Založ si blog

Je Kočner skutočným objednávateľom, alebo bude len obetovaný! ?

Po zatknutí vykonávateľov, sprostredkovateľa a objednávateľky vraždy Kuciaka a Kušnírovej, sa zrazu pohli aj deje okolo Mariána  Kočnera. Ten sedí už niekoľko mesiacov za údajné falšovanie zmeniek v kauze Zmenky Markízy. Sedel v Justičnom paláci v centre Bratislavy, keď ho zrazu previezli do Leopoldova, čo je basa s najvyšším stupňom ochrany. Napovedá to , že sa asi niekto zľakol, že by mohol nebodaj utiecť. Prokurátor má právo ho previezť kedykoľvek a kamkoľvek, no termínová zhoda s pokročením vo vražde „Kuciak“ je do očí bijúca. Získali vyšetrovatelia pri domových prehliadkach pri zatýkaní ôsmych ľudí nejaké konkrétne dôkazy o prepojení doteraz označovanej objednávateľky Aleny na Kočnera? Teda iné prepojenie ako to, že sa poznajú a on je údajne krstným otcom – či kmotrom jej dcéry o čom nevedel ani otec dcéry Ampulka?  Kde by prekladateľka či tlmočníčka  vzala hotovosť 50 000 Euro aby zaplatila za výkon objednávky? A aký mala ona motív aby sa zbavila novinára? A bola ozaj vražda jeho partnerky Kušnírovej len náhoda plynúca z jej zlého výskytu v časopriestore? Elitný vyšetrovateľ Šátek uviedol 25.3. takúto charakteristiku objednávateľa:

Objednávateľ vraždy

– Osoba so silným pocitom príslušnosti k „elite“. To znamená s pocitom nadradenosti a výnimočnosti. Žije v prepychu, takže má dosť peňazí na zaplatenie profesionálneho zabijaka – s vysokou inteligenciou a výrazným prepadom tej emocionálnej. Súcit s iným človekom mu nič nehovorí. Nezaváha pri rozhodovaní, či obetuje jedinca namiesto seba, za skupinu jemu podobných alebo celý „jeho svet“. Novinári sú len paraziti, dotieravý hmyz, znepríjemňujú im bohémsky život.

Je toto vari charakteristika tej prekladateľky?? NO NIE. Vedel už vtedy o kom hovorí, alebo úmyselne vyslovil takúto charakteristiku, aby sa univerzálne  hodila na niektorého z predpokladaných objednávateľov spojených s vládnou elitou, touto či minulou. Lebo takto vyzerajú všetci bohatí a mocní, ktorí neprišli celkom čestne k svojim peniazom. Ak by boli iní, nemali by toľko love….

Na Kočnera sa ukazovalo už druhý deň po vražde, lebo bolo známe trestné oznámenie Jána Kuciaka na jeho osobu za vyhrážanie sa. Dokonca aj nejaké smsky boli doložené, že „skončil si, či skončíš“ … Ak teda tento podnikateľ, dovtedy nič okrem vyhrážok neurobil, a nevyšiel nový článok s novými významnými informáciami ohrozujúci jeho aktivity, PREČO by stratil po niekoľkých mesiacoch nervy a objednal si likvidáciu?? A to u niekoho s kým ho môžu spojiť prostredníctvom krsnootcovstva- kmotrovstva?? TOTO NEDÁVA ZMYSEL… teda aspoň mne… Sú všetky stopy vedúce k nemu ako objednávateľovi vopred pripravené?? V každom prípade jeho zatknutie pre zmenky, aby bol pod kontrolou, a terajší prevoz do Leopoldova svedčí, že je možno zapletený aj tu ako skutočný objednávateľ. Teda robí sa všetko preto, aby to tak asi dopadlo. Veď je to podvodník, dlhodobo podnikajúci na hrane či za hranou zákona,už za Dzurindu bol v mafiánskych zoznamoch,  vyhrážal sa mu, najviac článkov bolo o ňom…Hlavne je to človek , ktorého VŠETKY ELITY , nielen posledné, kryli a nechali ho beztrestne porušovať zákony  a okrádať štát  a stopy vedú k nemu. Všetci radi uveríme, že toto je tá správna osoba, ktorá si to doživotne zaslúži a odsedí…  Národ bude presvedčený že to je on a po zásluhe konečne niekto z mocných doplatil na svoju bohorovnosť…. Bude OBETOVANÝ!? Vzdajú sa ho elity, čo ho doteraz chránili,  ktoré on štedro finančne podporoval,  vie na veľa ľudí toľko špiny, že ak zmizne nikomu nebude chýbať. Dokonca aj Smer ukáže, že to nie je žiaden ich chránenec a padni komu padni… Národ bude mať spravodlivosť a jeho škoda nebude…. TAKTO ?? Alebo je to vážne on? Alebo niekto iný, jemu životným štýlom a spoločenským postavením podobný?? Alebo mal Kuciak pripravenú úplne novú tému o ktorej s nikým zo spolupracovníkov nehovoril a vedela o nej len jeho snúbenica, a takto tá téma zmizla zo sveta, lebo bola omnoho nebezpečnejšia , ako všetky spolu o ktorých dovtedy písal? A preto aj ona nebola náhodná obeť, ale úmyselne zlikvidovaná osoba, ktorá moc vedela ? Je to tak, alebo úplne inak?? Fakt sa mi nechce veriť, že človek spájaný s mafiou by si niečo také objednal u utáranej amatérky… a nie u profesionálov hocikde v Európe.. Zmäkol mu mozog?

Ja neviem….A VY?

fakt pekná verzia krásneho filmového hitu….https://www.youtube.com/watch?v=ZQ6r2hqEu5Y

 

P.S.: dnes 3.10. 2018 o 22:16 zverejnil denník N toto:

Obvinený zo sprostredkovania vraždy novinára Jána Kuciaka Zoltán Andruskó pred policajtami vypovedal, že vraždu si objednal Marian Kočner. Informáciu priniesol Denník N, ktorému to potvrdili zdroje z vyšetrovania.

Kočnera v utorok previezli z väzby v Justičnom paláci do Leopoldova.

Andruskó je jediný, ktorý s políciou spolupracoval z obvinenej štvorice. Kočner je vo väzbe kvôli obvineniu z falšovania zmeniek, generálny prokurátor Jaromír Čižnár na brífingu nepovedal, či je podozrivý aj z objednania vraždy.

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 548
Celková čítanosť: 3136796x
Priemerná čítanosť článkov: 5724x

Autor blogu

Kategórie

Archív