Založ si blog

Farba dúhy na listoch v prírode, aj na pochode. . .

Čo je normálne  a čo nie??  Inakosť robí pochod za zrovnoprávnenie svojej menšiny. Ja vravím- od stredoveku sa toho veľa zmenilo v ich prospech., prečo neustále chcieť úplnú rovnosť?  Ak je niekoho 5% ,môže mať také práva ako zvyšných 95%? O 10% inakosť len sníva… keď sčíta všetky odlišnosti, lebo homosexuálov je pravdepodobne menej ako 5%.

Na Slovensku neexistujú relevantné štatistiky a prieskumy, na základe ktorých by bolo možné tvrdiť, že 4% populácie tvoria homosexuálne orientovaní ľudia. Napriek tomu sa 4% zastúpenie homosexuálov v spoločnosti berie ako fakt. V roku 2008 dokonca vtedajší predseda Inakosti Július Kolenič presviedčal v STV verejnosť, že na Slovensku je 7% homosexuálov. Odkiaľ sa berú tieto“zaručené“ čísla?

Ako je to v iných prieskumoch?

* Podľa prieskumu uskutočneného v roku 1989 v USA 6% dospelých ľudí mali nejakú homosexuálnu skúsenosť, ale menej ako 1% sa označilo výlučne za homosexuálov.
* V roku 1991 bol realizovaný prieskum v USA (National Opinion Research Center -NORC) z ktorého vyplynulo, že 6% dotazovaných malo nejakú homosexuálnu skúsenosť, z toho v tom čase sa len 0,7 % označilo za aktívnych homosexuálov. (T.W. Smith, Planning Perspectives 23, May/June 1991).
* Podľa štúdie uskutočnenej v roku 1992 vo Francúzku sa preukázalo, že len 1,4% mužov a 0,4 % žien mali v období posledných 5 rokov homosexuálny styk.
* Podľa štúdie, ktorú vykonal inštitút Battelle Human Affairs Center v meste Seattle na vzorke 3321 mužov vo veku od 20 do 39 rokov, malo za posledných desať rokov určitú homosexuálnu skúsenosť len 2% mužov a len 1,1% hovorilo o sebe, že boli výlučne homosexuálne orientovaní (Family Planning Perspective, 1993).
* Podľa štúdie Sexual Conducts in France z roku 1993 realizovanej vo Francúzsku malo len 4% mužov a 2 – 3 % žien jednu alebo viac homosexuálnych skúseností za celý život. Väčšina z týchto ľudí však nie sú homosexuáli a mali len niekoľko homosexuálnych skúseností najčastejšie vo svojom mládežníckom veku (Les comportements sexuels en France). Zahraničné štúdie poukazujú na fakt, že percentuálne zastúpenie ľudí výhradne homosexuálnych po celý svoj život sa hýbe od 0,7% do 1,1%, teda výrazne menej ako mýtických 4%.

 

Minulosť.

V Babylonskej ríši bola homosexualita odsudzovaná. Chamurapiho zákoník stanovoval ako trest za homosexuálny styk kastráciu   V starom Egypte nebola homosexualita považovaná za nebezpečný jav a bola tolerovaná . V starovekom Grécku bola homosexualita módnym hitom, patrilo sa mať mladého milenca, ak si mal určité postavenie.

V Rým bola tiež na výslní, cisár Nero si dokonca vzal muža, láska cisára Hadriána s Antinoosom bola premenená na štátny kult. Po jeho smrti dal cisár príkaz na stavbu veľkého množstva sôch zosnulého milenca.

S príchodom kresťanstva homosexualite odzvonilo. Boli však výnimky aj u vysoko postavených prelátov, napríklad pápež Július III. (1550-55) svojho mladého milenca  Innocenzo Ciocchi Del Monte bez vzdelania vymenoval  za cardinalis nepos a urobil z neho jedného z najmocnejších mužov( žien?) Vatikánu.

