Fico sa zbláznil a Beblavý tiež! OBAJA VÁS KLAMÚ!

13. februára 2020, simon22, Nezaradené

Včera 12.2. 2020 schválila vláda návrhy zákonov o zvýšení rodinných prídavkov, o zrušení diaľničných známok pre vozidlá do 3,5 tony, trinásty dôchodok  a návrh odmietnutia istanbulského dohovoru parlamentom. A reakcia opozície?? ŠIALENSTVO v podobe prehlásenia napríklad Beblavého..

PODÁVAME TRESTNÉ OZNÁMENIE NA ČLENOV VLÁDY
Na generálnej prokuratúre sme podali trestné oznámenie na členov vlády Petra Pellegriniho, ktorí dnes protizákonne schválili tri zákony. Nielenže chcú na poslednú chvíľu pred voľbami rozvrátiť štátny rozpočet v zúfalej snahe kúpiť si pred voľbami voličov. Toto by bola „iba“ politická nehoráznosť, vďaka ktorej by sme mali horší stav verejných financií ako Grécko. Najhorší v celej EÚ. Oni to však robia ešte aj v rozpore so zákonom. Podávame preto trestné oznámenie za trestné činy marenie úlohy verejným činiteľom a zneužitie právomocí verejného činiteľa.

  1. Tak sa na to pozrime s normálnym sedliackym rozumom… Vláda neschválila zákony.. to nikdy nemohla a nemôže.. ona len schválila VLÁDNY NÁVRH  ZÁKONA.. teda troch..  to môže ba musí , vyplýva jej to z ústavy. Takže to šialenstvo Beblavého o protiprávnom konaní je len šialenstvom.
  2. Fico aj Beblavý vedia jediné… JE TO LEN KAMPAŇ a do volieb to nemôže v žiadnom prípade nadobudnúť právoplatnosť, aj ak by to prešlo na mimoriadnej schôdzi parlamentu..

Aj malé dieťa v tomto štáte vie, že ak parlament schváli zákon, ten začne platiť až podpisom prezidenta…. NO A ČO UROBÍ PREZIDENT so zákonom, ktorý mu pošlú deň dva pred voľbami?? NO VETUJE HO a vráti  parlamentu… ale to už bude po voľbách , a parlament nebude mať žiadnu možnosť prelomiť veto prezidenta!!

TAKŽE prečo hneď veríte Ficovi, že to myslí dobre a Beblavému že to tiež myslí dobre?? OBAJA VÁS KLAMÚ.. obaja vedia že to nemá šancu na vojdenie v platnosť, a vedia že to je len predvolebná kortešačka.. Nebuďte idioti a nehádajte sa o niečom, čo neexistuje.. teda žiadna hrozba pre verejné financie nenastala, tým že to posunú do parlamentu a ten by to schválil za deň… TO JE KLAMSTVO OPOZIČNÉ AJ KOALIČNÉ!!