Založ si blog

Mutti Merkel nesmie priznať. .

Po streľbe v obchodnom centre zostalo deväť mŕtvych, desiatym bol útočník a do nemocníc odviezli 27 zranených.  Meno ? Ali David Sonboly…..

Útočníkom bol 18-ročný mladík s dvojakým nemecko-iránskym občianstvom, ktorý žil v Mníchove viac ako dva roky. Narodil sa v Nemecku, bol synom prisťahovalcov. Sonboly bol synom taxikára, podľa servera Focus Online sa liečil na psychiatrii a bral antidepresíva. V piatok navyše podľa toho istého zdroja neurobil skúšku.

Masaker vykonal s pomocou 9mm pištole Glock, ku ktorej mal zároveň aj 300 nábojov. Prepojenie s hnutím Daeš nie je pravdepodobné, ale na základe domovej prehliadky sa ukázala súvislosť s útokom Nóra Andersa Breivika spred piatich rokov.

Len hlupák môže uveriť, že by mal Sonboly fašistické sklony a chcel očistiť rasu ako Breivik v Nórsku. Tomu neverí ani ten, čo to vypustil do sveta. Nemecká kancelárka nesmie pripustiť, že niekto, koho vítala úsmevom a tisícovými euroinjekciami dotácií by mohol byť teroristom. Preto sa všemožne snažia dokázať, že on nie….

Čím je iný ako Salah Abdeslam, ktorý sa narodil v Belgicku  arabským prisťahovalcom, celý život prežil v Belgicku  a spáchal masovú vraždu v Paríži?? Len tým, že niekto nechce pripustiť podobnosť týchto činov? Šéf kriminálky prehlásil, našli sme u neho doma veľa článkov o masových streľbách, zjavne sa o ne veľmi zaujímal… To že útočil 22. júla nie je náhoda, v deň jeho činu uplynulo presne 5 rokov od besnenia Breivika. A ani vo sne tých čo to hodnotia nenapadne, že to je ODPLATA za Breivikov čin a nie jeho napodobenina. Lebo tu prisťahovalecký syn lákal cez internet deti do obchoďáku pod zámienkou odmeny.. takže si vedome vyberal svoje obete… A zrazu sa dočítam, že bol pod liekmi a vlastne konal asi v nepríčetnosti.. zároveň svoj čin dlhodobo plánoval.. To nesedí… Ak by konal v skrate po neúspešnej skúške, nemohol ten čin predsa plánovať…. O obetiach zatiaľ nič neuverejnili, či to boli primárne prisťahovalci alebo rodení Nemci, belosi.. Niekto nám klame , je to po pondeľňajšom (18.7.) útoku vo vlaku už druhý útok v Nemecku v jednom týždni , ktorý by mohol byť označený ako teroristický…

A tak ho radšej prirovnáme fašistovi Breivikovi? Veríme ???

 

Kto vyhrá boj o palác? Je dôležité kto to bude?

25.03.2024

Prvého kola volieb prezidenta a zúčastnilo 2 254 000 51,9% z 4 333 000 (možní voliči: mužov 2mil 88 tisíc a 2mil 245 tisíc žien) V druhom kole môže naviac voliť asi 2 200 prvovoličov, ktorí dosiahnu 18 rokov práve v tých dvoch týždňoch medzi kolami. Účasť v prvom kole bola asi 51% , voliť nešlo asi 2 milióny 80 tisíc voličov. Výsledok na prvých dvoch miestach je [...]

Dukla Trenčín zasa sklamala, zostala pred bránami play off na 9 mieste.

18.03.2024

Srdce trenčianskeho hokejového fanúšika zasa krváca, oko plače. Ako sa stalo už zvykom, Dukla sa nedostala opäť do play off, teda medzi posledných osem. Lepšia Nitra nás vyradila a ukončila nám sezónu, v ktorej sme sa dlhodobo potácali medzi 8 až 10 miestom. Moje fanúšikovské hodnotenie pri pohľade z bufetu je subjektívne, nenárokuje si na absolútnu pravdu, ani [...]

Takto píšu ruské médiá o Putinovom vyhlásení o technickej pripravenosti na jadrovú vojnu.

15.03.2024

Dovolím si tu skopírovať jeden ruský článok bez môjho komentára, aby sme videli ako sa to snažia vnímať ruskí novinári a ako sa to snažia vysvetliť svojim čitateľom. Sami posúďte kde končí technická pragmatičnosť a kde začína propaganda. Je vonku len pár desiatok minút, vyšiel dnes 15.3. 2024 9:24 moskovského času…. Zdroj topcor ru 15.3.2024 9:24 Prst na [...]

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaň nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 543
Celková čítanosť: 3112052x
Priemerná čítanosť článkov: 5731x

Autor blogu

Kategórie

Archív