Založ si blog

Kedy hovorí Andruskó pravdu a kedy klame? Kto strieľal a kto objednal?

27.9. 2018 bol vykonaný v Kolárove veľký záťah NAKY, ktorá zatkla pravdepodobného vraha Jána a Martiny. 30.10. 2018 bolo vznesené obvinenie štyrom osobám, ktoré začali byť stíhané za prípravu a vykonanie úkladnej vraždy dvoch osôb.

2.októbra 2018 sme sa dozvedeli z vyšetrovania vraždy rozdelenie rolí zúčastnených „ Andruskó začal spolupracovať s políciou, vo svojej výpovedi uviedol, že to, že si vraždu objednal Kočner, mu povedala ďalšia z obvinených Alena Zsuzsová, ktorá sa s objednávkou vraždy Kuciaka obrátila naňho. Vraždu mal vykonať Tomáša Szabó a doviezť na miesto ho mal Miroslav Marček. Cena mala byť 70 000 eur.

Od tohto dňa sa všetko točilo okolo preukázania faktu, KTO bol prvotným objednávateľom. Médiá sú sústredené len na Kočnera, ktorý je podnikateľom na HRANE ZÁKONA, sem tam aj  v šedej zóne tesne za hranou. Jeho osoba je spojovaná a podvodmi od roku 1992, keď sa rozbehla a nedokončila kauza TECHNOPOL. Do basy ho posadili pre falšovanie zmeniek v hodnote 72 miliónov eur, ktoré by mala vyplatiť televízia Markíza, lepšie povedané jej majiteľ Aamerická spoločnosť CME. Zároveň má veľa podnikateľských aktivít finančne  zastrešovaných Privat Bankou, ktorej majiteľom je PENTA. A sme v kolečku pri aktérovi spisu GORILA, ktorý sa všemožne snaží, aby táto nebola nikdy došetrená a naveky zostala len ako archívny materiál, bez dokázania či vyvrátenia pravdivosti. Je za scénou  jeden pán, bývalý SISkár menom Pavol Forisch, ktorý tvrdí, že prvotným objednávateľom je PENTA, ktorá takto chcela vyvolať prevrat na Slovensku, dosadiť svojich ľudí a zamiesť gorilu pod stôl. O prevrate okamžite po vražde hovorila aj podpredsedníčka parlamentu Nicholsonová, dokonca aj prezident Kiska hneď po návrate z lyžovačky. Takže slovo prevrat a vražda Jána a Martiny si Forisch nevymyslel, bolo vyslovené omnoho skôr, ako sa dostali na scénu jeho tvrdenia. „Alena Zsuzsová podľa informácií povedala, že Jaroslav Haščák zneužil médiá, ktoré vlastní finančná skupina Penta na to, aby rozšíril informáciu, že za objednaním vraždy prostredníctvom Aleny Zsuzsovej stojí Marian Kočner.“ Bývalý príslušník SIS Pavol Forisch v rozhovore   koncom novembra uviedol, že masívne protesty po vražde Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej boli „podporované a hlavní aktéri a organizátori pochádzajú zo Slovenska a zo silných finančných skupín, aby tak hájili svoje záujmy a zabraňovali tým určitým skutkom, ktoré by mohli konať určití politici tesne pred voľbami, napríklad ako je reprivatizácia určitých štátnych podnikov, ktoré teraz patria pod finančnú skupinu Penta.“

Forisch ďalej hovorí, že cieľom bolo vysloviť nedôveru vláde, následkom čoho by vznikla úradnícka vláda za podpory prezidenta Kisku. Do štátnej správy by sa týmto spôsobom mohli naspäť dostať ľudia z prostredia spomínanej finančnej skupiny, ktorí by si do orgánov činných v trestnom konaní „infiltrovali svojich ľudí, ktorí by vedeli správne zariadiť ukončenie vyšetrovania kauzy Gorila, ktorá sa znova vyšetruje a ďalšími súvisiacimi kauzami ako napríklad MECOM“.

Bývalý príslušník SIS ďalej vyhlásil, že na podnikateľský účet organizátora Za slušné Slovensko – Juraja Šeligu, prišli peniaze z amerických neziskoviek napojených na Georgea Sorosa. Rovnako podobným spôsobom prišli peniaze aj od spoločnosti ESET, ktorá je podľa Forischa napojená na americké spravodajské zložky. Pavol Forisch podal na všetkých trestné oznámenie za prípravu prevratu.

Tejto stopy sa oficiálne však vyšetrovatelia nikdy nechytili a všetko podľa nich končí u Kočnera. Otvorením jeho archívov sa zrazu narodila NAHRÁVKA GORILY, teda možný priamy dôkaz o pravdivosti spisu.

11.4.2019 nám všetky noviny hlásia veľký zvrat vo vyšetrovaní. Podľa informácií sa mal Miroslav Marček priznať, že práve on bol strelcom. Po výsluchu ho mala polícia odviezť do Veľkej Mače a Sládkovičova. 

