Založ si blog

Ak si niekoľkonásobný vrah, môžeš behať po slobode, lebo polícia a súdnictvo urobili pre to VŠETKO.

Karol MELLO…. čítate o ňom v knižke „Boss všetkých Bossov“, kde autor podrobne opisuje vraždy a konanie skupiny zvanej „Černákovci“. Čítame o ňom niekoľko rokov v novinách, počúvame v televízii. Že vraj je to niekoľkonásobný vrah a treba ho za to posadiť.  Dokonca po nepozornosti svojej kamošky je aj chytený v Poľsku a deportovaný na Slovensko.  Nechápem však to pravidlo „špeciality“.. lebo ak viem že spáchal niekoľko zločinov, tak predsa nevystavím zatykač len na jediný..

Potom súdy urobia chybu a Mello musí správne z basy von.. A tu sa pýtam.. Čo robila pani Žitňanská??  Okrem toho že vzala sudcovi čo za to mohol.. a to ktovie či práve on.. rovnako z platu ako nejakému predsedovi najvyššieho súdu za to, že nedopustil finančnú kontrolu svojho hnojiska. Ano.. presne podľa pani ministerky.. určite je to rovnaká chyba.. a zaslúžila si rovnaký postih.. 70% z platu.. super. Čo robil generálny prokurátor?? Prečo nepodal mimoriadne dovolanie  ??? hoci aj ten zastupujúci ešte skôr, ako vyšiel z basy???  Čo robil sudca vieme, pokafral to.. asi „úplne neúmyselne a náhodou“.

Ale čo ma zaráža najviac… ČO ROBILA POLÍCIA????!!!… veď vedela, že po chybe súdu bude prepustený. A oni debili si nedali ani len tú námahu , aby ho sledovali, aby vedeli kde sa pohybuje.. To stojí toľko peňazí? Alebo inak, dá sa počítať bezpečnosť obyvateľov a daňových poplatníkov len peniazmi???? Prečo ho nesledovali aby vedeli kde je??? LEBO NECHCELI.. inak si to neviem vysvetliť.. A terazky nám tá spišská borovička povie…  „Robíme všetko, čo nám zákon umožňuje,“ . Ja sa pýtam.. zákon Vám zakazuje sledovačku??? Aj medzinárodnú?? Som presvedčený že nezakazuje..  A tak tu máme plačkov jedného vedľa druhého.. hľadajúcich ktože to urobil najväčšiu chybu…( Lipšic, Žitňanská, či Spišiak- samozrejme oni toho vinníka hľadajú.. nie že by oni za to mohli ) V normálnej spoločnosti by minimálne dvaja ministri podali na základe politickej zodpovednosti DEMISIU…. a nehľadali by, ktože to za to môže..  Skončilo obdobie, kedy sa budeme stále vyhovárať, že nám to predchodcovia zanechali rozvrátené.. ano nechali.. ale po roku vášho bačovania na našom spoločnom salaši, by mala konečne nastať doba, že prevezmete za tento košiar aj zodpovednosť. Nielen nariekaním nad zlým minulým..

Takže. Ak Mello vyšiel z vyšetrovačky celý vyškerený, mala podať demisiu ministerka Žitňanská… lebo jej podriadení nezvládli prípad..

Takže, ak sa Mello vyparil.. môže za to Lipšic a Spišiak. A nikto iný.. lebo vedeli kedy ide von.. veď tam na neho čakali vari všetky médiá.. okrem tajných … lebo ho mali dať sledovať.. a nie vyplakávať.. ja len toľko

PS: stále mi nie je jasné, prečo nemôže prebiehať súd s niekym, koho nemám v base. Veď nemožno očakávať, že sa aj prizná..

A ešte.. PREČO MI LIPŠICOVE TVRDENIE O PRÍSNOM BOJI PROTI ORGANIZOVANÉMU ZLOČINU PRIPADÁ AKÉSI NEPRESVEDČIVÉ?

 

Britskí analytici vymenovali hlavné dôvody zlyhania Ukrajinskej protiofenzívy v roku 2023. Je čas na mierové rokovania?

19.07.2024

ŠTVRTOK 18. JÚL 2024, 19:46 HOD Britské analytické centrum zverejnilo 48-stranovú správu „Predbežné vyhodnotenie ukrajinských útočných operácií 2022 – 23“, v ktorej sú uvedené hlavné dôvody neúspešnej protiofenzívy ozbrojených síl Ukrajiny v roku 2023 a vyjadruje taktiež pochybnosť nad novou ofenzívou v blízkej budúcnosti. Zdroj : BBC s odvolaním sa na [...]

Zelenskij pravdepodobne spáchal ťažký zločin proti štátu. Klamstvá neobstoja ale všetci mlčia.

14.06.2024

Musím sa znova vrátiť k neústavnému uchopeniu moci prezidentom Zelenskím, teraz 21.mája 2024. V roku 2019 vyhral voľby Vladimír Zelenskij a ujal sa úradu 21.mája 2019 na 5 ročné obdobie. Podľa ukrajinskej ústav sa mali voľby konať poslednú nedeľu v marci v piatom roku funkčného obdobia prezidenta. Marec prešiel a voľby sa nekonali. V roku 2022 zaviedla vláda po invázii [...]

Efektívne využitie „Boydovho cyklu“ určí, kto bude vo vojne úspešnejší. Môže prehrať celé ľudstvo.

04.06.2024

Prečo Ukrajina nie je stále blízko k víťazstvu ? Začnem všeobecnými ukazovateľmi. HDP Ukrajiny do začiatku vojny bolo 160 mld USD, Ruska 2,2 bilióna USD, Nemecka 4,1 bil USD, EU mala 17, bil. USD. Putin používa na vojnu priemerne 120 mld USD, čo je ročne 5,4% HDP. Európska pomoc za dva roky vojny predstavovala asi 88 miliárd USD, čo je 0,25% HDP. Reálny pomer výdavkov na vojnu [...]

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 556
Celková čítanosť: 3206929x
Priemerná čítanosť článkov: 5768x

Autor blogu

Kategórie

Archív