Založ si blog

Sme nespokojní s poplatkami v bankách? ? ? Jednoduché riešenie!

Je priam frustrujúce zistenie, že počas všeobecnej krízy si neustále vedú dobre len BANKY. Tie čo majú problém si pomôžu z eurovalu. Tie čo nemajú problém si pomôžu od klientov. Banka nič nevyrába a má sa lepšie ako výrobcovia či predajcovia.. Keď boli ziskové.. delili si zisk medzi majiteľov banky a manažment.. Keď sú stratové sanujú ich obyčajní daňoví poplatníci.

Spomienka na socialistické banky.. Mali sme 15 miliónov obyvateľov a DVE finančné ustaňovizne, ktoré slúžili ľudom.. teda.. jedna „živnostenská banka“ ktorá schraňovala valutové úspory obyvateľov, čo mali šťastie zarobiť si v zahraničí( tým položila na účet tuzexové poukážky – bony) a druhá sporiteľňa…. nič viac pre obyčajného socialistického človeka nebolo.. Tam ste mohli mať buď účet alebo vkladnú knižku..4% zhodnotenia pri ročnom viazanom vklade… 1,5 % pri normálnom.. Ľudia žili, kupovali , predávali. Skoro všetko KEŠ….

Vláda chce vybrať prachy od bánk do rozpočtu, tie nám  však bankový sektor prdne do poplatkov. Pre mňa je nepochopiteľné, že ak má niekto na účte napr. 1000 euro, nič s nimi nerobí, tak mesačne PRICHáDZA O PRACHY.. Lebo poplatky za vedenie účtu ďaleko prevyšujú úrok z uloženého vkladu. KAM SME TO DOSPELI??? Požičiaš si.. dajú ti 6,5%.-10%. máš tam vklad?? Platíš za vedenie účtu 5 evri mesačne.. za každý jeden pohyb  na účte máš ďalšie poplatky… AKO SA TOMU VYHNÚŤ?????

JEDNDUCHO….. KEŠUJME a kašlime na banky.

 

Prestaňme vkladať svoje výplaty do bánk, prestaňme používať kreditky.. Že sa to nedá??? ALE DÁ.. len to chce širokú dohodu. A BANKY SA Z TOHO POSERÚ…..  Dajme si vyplácať výplatu do ruky.. a všetko plaťme kešom.. .. ja viem, viac sa nabeháme.. ale.. oni pochopia veľmi rýchlo.. a začnú sa starať o svojich klientov.. myslím, že keby sme zrazu prestali využívať všetci banky.. tak do dvoch mesiacov by bolo všetko na poriadku.. Mesiac by zisťovali čo sa deje a prepad ziskov by bol tak obrovský., že by okamžite reagovali….

PREJDIME NA KEŠ……….Viem.. spiatočnícke.. ale moderné technológie a zlodejstvá môže položiť len stredoveké riešenie..

 

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 548
Celková čítanosť: 3136475x
Priemerná čítanosť článkov: 5723x

Autor blogu

Kategórie

Archív