Založ si blog

Alfa stvorili DE na prácu. . . .

Na planéte boli Alfa  už dlhý čas… Pozorovali pôvodnú živočíšnu ríšu, rastlinstvo, neustále merali kvalitu ovzdušia. Jediné, čo ich znepokojovalo, boli výbuchy podpovrchovej energie, ktorá s neuveriteľnou silou vrhala vnútro planéty na povrch. Po veľkých výbuchoch sa atmosféra aj na niekoľko mesiacov stala temnou, lúče z najbližšej hviezdy sotva prenikli na povrch. Veľký obsah nedýchateľných plynných zlúčenín potlačil obsah dýchateľnej zložky na ktorú pracovalo miestne živočíšstvo. Vcelku to bola veľmi zaujímavá misia.

Boli vyslaní do vzdialeného konca im známeho vesmíru, aby našli podmienky vhodné pre presídlenie ich rasy.  Našli malú, vcelku mladú planétu, tretiu v poradí od jednej nevýznamnej hviezdy. Pri prieskume automatickými sondami jej najskôr nevenovali veľkú pozornosť. Atmosféru mala totiž zloženú z asi 80% pre nich nevyužiteľného plynu, toho čo by potrebovali pre život bolo sotva 8%. Povrch planéty nebol stabilný, z veľkej časti ho pokrývala tekutina, v ktorej, ako sa neskôr ukázalo, bol život. Pevný povrch bol pokrytý vysokými aj nízkymi zelenými zoskupeniami živej, ale nepohyblivej hmoty. Prišli na zásadný objav. Plyn potrebný k životu sa vyrábal za pomoci svetla hviezdy práve zelenou hmotou na pevnom povrchu planéty, ako aj mikroskopicou zelenou hmotou v tej nekonečnej pohyblivej tekutine. Jedna záhada striedala druhú. Bez plynu potrebného k životu ALFA aj miestnych tvorov sa nemôže obísť nik. Avšak na rozdiel od nich, ktorým ten plyn slúžil k prežitu, tak práve tento plyn pôsobil na miestne živé organizmy smrteľne. Bez neho žiť nemohli, ale pri jeho premene na energiu ich z dlhodobého hľadiska zabíjal. Preto sa tí najvyspelejší jedinci živočíšneho druhu dožívali sotva 35 obehov planéty okolo hviezdy. Rozhodli sa na planéte založiť trvalú výskumnú stanicu. Boli tu už asi 300 obehov planéty okolo hviezdy. Ich životný cyklus oproti miestnym dvojnožcom (bolo ich tu asi 40 rôznych druhov) bol v priemere 700 obehov planéty, niektorí sa dožili aj 900. Ten plyn čo používali na svoju činnosť totiž neničil ich štruktúru a preto boli z pohľadu pôvodných  druhov skoro nesmrteľní.

Chceli si vytvoriť mutáciou miestnych dvojnožcov svojim kódom štruktúry, niekoho, čo by pomohol pri kolonizácii tejto planéty s veľkými projektami. Bolo treba zvýšiť použiteľnú zložku plynu v atmosfére, čo si však vyžadovalo rozmnoženie veľkého počtu tej zelenej hmoty, ktorá ho vyrábala. Preto asi pred 200 obehmi planéty urobili prvé pokusy s vložením svojho kódu do prvotného štádia vývoja dvojnožca, ktorého si vybrali pre jeho odlišnosť od iných. Bol agresívnejší, aj keď svojim konštrukčným riešením nedosahoval rozmerov niektorých iných. Lovil v skupinách, používal na komunikáciu primitívne posunky a zvuky. Testami zistili, že základ inteligenčného rozvoja urobili životné podmienky planéty. Teraz stačilo vložiť časť svojho kódu a mohli pozorovať neuveriteľne zrýchlený inteligenčný rozvoj takto upravených dvojnožcov. Nazvali ich DE. Tí sa za posledných 150 obehov planéty výrazne začali odlišovať od neupravených. Rozvinuli komunikačné schopnosti, horné končatiny začali stále viac využívať na užitočné prispôsobenia predmetov pre svoje prežitie. Začali používať predmety zo svojho okolia, aby si uľahčili dobývanie potravy.

V prvých fázach ich vývoja sa im vôbec neukazovali, všetko nechávali na selekciu vývoja prirodzeným planetárnymi podmienkami. Zistili, že ich kód sa pri množení DE nestráca, ale naopak, neustále napomáha zdokonaľovať pôvodný kód dvojnožcov. Nedali im celý svoj kód, lebo sa obávali nepríjemných komplikácií pri ďalšom rozvoji. Boli presvedčení, že do nich vložili presne to množstvo informácií, ktoré z nich za niekoľko tisíc obehov planéty urobí dostatočne inteligentných tvorov, ktorí budu spôsobilí pri ich druhom návrate na planétu začať veľkú prestavbu miesta vhodného na presídlenie ich rasy.

