Založ si blog

Americká centrálna banka vraj spreneverila 26 bilionov USD! ? ?

Tomu sa ani nechce veriť.. prvý krát dám do blogu viac citátov ako svojej tvorby.. lebo ten článok čo vyšiel pred chvíľkou na nete vyráža dych… Treba sa pozrieť kto je spolumajiteľom “ rejtingových “ agentúr, ktoré tri z troch najvýznamnejších sedia v USA.. a dať si to do súvislosti so znížením hodnotenia eurovalu a deviatich európskych štátov.

Toto sa predsa nestalo v Európe ani v Bangladéži.. ani Hornej Volte..toto sa stalo v USA.. bašte demokracie, čestnosti a spravodlivosti… nech sa páči..:

Audit v Americkej centrálnej banke (FED) mal odhaliť obrovský podvod, ktorého výška vyráža dych. Namiesto toho, aby Federálne rezervy zachraňovali potápajúcu sa ekonomiku USA, tajne vraj rozdelili úvery v hodnote 16 biliónov dolárov za nulovú sadzbu medzi niektoré najväčšie finančné inštitúcie a korporácie v USA a vo svete. Podľa bývalého amerického kongresmana Alana Graysona celková suma dokonca činí až 26 biliónov.

 

Kongresová správa uvádza, že FED tajne ukryl väčšinu spreneverených peňazí vo vlastných bankách. Zvyšok jednostranne previedol zahraničným bankám a korporáciám od Južnej Kórey po Škótsko. Zahraničným bankám a korporáciám, na ktorých mali bankári Federálnych rezerv osobný finančný záujem, alebo v ktorých mali podiel.

Správa odhaľuje, že generálny riaditeľ JP Morgan Chase pôsobil v správnej rade newyorského FEDu v rovnakej dobe, keď jeho banka dostala vyše 390 miliárd dolárov z verejných peňazí. Navyše JP Morgan Chase fungovala ako jedna zo zúčtovacích bánk (bánk na pranie peňazí) pri programoch núdzových úverov centrálnej banky.

V roku 2008 William Dudley, ktorý je teraz prezidentom newyorského FEDu, dostal echo, aby si podržal investície v AIG a General Electric, v čase, keď boli AIG a GE poskytnuté federálne finančné zdroje. Jedným z dôvodov, prečo FED nechcel, aby Dudley svoje aktíva predal, podľa auditu bolo, že by to odhalilo konflikt záujmov a obrovský podvod a spreneveru 16 biliónov dolárov.

FED si na prevedenie prakticky všetkých operácií v rámci svojho plánu na spreneveru najal súkromných ​​kontraktorov, ako JP Morgan Chase, Morgan Stanley a Wells Fargo. Rovnaké firmy dostali tiež bilióny dolárov v úveroch FEDu za takmer nulovú úrokovú sadzbu. Morgan Stanley pomohla bankárovi z Federálnych rezerv vyprať spreneverené bilióny cez AIG.

Obria suma, ktorú vraj FED spreneveril (americký kongres schválil iba 1,487 bilióna) by mohla zaplatiť celý americký štátny dlh. Aby sa vyhla krachu, stačí americkej vláde len zabaviť aktíva bánk Federálnych rezerv (veľká šestka amerických bánk celkom drží asi 9,399 biliónov dolárov aktív) a dostať späť bilióny, ktoré Federálne rezervy ilegálne spreneverili, a peniaze vypraté v ich zahraničných bankách a korporáciách.

Americká vláda môže od Federálnych rezerv a ich bánk získať späť peniaze prostredníctvom prepadnutia aktív. Prepadnutie majetku je konfiškácia štátnych aktív, ktoré sú buď výťažkom zločinu, alebo získané prostredníctvom zločinu či terorizmu. Výťažok zo zločinu znamená akúkoľvek ekonomickú výhodu odvodenú alebo získanú priamo alebo nepriamo zločinom alebo zločinmi. K zločinom, ktorých sa dopustili banky Federálnych rezerv voči Spojeným štátom a ich občanom, patrí: konflikt záujmov, podvod s cennými papiermi, defraudácia, podvod, pranie peňazí, hromadenie, šmelina, rozkrádanie či výpalníctvo.

Podvod s cennými papiermi a defraudácia sú teda dôvodom pre okamžité odobratie licencie a zabavenie majetku aj pre uväznenie bankárov FEDu.