Na výsluchu boli prítomní aj obhajcovia ďalších obvinených v tomto prípade. Advokáti sa k priebehu výsluchu vyjadrovať nechceli. Obhajca Mariana Kočnera Marek Para iba potvrdil, že jeho klient aj naďalej trvá na svojej nevine. „Ja som ešte stále nebol v spise a nemám vedomosť o tom, či dnešný úkon bol vyžiadaný obvineným, alebo ho pán prokurátor alebo vyšetrovateľ nariadil sám zo svojej iniciatívy. K obsahu tohto výsluchu sa nebudem vyjadrovať, pretože už som sám pred časom napadol úniky zo spisu a nepovažujem za produktívne takto čiastkovať jednotlivé dôkazy a podsúvať ich bez súvislostí. Nebudem sa vyjadrovať aj preto, že ešte budú prebiehať ďalšie úkony,“ uviedol Para. Ak sa teraz konečne nájde smrtiaca zbraň, je celkom možné, že ten Marček hovorí teraz pravdu. Lebo ako strelec by mal vedieť, kam ju zahodil. Podľa informácií prvého strelca Szaba sa zbraň nenašla.

Ak teda Andruskó KLAMAL že strelcom bol Szabó, v čom všetkom ešte nehovoril pravdu?? Alebo nemal žiadne presné informácie ani o strelcovi , ani o objednávateľovi a len hovoril to, čo chcel počuť vyšetrovateľ??

Takto nejako vyzerajú nahrávky tajných služieb, tu konkrétne M.Dz. a jeho pomocníkov, naznačujúce, že všetko ide podľa oligarchov a ich lobingu u politikov, nie podľa výhodnosti pre štát. Ako je možné, že konkrétne tu nahrávali PREMIÉRA SR??? Aký sudca povolil jeho odpočúvanie?

https://www.youtube.com/watch?v=OW3GHO2gSio

Toto je nahrávka rozhovoru, Kočner- Kuciak, ktorá bola v médiách označená ako vyhrážanie sa zabitím.  https://www.youtube.com/watch?v=q9u3EeZ-gu8&t=517s toto nevyzerá ako vyhrážanie sa zabitím ani na 10te počutie….

Pavol Forisch spoločne so Stanislavom Žiaranom v relácii Informačná Vojna dňa 30. novembra 2018 uviedli, že práve oni boli tie osoby, ktoré Kuciakovi posúvali informácie o neskôr medializovaných kauzách Mariana Kočnera. Vyjadrili sa tiež, že novinára zásobovali aj poznatkami podobného charakteru o spoločnosti Penta. Redaktor portálu Aktuality.sk sa však vo svojich článkoch venoval výlučne informáciám ohľadne Kočnera, prípadne vratkám podnikateľa Ladislava Bašternáka. Napriek závažným informáciám o Pente, ktorej spolumajiteľ Jaroslav Haščák figuruje v úplatkárskej kauze Gorila – z čias druhej Dzurindovej vlády, sa Kuciakove publikované články tejto spoločnosti netýkali. Nie je však vylúčené, že sa touto firmou zavraždený novinár zaoberal. Na to však musia dať odpoveď vyšetrovatelia, keď príde vhodný čas.

Nie je motívom vraždy niečo iné ako Kočnerove podnikateľské aktivity na, či za hranou zákona??Po zmene mena strelca nebude nasledovať aj zmena mena objednávateľa?

Kto vyhrá boj o palác? Je dôležité kto to bude?

25.03.2024

Prvého kola volieb prezidenta a zúčastnilo 2 254 000 51,9% z 4 333 000 (možní voliči: mužov 2mil 88 tisíc a 2mil 245 tisíc žien) V druhom kole môže naviac voliť asi 2 200 prvovoličov, ktorí dosiahnu 18 rokov práve v tých dvoch týždňoch medzi kolami. Účasť v prvom kole bola asi 51% , voliť nešlo asi 2 milióny 80 tisíc voličov. Výsledok na prvých dvoch miestach je [...]

Dukla Trenčín zasa sklamala, zostala pred bránami play off na 9 mieste.

18.03.2024

Srdce trenčianskeho hokejového fanúšika zasa krváca, oko plače. Ako sa stalo už zvykom, Dukla sa nedostala opäť do play off, teda medzi posledných osem. Lepšia Nitra nás vyradila a ukončila nám sezónu, v ktorej sme sa dlhodobo potácali medzi 8 až 10 miestom. Moje fanúšikovské hodnotenie pri pohľade z bufetu je subjektívne, nenárokuje si na absolútnu pravdu, ani [...]

Takto píšu ruské médiá o Putinovom vyhlásení o technickej pripravenosti na jadrovú vojnu.

15.03.2024

Dovolím si tu skopírovať jeden ruský článok bez môjho komentára, aby sme videli ako sa to snažia vnímať ruskí novinári a ako sa to snažia vysvetliť svojim čitateľom. Sami posúďte kde končí technická pragmatičnosť a kde začína propaganda. Je vonku len pár desiatok minút, vyšiel dnes 15.3. 2024 9:24 moskovského času…. Zdroj topcor ru 15.3.2024 9:24 Prst na [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 543
Celková čítanosť: 3112532x
Priemerná čítanosť článkov: 5732x

Autor blogu

Kategórie

Archív