aj úspešný film, aj kniha. A IDIOT Z POZÍCIE FUNKCIE TO VÝTRŽNÍCTVOM CHCEL ZRUŠIŤ? JE VECOU RODIČOV že tam mali neplnoleté deti a nie hercov. Skritizoval ste ho a IDIOTI NA ČELE S DANKOM SA POSTARALI O VÁŠ KONIEC vo funkcii poradcu premiéra. Tupci čo VÁM vzdelaním historickým a politologickým rozhľadom NESIAHAJÚ ANI PO ČLENKY. Pokiaľ budú takéto sebastredné kreatúry ničiť značku SNS, tak v nasledujúcich voľbách sa najstaršia strana na scéne nedostane do parlamentu. ZASLÚŽENE!!! To fakt nemá medzi členmi svojich kandidátov na funkcie a museli použiť NAPLAVENINY S NÁCKOVSKÝMI A KOMUNISTICKÝMI MANIÉRAMI??

Z poďakovania pána Banáša po Chmelárovom odstúpení:

Talleyrand, azda najprefíkanejší diplomat v histórii, povedal: Politika je boj o moc. Najprv s cudzími a potom s vlastnými, lebo tí si viac nárokujú. Viem, že táto definícia sa Teba netýka. Nikdy si nikomu nebol „vlastný“. Bol si sebavedomý Edo Chmelár – vedomý si seba. Tvojou ambíciou bolo vždy hľadať pravdu. Tam je pes zakopaný. Ísť s touto ambíciou do politiky je ilúzia, ale rozhľadenému človeku akým nesporne si, to muselo byť jasné. Napriek tomu si tam šiel – ako sám vravíš, vedel si, čo Ťa môže stihnúť.

Sledoval som a sledujem s obdivom Tvoju takmer každodennú snahu hľadať pravdu. Aj keď som v niektorých veciach s Tebou nesúhlasil, rešpektoval som a rešpektujem Ťa ako jednu z mála osobností tejto krajiny, ktorá sa drží hesla – medzi tisíckou zbabelých je jediný odvážny väčšina. V erudovanosti a znalostiach si sa vždy pohyboval na špici – tam je najmenšia konkurencia. Denne som si kládol senecovskú otázku – akej neprávosti sa Edo dnes postavil? Aj v Tvojom prípade platí – čím viac sa spoločnosť odvráti od pravdy, tým viac bude nenávidieť tých, ktorí majú odvahu hľadať ju. Kráčal si a kráčaš vždy vzpriamený, nie vzpriamovaný, nepotrebuješ protivníka, vystačíš si sám. Viem, že budeš na svojej ceste pokračovať bez ohľadu na svoje odvolanie. Nám, ktorí Ťa radi a s úctou čítame je jedno, či si poradca, alebo nie. Si Edo Chmelár! Ako zvyknem hovorievať – pravda nie je pri ústí rieky, ale pri jej prameni. Ak sa chceš dostať k prameňu, máš jedinú možnosť – plávať proti prúdu. Želám Ti, milý Edo, veľa síl a odhodlania pri tejto Tvojej plavbe. Viem o čom hovorím, nie je ľahká, ale jediná má zmysel. Život patrí tým, čo nepustia do gatí. Chcem Ti za všetko čo robíš, úprimne poďakovať. S úctou Jožo Banáš

K meritu veci okolo SNS. Už volebná kandidátka ukázala, že skončili časy národniarskych zapálencov pre Slovensko a jeho národ, na prvé miesta boli napísaní privandrovalci, čo použili voličský elektorát najstaršej strany na Slovensku len ako osobný výťah do parlamentu a k moci. A presne tak sa aj stalo. Okrem Danka žiaden kmeňový člen SNS sa za poslanca ani ministra nedostal LEN PROSPECHÁRSKE NAPLAVENINY. Danko začal žiť mimo realitu, chce neustále porušiť koaličnú dohodu pýtaním pre seba postu šéfa parlamentu. Lebo že tri ústavné funkcie majú byť rozdelené do troch strán koalície!! Kde na takú hlúposť prišiel?? Koalícia je o vláde a parlamente nie o prezidentovi ani o Euro voľbách. To by si mohol nárokovať aj na posty v europarlamente rovnakým dielom , veď sú koalícia! Sprostosť?? o nič menšia ako tá predchádzajúca… SNS sa stáva vydieračom v koalícii, rovnako ako bol v predchádzajúcom cirkusovom šapitó Kollár. Ten vždy nesúhlasil so všetkým aby mohol vydierať koaličných partnerov. Vieme ako to dopadlo. Vláda sa rozpadla a skončila , on sa už NIKDY do vrcholnej politiky nedostane. Presne takto môže dopadnúť aj SNS pod vedením Danka, ak sa včas nespamätá. Už teraz je v prieskumoch pod čiarou 5% a po takýchto teátroch ako predviedol Danko s Kuffom a Tarabom, budú klesať ešte nižšie, možno aj mimo príspevok za voľby.

O fanatizme Kuffu svedčí aj táto správa: Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva v Liptovskom Mikuláši údajne odstránilo časť expozície zobrazujúcej pohanský rituál po zásahu štátneho tajomníka Štefana Kuffu.

