Fico sa sťahuje, o amnestiách a milosti rozhodne Ústavný súd, až potom parlament.

21. marca 2017, simon22, Nezaradené

Toto je v skratke opis dnešného dňa 21.3.2017, ktorý bude vydávať za svoj úspech Matovič aj Fico. Obaja budú tvrdiť, že bez nich by sa k ničomu takému nedospelo, že oni sú tí hlavní bojovníci za spravodlivosť. Opozícia totiž položila na stôl 5 podmienok, pri splnení ktorých zahlasuje za vládny návrh riešenia zrušenia amnestií. Ako to vyzerá, vládna koalícia s tým nebude mať problém a tak sa napokon dočkáme. Či budú aj zrušené tým súdom, to neviem, ale čas sa ťahá a téma je ukradnutá.

Bašternák je obvinený zo zločinu a tak sa bude Fico sťahovať: prehlásil totiž , že ak jeho prípad prejde hranicu reálneho obvinenia, tak sa on presťahuje z Bonaparte.. „Akonáhle bude vznesené obvinenie, pochopím, že tam jednoducho nemôžem zostať. V tomto prípade to bude pre mňa neudržateľné,“vyhlásil Fico v Sobotných dialógoch RTVS. Zopakoval, že má právo zo zákona, aby mu štát platil byt alebo dom.

A tak sa môžeme radovať, no zároveň očakávať že sa mu poskladáme na nové bývanie, lebo na to má od štátu ako jeho priemer právo… on len šetril daňovým poplatníkom výdavky.. Aké to dobrô…

Čas sa naťahuje a Fico úplne prekryl niektoré témy tým čím chcel… Bravúrny manéver.