Založ si blog

Prečo nás stále urážajú? ?

 

 

NEVIEM AKO VY, ale ja sa cítim urazený a hlboko dotknutý hlavnými večernými programami niektorých televízií. Prečo? Lebo nás ako národ považujú za stádo debilov a ponúkajú nám infantilnú zábavu rádoby „reality šou“. Začalo to kedysi licencovaným Big Bratom, pokračovalo vilou či mojsejovcami.

Teraz pokračuje farmou, farmár hľadá ženu a vrcholom je hotel paradise…( na tejto relácii bola suprová len upútavka.. tá bola špičková) toto má byť zábava pre normálneho diváka?? Takéto stupidity presne podľa scenára vydávané za realitu??? Niekto sa zbláznil…. No nedá mi pripomenúť, že ak by toto  stupídne divadlo nemalo sledovanosť, skončilo by po pár dieloch odsunuté ako „sultán“. Takže slovač… sme ozaj taký debilný , že sa pozeráme na tieto hovadiny???  Dovolíme televíziám, aby brali ťažké prachy za predaný reklamný priestor počas takýchto programov?? Toto nás má zabávať v hlavnom večernom programe celý týždeň??? Mal som o sebe aj o Vás omnoho väčšiu mienku. Všetci sa dušujeme, že sme na vyššej úrovni ako priemerný amík či rusák. Ale ak by to bola pravda, tak by takéto programy ozaj skončili po desiatom dieli a neotravovali by nás celé roky.

Kde sú krásne Britské, Francúzske či iné komédie? Kde sú napríklad „“aréna národov“ či ako sa to volá, kde súťažia tímy napr z Česka?? Ozaj nás zaujíma kto kedy s kým sa pohádal či nebodaj chytil za prdel???  Prečo zmizli zábavné programy,  kde sa človek zasmial, pobavil na zručnosti vystupujúcich, popočúval hudbu?( niečo ako bola „Manéž Bolka Polívku?“) Prečo prevláda plytká zábavka reality šou??  Alebo programy o celebritách?? Pár ľudí sa vystrčí na obrazovke, prehlási sa za celebritu a potom o sebe natáčajú dookola relácie. Teplý kaderník, ešte teplejší vizážista či kvetinár., lesba alebo nelesba tá speváčka? A hlási počasie, či správy,tak je celebrita.  A už budeme vysielať, kto s kým a prečo. A raňajšej relácii pred odchodom do práce vidím strhujúce informácie, kto komu kedy ako….. v náznakoch.. To sme to ale dopracovali.

Koho stretnem, mladého či starého , pýtam sa.. pozeráš tú hovadinu?? On.. čooo??? To by som nikdy nesledoval… ALE, KTO TO POTOM POZERÁ???? Alebo sme už tak klesli , že sa to aj hanbíme priznať???  ZOBUĎME SA a IGNORUJME tie hlupákoviny.. ak klesne sledovanosť, prestanú nás nimi otravovať….  inak sa ich nezbavíme..  Ja len toľko..

 

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 548
Celková čítanosť: 3138075x
Priemerná čítanosť článkov: 5726x

Autor blogu

Kategórie

Archív