Založ si blog

Fico sa zbláznil a Beblavý tiež! OBAJA VÁS KLAMÚ!

Včera 12.2. 2020 schválila vláda návrhy zákonov o zvýšení rodinných prídavkov, o zrušení diaľničných známok pre vozidlá do 3,5 tony, trinásty dôchodok  a návrh odmietnutia istanbulského dohovoru parlamentom. A reakcia opozície?? ŠIALENSTVO v podobe prehlásenia napríklad Beblavého..

PODÁVAME TRESTNÉ OZNÁMENIE NA ČLENOV VLÁDY
Na generálnej prokuratúre sme podali trestné oznámenie na členov vlády Petra Pellegriniho, ktorí dnes protizákonne schválili tri zákony. Nielenže chcú na poslednú chvíľu pred voľbami rozvrátiť štátny rozpočet v zúfalej snahe kúpiť si pred voľbami voličov. Toto by bola „iba“ politická nehoráznosť, vďaka ktorej by sme mali horší stav verejných financií ako Grécko. Najhorší v celej EÚ. Oni to však robia ešte aj v rozpore so zákonom. Podávame preto trestné oznámenie za trestné činy marenie úlohy verejným činiteľom a zneužitie právomocí verejného činiteľa.

  1. Tak sa na to pozrime s normálnym sedliackym rozumom… Vláda neschválila zákony.. to nikdy nemohla a nemôže.. ona len schválila VLÁDNY NÁVRH  ZÁKONA.. teda troch..  to môže ba musí , vyplýva jej to z ústavy. Takže to šialenstvo Beblavého o protiprávnom konaní je len šialenstvom.
  2. Fico aj Beblavý vedia jediné… JE TO LEN KAMPAŇ a do volieb to nemôže v žiadnom prípade nadobudnúť právoplatnosť, aj ak by to prešlo na mimoriadnej schôdzi parlamentu..

Aj malé dieťa v tomto štáte vie, že ak parlament schváli zákon, ten začne platiť až podpisom prezidenta…. NO A ČO UROBÍ PREZIDENT so zákonom, ktorý mu pošlú deň dva pred voľbami?? NO VETUJE HO a vráti  parlamentu… ale to už bude po voľbách , a parlament nebude mať žiadnu možnosť prelomiť veto prezidenta!!

TAKŽE prečo hneď veríte Ficovi, že to myslí dobre a Beblavému že to tiež myslí dobre?? OBAJA VÁS KLAMÚ.. obaja vedia že to nemá šancu na vojdenie v platnosť, a vedia že to je len predvolebná kortešačka.. Nebuďte idioti a nehádajte sa o niečom, čo neexistuje.. teda žiadna hrozba pre verejné financie nenastala, tým že to posunú do parlamentu a ten by to schválil za deň… TO JE KLAMSTVO OPOZIČNÉ AJ KOALIČNÉ!!

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 548
Celková čítanosť: 3134442x
Priemerná čítanosť článkov: 5720x

Autor blogu

Kategórie

Archív