Celoplošné testovanie ako sme ho vykonali a interpretácia výsledku sú v príkrom rozpore s inštrukciami z príbalového letáku daného testu!

3. novembra 2020, simon22, Nezaradené

Firma z Trnavy Eurolab Lambda a.s. podpísala s Štátnymi hmotnými rezervami ( SŠHR) dve zmluvy na dodanie 10,5 milióna  kusov  Skríningových  testov na diagnostiku ochorenia COVID-19 v hodnote 46 365 000,00 eur!  Zvyšné testy v počte 3 milióny boli dodané inými firmami od iných výrobcov. Testy majú certifikát EU, o čom svedčí aj značka EU na ich obale. Pán Harabin vo svojom videu z 3.11.2020 teda nehovorí pravdu, keď tvrdí, že testy nemajú certifikát EU a sú nulitné, vychádza z mylnej informácie.

Tak som pátral a našiel som príbalový leták priamo z tohto typu testu na internete v českom jazyku. TAM STOJÍ :

Plánované použití

Test STANDARD COVID-19 Ag je rychlý chromatografický imunologický test pro kvalitativní detekci specifických antigenů COVID-19 přítomných v lidském nasofaryngu a orofaryngu. Tento test je určený pro profesionální diagnostické použití in vitro a je určený jako pomůcka pro časnou diagnostiku infekce COVID-19 u pacientů s klinickými symptomy infekce COVID-19. Poskytuje pouze iniciální výsledky screeningového testu. Aby se potvrdila infekce COVID-19, je třeba provést další specifické alternativní diagnostické metody……. TAKŽE??? testujeme v rozpore s príbalovým letákom samotného testu.. je to vôbec možné??

 Práve som pochopil, prečo sa primárka  MuDr Júlia Horáková, ocenená Pribinovým krížom II stupňa rozhodla na protest proti tejto arogancii pri nedodržaní postupu určeného výrobcom, vrátiť toto vyznamenanie ! Hovorila presne o tomto nedostatku, ktorý politici pri svojom rozhodnutí ako nastavia testovanie odignorovali….

Link na príbalový leták

https://www.labmark.cz/data/system/attachments/sdbiosensor_q_covid_ag_ifu_

cz_6.2020.pdf

Časť textu príbalového letáku nám ukazuje, že naše testovanie je v rozpore s určením testu a už vôbec nemôže slúžiť samotné na zakázanie pohybu občanov, tak ako rozhodli naši mocní !

 Kto teda rozhodol, že budú tieto testy použité V ROZPORE S ICH URČENÍM A V ROZPORE S NÁVODOM? Novinári prosím pýtajte sa!

link na registráciu testov na  SUKL https://www.sukl.sk/hlavna-stranka/slovenska-verzia/media/tlacove-spravy/antigenove-testy-na-plosne-testovanie?page_id=5457