Lož o predčasných voľbách!

3. mája 2018, simon22, Nezaradené

Matovič a Sulík sa snažia presvedčiť národ, že najlepšie budú predčasné voľby, ktoré znova rozdajú karty. Takže som si zasa pozrel posledný prieskum verejnej mienky, ktorý naznačuje, že NIČ NIKTO NEROZDÁ! Teda ak by volič znova rozdával, bolo by to ako teraz, no vláda by nevznikla, ani tak, ani onak. Okrem SMERu( jeho pád sa zatiaľ zastavil a mierne stúpol) padajú všetci, čo si myslia, že by to mohli vziať na seba. SaS aj OĽaNO. Nik nemá taký zisk, aby utvoril stabilnú koalíciu.  2.5.2018 sme dopadli totiž takto….

Prepočet na kreslá v Národnej rade SR: SMER-SD (37), SaS (24), SNS (18), Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko (17), OĽANO-NOVA (16), Sme rodina – Boris Kollár (16), KDH (12), MOST-HÍD (10).

Takže, ak vieme rátať do 76 je jasné, že sme v keli. Predčasné voľby by terajšej koalícii vyniesli 66 kresiel, terajšej opozícii bez náckov ale s KDH by to hodilo 68 kresiel…. Opozícia prehlasuje, že by nešla s terajšími koaličníkmi.. a tak vládu by nezostavil NIKTO!

Ak by Kollár alebo KDH kývli súčasnej koalícii, bola by znovu vláda… so smerom, mostom aj SNS.. čo predsa nechceme… (82 alebo 78 kresiel)

KTO TVRDÍ ŽE PREDČASNÉ VOĽBY KRÍZU VYRIEŠIA, KLAME….

zdroj: http://www.focus-research.sk/files/n226_Volebne%20preferencie%20politickych%20stran_april2018.pdf