Založ si blog

Zoznam politických hrobových miest- realita blízkej budúcnosti?

 

Zabávam sa cez slzy na tohtoročnej predvolebnej kampani. Na hlúposti ľudí- voličov  jednotlivých strán a srandastrán. Staré strany sú obvinené, že 20 rokov kradli a len proklamovali boj proti korupcii. Toto vyslovujú predstavitelia nových srandastrán, lebo oni sú v politike len sekundu, alebo sa tam ešte len driapu a preto kradnúť ešte nestihli..

Je smiešne pozerať ako Sulík obhajuje svoje stretávanie s človekom z mafiánskych zoznamov a zlatoústy akožeminister to obhajuje.. nevidíte ten kolosálny rozdiel medzi Richardom a ostatnými?? On sa predsa za to ospravedlnil.. NO pán zlatoústy.. mafiozo je mafiozo a tým, že sa za to niekto ospravedlní.. nezakryje, že s ním mal „kšefty“ . Je smiešne pozerať na revúceho šéfa SNS nadutého do prasknutia, keď odchádza z televíznej diskusie. Nezvláda svoju psychiku v debate.. ako ju chce zvládať v riadení štátu??  Rovnako je smiešne sledovať komika „obyčajného človeka“ , ktorý predsa nie je až tak obyčajný, lebo je za vodou.. finančne. Vymýšľa si hovadiny, ktoré vyzerajú na prvý pohľad výborne a dôveryhodne.. chytá mladých voličov.. Detektor lžy.. On odpovie na svoje otázky.. ale druhý by mali odpovedať na JEHO otázky.. je to predsa také spravodlivé.. detektor rovnaký.. otázky OD ROVNAKÉHO AUTORA.. mladí ľudia čo ho chcete voliť.. nevidíte tú ABSURDNOSŤ???? všetko jeho vrátane jeho pravdy???

Je na smiech počúvať lídra 99%, ktorého tatko obchoduje roky rokúce s ministerstvom obrany a dostáva určite úplne bez protekcie a úplatkov miliardové zakázky… A jeho syn si urobí promo na Americký spôsob a rehoce sa..Pritom obíde zákon, lebo ten je nedokonalý  o volebnej kampani a ani tie podpisy v rýchlosti čo zbierali nei sú také pravdivé.. Čo je potom pravdivé na jeho prehláseniach??

Je na smiech pozerať na strach v očiach lídra SDKU, ktorý prosí boha a všetkých svätých len aby sa vyjadrili iní, že za nič na svete nepôjdu so SMEROM. Tak má maličkú šancu dostať sa ešte naposledy do parlamentu.. lebo sľubuje ako vždy STÁŤ PROTI… červenému zlu…  myslím , že aj u SDKU sa objaví skrytý volič, ako naposledy u HZDS, keď padli do parlamentu.. Lebo si ľudia povedia .. dáme mu ešte šancu… no .. BUDE TO NAPOSLEDY.

Je na smiech sledovať, ako bojovníci proti „GORILE“ horlivo terazky bojujú.. a snažia sa, vediac, že nič z toho sa nepreukáže.. LEBO AJ KDH AJ SMER to zatĺkali dostatočne dlho, aby sa relevantné dôkazy skartovali a zničili. Zostal len prach, čo zaondial vzduch a zneviditeľnil ich machinácie. Čo robil smerácky minister v období 2006-2010???? A ČO KDHácky celý rok a pol??? SPALI??? Nie pomáhali to zamiesť pod koberec.Čo robil Sulík po voľbách keď o gorile vedel a predsa s ňou šiel bačovať??

Je úplne smiešne mlčanie MOSTU, lebo čokoľvek by povedal, zoberie mu voličov a hodí späť do náručia SMK. Tak len tŕpnu, aby preliezli do parlamentu.

Je na smiech počúvať predstaviteľov strany SMER, ako to teraz už budú robiť lepšie a čistejšie. Nerobili to vtedy.. prečo by mali teraz?

Vážení voliči.. rozdiel medzi starými gorilími politikmi a tými čo ich tak nazývajú je v JEDINOM.

TÍ NOVÍ EŠTE NEMALI ČAS KRADNÚŤ, lebo neboli pri korytách… tak havkajú a prezentujú svoju čistotu a demenciu..

NEVOLÍM.. lebo niet koho.. zabávam sa cez slzy na tom, ako si tu pod článkami a blogmi jeden tábor obhajuje svoje.. neobhájiteľné pred druhým.. a naopak… Skúste sa na chvíľku zamyslieť.. ak by váš politik urobil to čo súperov.. no nenasral by VÁS???? Ale ved oni to všetci urobili, len vy v zaslepenosti že ten VÁŠ ZLODEJ to predsa nebol a ani nemohol.. lebo je morálnejší.. len to vám bráni uveriť pravde.. tá znie.. NIET KRAJŠIEHO A LEPŠIEHO ZLODEJA… BEZ ROZDIELU FARBY JEHO POLITICKÉHO TRIČKA… a preto nevolím.. vy si robte čo chcete.. a verte komu chcete.. všetci sú to úplne rovnakí klamári.. aj s ich detektormi..  ONI SA AJ BEZ NÁS dohodnú ako chcú.. a v ysi budete na chvíľku myslieť.. ako dobre sme to zvolili.. len do prvých nových GORÍL…. 😀

Jo a neviem prečo, ale najsmiešnejšie je lepenie sa na PRDELE politikov bývalých HLÁSATEĽOV A MODERÁTOROV( aj žien) úplen najobjektívnejších nezaujatých  relácií a spravodajstiev naprieč celým politickým spektrom..

Takže zoznam voľných „ politických hrobových miest“ neúspešných politikov:

Mečiar, Dzurinda,Miklósz,  Sulík, Palko, Zajac, Slota,  a ich blízke okolie.. .čivavy a iné havkáče.. oni to ešte nevedia.. ale ja som tie menovky v zoznamoch pohrebných politických služieb videl..  Podľahli zdaniu výnimočnosti a nenahraditeľnosti. A to ich pomaličky ale isto zabíja..

 

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 548
Celková čítanosť: 3138375x
Priemerná čítanosť článkov: 5727x

Autor blogu

Kategórie

Archív