Nestihli si uvedomiť, že nimi upravení dvojnožci DE zaregistrovali ich prítomnosť na planéte. Mysleli si, že boli dostatočne opatrní a nechali všetko prirodzenému vývoju daného prostredia, ktoré malo sformovať urýchlený vývoj DE. Pre prípad skoršieho inteligenčného vývinu zanechali pre DE správu, v ktorej im popísali ich konštrukčnú zmenu so svojim kódom a informáciu, že tento kód si budú predávať z generácie na generáciu, že je pre nich v podstate nesmrteľný, že prežije omnoho viac ako 30 otočení planéty, ktoré žije ich viditeľná schránka. Že im pomôže pri ich vlastnom vývoji, že v ich potomkoch bude naďalej podliehať rozvoju a bude ich   formovať, čím sa DE budú stále viac odlišovať nielen od pôvodných dvojnožcov, ale aj od všetkých ostatných obyvateľov planéty…

Skupina DE bola na love. Niektorí z nich už veľa krát zaregistrovali stopy vo vysokom modrastom nadpovrchu. Pripisovali tieto stopy bohom, ktorí ich ochraňujú. Všetci DE si uvedomovali svoju odlišnosť od ostatných živých tvorov na planéte. Videli, že im nik nemôže konkurovať v zručnosti zaobstarávania si potravy, že pomocou komunikácie navzájom sú silnejší ako najsilnejšie tvory na planéte. Videli že sú vzpriamenejší a zručnejší ako ostatní dvojnožci okolo nich.

Jedného dňa stopy na nadpovrchu zmizli a už sa nikdy neobjavili. DE boli zaskočení z tohto poznania, báli sa, že ich bohovia opustili. Začali intenzívne pátrať po tých, čo zanechávali stopy na nadpovrchu. Našli len miesto, kde títo, pre nich neznámi, veční bohovia žili… Objavili odkaz v ich komunikačnom systéme, ktorí síce vedeli rozlúštiť, ale veľmi tomu nerozumeli. Bol tam odkaz na niečo v ich vnútri, čo si predávajú z generácie na generáciu, niečo o dĺžke života DE, ako aj toho čo si odovzdávajú.. Zistili, že ich život – asi 30 obehov planéty okolo hviezdy je nič oproti tomu, koľko bude žiť to čo si odovzdávajú…. Pre nich nepredstaviteľne dlhé obdobie nazvali večnosťou a to, čo si odovzdávajú, čo ich oddelilo od ostatných tvorov na planéte nazvali dušou. Nevedeli ako to môže prežiť ich koniec, ale verili odkazu bohov… Bola tam zmienka aj o návrate ich bohov a tak začali v celej svojej populácii čakať na ten moment….

Začali písať podľa svojich vedomostí to, čo sa dozvedeli z odkazu bohov a čo si pamätali ich predkovia..

7A Hospodin Boh utvoril Adama, človekavezmúc prach zo zeme a vdýchnul do jeho nozdier dych života, a človek sa stal živou dušou. 8A Hospodin Boh vysadil zahradučiže raj v Édene, od východu, a tam postavil človeka, ktorého utvoril…….

 

Britskí analytici vymenovali hlavné dôvody zlyhania Ukrajinskej protiofenzívy v roku 2023. Je čas na mierové rokovania?

19.07.2024

ŠTVRTOK 18. JÚL 2024, 19:46 HOD Britské analytické centrum zverejnilo 48-stranovú správu „Predbežné vyhodnotenie ukrajinských útočných operácií 2022 – 23“, v ktorej sú uvedené hlavné dôvody neúspešnej protiofenzívy ozbrojených síl Ukrajiny v roku 2023 a vyjadruje taktiež pochybnosť nad novou ofenzívou v blízkej budúcnosti. Zdroj : BBC s odvolaním sa na [...]

Zelenskij pravdepodobne spáchal ťažký zločin proti štátu. Klamstvá neobstoja ale všetci mlčia.

14.06.2024

Musím sa znova vrátiť k neústavnému uchopeniu moci prezidentom Zelenskím, teraz 21.mája 2024. V roku 2019 vyhral voľby Vladimír Zelenskij a ujal sa úradu 21.mája 2019 na 5 ročné obdobie. Podľa ukrajinskej ústav sa mali voľby konať poslednú nedeľu v marci v piatom roku funkčného obdobia prezidenta. Marec prešiel a voľby sa nekonali. V roku 2022 zaviedla vláda po invázii [...]

Efektívne využitie „Boydovho cyklu“ určí, kto bude vo vojne úspešnejší. Môže prehrať celé ľudstvo.

04.06.2024

Prečo Ukrajina nie je stále blízko k víťazstvu ? Začnem všeobecnými ukazovateľmi. HDP Ukrajiny do začiatku vojny bolo 160 mld USD, Ruska 2,2 bilióna USD, Nemecka 4,1 bil USD, EU mala 17, bil. USD. Putin používa na vojnu priemerne 120 mld USD, čo je ročne 5,4% HDP. Európska pomoc za dva roky vojny predstavovala asi 88 miliárd USD, čo je 0,25% HDP. Reálny pomer výdavkov na vojnu [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 556
Celková čítanosť: 3206549x
Priemerná čítanosť článkov: 5767x

Autor blogu

Kategórie

Archív