Abecedný zoznam primárnych dílerov bánk FEDu, ktorí majú prať špinavé peniaze:

Bank of Nova Scotia, agentúra New York (tretia najväčšia kanadská banka, v New Yorku si otvorila agentúru v r. 1907)

BMO Capital Markets Corp (štvrtá najväčšia kanadská banka)

BNP Paribas Securities Corp (Paríž, Francúzsko)

Barclays Capital Inc. (Londýn, Británia)

Cantor Fitzgerald & Co. (Spojené štáty)

Citigroup Global Markets Inc. (Banka pre pranie drogových peňazí CIA, Spojené štáty)

Credit Suisse Securities (USA) LLC (Zürich, Švajčiarsko)

Daiwa Capital Markets America Inc. (Tokio, Japonsko)

Deutsche Bank Securities Inc. (Frankfurt, Nemecko)

Goldman Sachs & Co, (Spojené štáty)

HSBC Securities (USA) Inc. (Založená v Hongkongu, sídlo v Londýne, Británia)

Jefferies & Company Inc. (Spojené štáty)

J.P. Morgan Securities LLC (Spojené štáty)

Merril Lynch, Pierce, Fenner & Smith Incorporated (Spojené štáty)

Mizlo Securities USA Inc. (Tokio, Japonsko)

Morgan Stanley & Co, LLC (Spojené štáty)

Nomura Securities International, Inc. (Tokio, Japonsko)

RBC Capital Markets LLC (kanadská investičná banka, súčasť Royal Bank of Canada)

RBS Securities Inc. (Skupina Royal Bank of Scotland)

SG Americas Securities LLC (Spojené štáty)

UBS Securities LLC (Zürich a Bazilej, Švajčiarsko)

zdroj….topky…..sk

P.S.: práve som zalovil na nete a zistil že topky.sk to dnes dali asi so zjavným zámerom prekryť našu gorilu… lebo toto je vonku už od minuloročného leta… napríklad.. http://commonamericanjournal.com/?p=30329 http://articles.businessinsider.com/2011-07-25/markets/29978854_1_debt-ceiling-full-report-money

http://townhall.com/news/politics-elections/2011/07/22/audit_fed_gave_$16_trillion_in_emergency_loans

takže vidím zjavný pokus o prekrytie našej gorily King-Kongom z ameriky.. práve dnes..

P.S.2: toto je adresa na dokument z vyšetrovania údajných presunov .. núdzových záchranných úverov.. ktoré FED urobil bez výberových konaní a teda niektorí to nazvali spreneverou.. http://www.scribd.com/doc/60553686/GAO-Fed-Investigation

Kto vyhrá boj o palác? Je dôležité kto to bude?

25.03.2024

Prvého kola volieb prezidenta a zúčastnilo 2 254 000 51,9% z 4 333 000 (možní voliči: mužov 2mil 88 tisíc a 2mil 245 tisíc žien) V druhom kole môže naviac voliť asi 2 200 prvovoličov, ktorí dosiahnu 18 rokov práve v tých dvoch týždňoch medzi kolami. Účasť v prvom kole bola asi 51% , voliť nešlo asi 2 milióny 80 tisíc voličov. Výsledok na prvých dvoch miestach je [...]

Dukla Trenčín zasa sklamala, zostala pred bránami play off na 9 mieste.

18.03.2024

Srdce trenčianskeho hokejového fanúšika zasa krváca, oko plače. Ako sa stalo už zvykom, Dukla sa nedostala opäť do play off, teda medzi posledných osem. Lepšia Nitra nás vyradila a ukončila nám sezónu, v ktorej sme sa dlhodobo potácali medzi 8 až 10 miestom. Moje fanúšikovské hodnotenie pri pohľade z bufetu je subjektívne, nenárokuje si na absolútnu pravdu, ani [...]

Takto píšu ruské médiá o Putinovom vyhlásení o technickej pripravenosti na jadrovú vojnu.

15.03.2024

Dovolím si tu skopírovať jeden ruský článok bez môjho komentára, aby sme videli ako sa to snažia vnímať ruskí novinári a ako sa to snažia vysvetliť svojim čitateľom. Sami posúďte kde končí technická pragmatičnosť a kde začína propaganda. Je vonku len pár desiatok minút, vyšiel dnes 15.3. 2024 9:24 moskovského času…. Zdroj topcor ru 15.3.2024 9:24 Prst na [...]

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 543
Celková čítanosť: 3112210x
Priemerná čítanosť článkov: 5732x

Autor blogu

Kategórie

Archív