Dnes:

Je veľa štátov, ktoré povolili aj manželstvá alebo registrované partnerstvá homosexuálnym párom, dokonca majú povolenú adopciu detí. Sú aj také štáty, kde je homosexualita stíhaná zákonom. U nás je povolená, no nepodporovaná. Väčšina spoločnosti a zákonodarstva je zástancom klasického modelu rodiny- muž, žena , deti…. Majú právo na rovnaký prístup pred zákonom ako heterosexuálne páry? Je nad slnko jasnejšie, že homosexuálne páry nemôžu plniť základnú úlohu rodiny.. a to rozmnožovanie ľudstva. Zároveň sa táto základná úloha rodiny sa stále častejšie dostáva MIMO rodinu, podiel detí mimo manželstva sa neustále zvyšuje. ( v ČR v roku 1990 každé dvanáste ,v 2005 bolo už 30% detí mimomanželských) Nie je lepšie dieťaťu v homosexuálnej rodine ako v detskom domove?

Neustále premnožovanie ľudstva do „obludných“ rozmerov je výsledkom zlepšenia kvality života a nezmyselného boja cirkví proti regulovanému otehotneniu… antikoncepcii. Povolenie homosexuálneho partnerstva by mohlo maličkou mierou pomôcť zníženiu pôrodnosti. Lebo oni rodiť určite nebudú a osvojenie detí je predsa super čin… Neznášam však ich pochody , kde sa pretŕča hocikto a ide mu skôr o popularitu, ako riešenie nejakého problému.

Záver na zamyslenie… ak inakosť chce pre seba rovnoprávnosť, prečo ju nežiada aj pre pedofilov? Štúdie ukazujú nasledovné:

V roce 1989 Briere a Runtz provedli výzkum 193 vysokoškolských studentů-mužů ve vztahu k pedofilii. Z tohoto vzorku 21 % přiznalo sexuální přitažlivost k některým malým dětem; 9 % udávalo sexuální fantazie zahrnující děti; 5 % přiznalo k masturbaci s těmito fantaziemi a 7 % připustilo možnost sexuálních aktivit s dítětem, pokud by se mohli vyhnout odhalení a potrestání. Tyto sexuální zájmy byly asociovány (korelovaly) s negativními ranými sexuálními zkušenostmi, masturbací s pornografií, respondentem udávanou možností znásilnění ženy, sexuální promiskuitou a názory podporujícími nadřazenost muže nad ženou. Autoři také poznamenali, že „vzhledem k předpokládané společenské nepřijatelnosti takových přiznání je možno předpokládat, že skutečné počty byly ještě vyšší“.

Hall a kol. z Kent State University ve své studii zjistili, že z jejich vzorku, 80 dospělých mužů – dobrovolníků, z nichž jen 20 % přiznávalo nějakou přitažlivost k předpubertálním dívkám, 32,5 % vykazovalo ve vztahu k heterosexuálním pedofilním podnětům stejné nebo větší sexuální vzrušení než vůči dospělým podnětům. Je zarážajúce, že všetky výskumy o pedofílii sú výhradne na MUŽSKÝCH vzorkách. Ženy môžu mojkať deti ako sa im zachce a nik to nepovažuje za pedofilné správanie.

Ukazuje sa, že pedofília u mužov je výrazne viac rozšírená v našej prirodzenosti ako homosexualita. A PRITOM JE TO OZNAČENÉ ako DUŠEVNÁ PORUCHA…. ja sa pýtam znova.. nepatrí tiež do tej INAKOSTI???? Je len malé percento pedofilov, ktorí robia trestnú činnosť, nebodaj vraždia.

Dáme slušnú diskusiu? 

P.S.: nie som pedofil, som hetero a mám normálnu rodinu s troma deťmi.. žena hovorí že mojimi….

P.S.2: Pre kresťanov… ak boh dovolil žiť homosexuálom, tak by ste ich mali mať za svojich.. lebo rovnako ako vy aj oni sú deťmi božími.. alebo urobil boh chybu v programe?? Ak je neomylný?

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 548
Celková čítanosť: 3138408x
Priemerná čítanosť článkov: 5727x

Autor blogu

Kategórie

Archív