Včera (20.8.) na to upozornila mimoparlamentná strana Demokrati. Jej enviromentálnemu expertovi Michalovi Kičovi to mali potvrdiť dva nezávislé zdroje.

Expozícia pôvodne zobrazovala prípravu ľudskej obety pohanskému božstvu z doby bronzovej. Klaňajúcu sa obetu nahradilo žito, z krku postavy šamana tiež zmizla maska vyrobená z ľudskej lebky. Kuffovi údajne prekážalo uctievanie pohanského boha.

Kuffa bol členom OľaNO a silne napáchol cirkusantstvom a sebastrednosťou IGORODIA.. Potom bol čelenom KDH či Tarabovej strany KDŽP., kde ho pochytila asi nostalgia za inkvizíciou, ktorú teraz predviedol v plnej paráde. POLITICKÝ TURISTA!

Taraba je zakladateľom politickej strany Kresťanská demokracia- život a prosperita, potom vstúpil na kandidátku ku Kotlebovcom , na ich kandidátke . a spolu s Kuffovcami sa dostali zo strany KDŽP do parlamentu 2020 POLITICKÝ TURISTA!

Drahí voliči a členovia SNS, je načase sa spamätať a vyhnať týchto novodobých inkvizítorov zo svojho stredu a zbaviť ich funkcií. Nič Vám neprinášajú len hanbu a ukazovanie si prstom na Vašu značku SNS. Ak si neurobíte rýchlo poriadok s naplaveninou, je možné, že nedosiahnete ani na príspevok za voľby v roku 2027, pokiaľ dovtedy táto vláda pri nepredvídateľnom správaní Vašich mocipánov vydrží. Takíto „cudzári“ ktorí putujú stranami a hľadajú výhradne svoj prospech, nikdy neboli stotožnení s historickou funkciou a poslaním SNS, ste pre nich len transportným prostriedkom k ICH MOCI A ICH PROSPERITE… SNS svojou praxou NIČÍ túto koalíciu a nebude k jej rozpadu potreba ani práca opozície, rovnako ako tomu bolo pri vláde IGORODIA, ktorá previedla samodeštrukciu…

p.s.: nie som podporovateľom ani členom žiadnej politickej strany či hnutia, od 1998 po lži Dzurindu som skončil s volením. Som človek, ktorý nepotrebuje k svojmu životu podporu žiadnych politikov a preto ku všetkým pristupujem rovnako, nemám svojich zlodejov ktorých by som musel podporovať.

Druhý pokus o atentát na Trumpa! Prívrženec Ukrajiny sa ho pokúsil zastreliť pri hraní golfu.

16.09.2024

Krátko po nezmenení politiky USA k použitiu rakiet s dlhším doletom na územie Ruska a vyhlásení budúceho možného viceprezidenta Donalda TrumpaJ.D. Vancea ktorý tlmočil Trumpovu predstavu o ukončení vojnového konfliktu Rusko-Ukrajina slovami, „Demilitarizovaná zóna( utvorená územím obsadenom Rusmi za terajšou frontovou líniou) z ukrajinskej straty by podľa súčasného [...]

Mimo bojiska sa dejú významné veci. Prenesie sa teritoriálna vojna do nukleárnej či kozmickej roviny?

11.09.2024

V nočnej debate prezidentských kandidátov Donald Trump zopakoval, že v prípade svojho volebného víťazstva ukončí konflikt na Ukrajine ešte skôr, ako nastúpi do úradu. Napriek tomu posledný mesiac Zelenskij tlačí na spojencov, aby mu povolili použiť ich rakety na ciele hlboko v ruskom území, čo môže mať nedozierne následky pre celé ľudstvo. Bojí sa návratu Trumpa a [...]

Hromadné podanie demisie nie je obvyklé, jedna je písaná ceruzkou.

04.09.2024

Demisie na rôznych úrovniach sú normálnym javom. Niekto prekročí líniu slušnosti, novinári to vyštuchajú a tak buď ho parlament odvolá, alebo sám podá demisiu. Avšak MASOVÁ DEMISIA, teda odstúpenie z dobrovoľných pohnútok nečakajúc na odvolanie?? Veľké zemetrasenie v Kyjeve nehovorí o tom, že sa na fronte alebo v ekonomike darí. Dokonca mal padnúť aj minister [...]

Jens Stoltenberg

Stoltenbergova rozlúčka: Aliancia je silnejšia ako kedykoľvek predtým, ale budúcnosť NATO stojí pred skúškou

19.09.2024 18:28

Európa a Amerika sú ale silnejšie a bezpečnejšie, keď sú spolu, uviedol Jens Stoltenberg.

Róbert Fico / Zuzana Dolinková /

Dolinková kritizuje konsolidáciu v zdravotníctve, hovorí o politikárčení. Opozícia varuje pred kolapsom

19.09.2024 18:24

Konsolidácia verejných financií má podľa opozície i komory sestier zobrať zdravotníctvu stovky miliónov eur.

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 568
Celková čítanosť: 3266542x
Priemerná čítanosť článkov: 5751x

Autor blogu

Kategórie

Archív