Založ si blog

Odpočúvanie. . . niekedy sme radi, inokedy zhrození. . celé zle.

Len si spomeňte všetci voliči ktorejkoľvek strany.. ako s niektorým únikom odpočúvaných rozhovorov súhlasíte a pri niektorých ste pobúrení a zhrození. A pritom by ste sa vždy mali najskôr opýtať… ako je to možné?? Ako to, že niekto odpočúva od najvyšších predstaviteľov štátu až po novinára či obyčajného človeka, čo sa len niekedy s niekym pozdraví na letisku??

Ako to , že sa prepisy odpočúvania vôbec dostanú na verejnosť?? To by nás malo znepokojiť omnoho viac ako obsah, ktorý sa dozvieme. lebo ten obsah čo unikol, je cielene pustený.. pre niečo.. A hlupák volič ak je obsah osočujúci stranu ktorú neznáša sa rozčuľuje nad obsahom.. Ak je obsah osočujúci stranu ktorej fandí, tak sa snaží vec ospravedlniť. SÁM PRED SEBOU a hlavne pred diskutujúcimi z iného politického tábora.

A TOTO JA VOLÁM POKRYTECTVO….

VŽDY by nás malo najskôr rozčúliť to, že vôbec sme sa nejaké informácie z odpočúvaní dozvedeli.. lebo keď to zlyhalo teraz, prečo nie vtedy, ak sa to bude týkať priamo NÁS??

Dám príklady…..

– prvé odpočúvanie čo potešilo protimečiarovcov….. vymeníš toho vyšetrovateľa??.. presnejšie takto:
H: No však ten, toho kopneme do gúľ.
L: Tak zajtra ho kopneš do gúľ.
H: No.
L: Ty, keď ho kopneš do gúľ, tak ti dám pusu na čelo.
H: Však dvakrát spravil to isté.
Niečo v tomto duchu prebehlo éterom .. rozhovor šéfa SIS s ministrom vnútra… všetci sa „spravodlivo“ čilili.. že čo to tie svine manipulujú… ale malo nás hlavne rozčúliť.. ako ej možné že si niekto dovolil beztrestne odpočúvať dvoch mocných a ešte  to aj zverejní?? ak si toto niekto dovolil k ministrovi a šéfovi SIS, čo bude potom s nami obyčajnými?? čo všetko si dovolia k nám???

– durhé dal OLLMO vo svojom blogu.. 

http://www.youtube.com/watch?v=ptSq6kB6X98&feature=player_embedded

môžem byť šokovaný koľko chcem z obsahu, ale nemôžem prehliadnuť skutočnosť že niekto porušil zákon tým , že odpočúval Dzurindu ako premiéra.. a na dôvažok to niekto našiel na stole a zverejnil..

V tomto prípade sa radovali smeráci a mečiarovci…že to bolo zverejnené a čilili sa nad obsahom.. že aha zlodej..

-tretie… hlas podobný Ficovi  http://www.youtube.com/watch?v=deZUNMW0–I

ako je možné že sa ľudia protismerovského razenia rozčulujú na tom, čo sa dozvedeli z nahrávky.. ale už im je šuma fuk.. že niečo nezákonne niekto odpočúval a ešte to aj zverejnil.. konkrétne pred voľbami.

Tu sa radovali  modročierozelení že aha aký je to zlodej.. chce financovať svoju stranu z nelegálnych peňazí..

 

A teraz sa znížil k odpočúvaniu aj SAS druhý muž.. teda minister Galko. Aby odhalil kto z jeho ministerstva vynáša informácie, čo mu môžu zavariť, tak dal „v súlade so zákonom“ odpočúvať šéfa spravodajskej televízie a niekoľkých novinárov, čo o jeho kauzách zisťovali informácie. SUDCA SPAL alebo bol v rauši zhulený s konope?? Keď vôbec niečo také odsúhlasil??? A ako vidieť v súlade so zákonom, ale proti všetkým dobrým mravom.. a pekne demokraticky.

Super.. polovička diskutérov ho obhajuje.. a druhá na neho nadáva.

Bez ohľadu ku komu patríme.. a kto má naše sympatie by sme mali byť NEHORÁZNE ROZČÚLENÍ nielen  nad obsahom,. ( to až v druhom rade..)  ale nad skutočnosťou že to ZASA UNIKLO….. lebo ako sa môže cítiť osoba, ktorá nič neurobila ale teraz sa na verejnosť dostali jej dôverné informácie?? lebo niekto proti niekomu bojuje???

Obsah v tomto poslednom prípade nebude zaujímavý, lebo si dali tí čo ho uvoľnili pozor aby nikomu nič nepovedal. Tu ide o samotný fakt, že minister zneužil svoje postavenie a dal príkaz odpočúvať a sledovať novinárov. ČO je v demokratickej spoločnosti NEPRÍPUSTNÉ ak nejde o zločin alebo trestný čin. LEN PRETO, aby sa dozvedel kto tomuto novinárovi dáva informácie.

Galko toto odpočúvanie NEPOPREL, ale ospravedlňoval ho čistením chlieva na ministerstve.. jeho pozícia je týmto neudržateľná.. lebo pohnútka môže byť akokoľvek šľachetná, no realizácia bola v rozpore s dobrými mravmi … že to bolo s povolením sudcu a teda v súlade so zákonom?? Aj ten utekajúci mafiozo bol pustený na slobodu s povolením sudcu a v súlade so zákonom. To ešte neznamená že nič neurobil a má behať po slobode.. že?? Zneužitie súdov.. aha ?!!. Ani sme si nevšimli , ale už pri nástupe do úradu pod zámienkou boja proti chobotnici spustil Galko najdokonalejší odpočúvací stroj.. aký nemá ani SIS,, a to je bonzáctvo národa.. čím?? No zriadením „anonymnej  linky“ hlásení neprávostí. Spustil stroj , ktorým chcel odpočúvaním človeka človekom dostať informácie, ktoré by mohol použiť..  teraz si môže byť kto istý že tá linka nebola napichnutá  a nedávala iné informácie ministrovi, ako tie čo tam povedali ľudia??

ALE… omnoho viac nás musí znepokojiť fakt, že sme sa to vôbec dozvedeli.. prečo??? NO LEBO .. lebo nabudúce môže na tom dokumente s názvom“ záznam operatívnej informácie“ byť úplne náhodou naše meno.. a budú sa prepierať v politickom boji akože za spravodlivosť naše SMS a telefonáty..

 

PREČO STE SKORO VŠETCI TAKÍ POKRYTCI??? Prečo ak vám to vyhovuje ste radi, že sa porušil zákon a ak vám to nepasuje tak Vás to rozčúli?? Vo všetkých prípadoch bol zákon porušený. A to by nás malo rozčúliť najviac…. lebo sme v krajine, kde môže kedykoľvek ktokoľvek o NÁS VŠETKÝCH uverejniť pod dobrou maskou spravodlivého boja za slobodu a protikorupciu čokoľvek, aj či máme pravidelnú stolicu..   SOM ZNECHUTENÝ… Aj obsahom aj metódou.. … vo všetkých prípadoch..ja len toľko..

 

 

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 548
Celková čítanosť: 3137785x
Priemerná čítanosť článkov: 5726x

Autor blogu

Kategórie

Archív