Fico aj Sulík si robia z nás prdel. Teátro pre menej pokročilých .

28. februára 2017, simon22, Nezaradené

Fico obviní Sulíka, že si šňupol koksu minulé leto.. Sulík reaguje , že ak to neodvoláš, dám ťa na súd. Pritom OBAJA veľmi dobre vedia, že aj jedno tvrdenie aj druhé ( že si nešňupol) stojí na vode a nedá sa preukázať. Márne Richard vyvesil výsledok testu z 27.2.2017., ktorý len dokazuje že je asi 3 mesiace čistý( ak robili testy z vlasov) alebo 3 dni (ak testovali krv či moč), ale nehovorí nič o tom, aký bol to minulé leto … Lebo aj začínajúci hulič, či šňupač má prehľad o základných termínoch možnosti preukázať drogy v organizme. U každého ej to individuálne, no v priemere je to asi takto: Priemerne sa však uvádzajú takéto hodnoty:

Marihuana: 7 až 30 dní v moči (pri pravidelných užívateľoch aj viac), 90 dní vo vlasoch a 14 dní v krvi

Kokaín:  3 až 4 dni v moči, 90 dní vo vlasoch a 1 až 2 dni v krvi

Heroín:  3 až 4 dni v moči, 90 dní vo vlasoch a asi 12 hodín v krvi

LSD: 3 dni v moči, 3 dni vo vlasoch, asi 4 hodiny v krvi

Extáza: 3 až 4 dni v moči, 90 dní vo vlasoch, 1 až 2 dni v krvi

Pervitín: 3 až 6 dní v moči, 90 dní vo vlasoch, 3 dni v krvi

Takže milý Fico a milý Sulík. Darmo tárate dve na tri, ani jedno tvrdenie neviete preukázať a dobre to viete. Prečo teda tie nezmyselné rečí?? To len tuponi môžu brať ako argumenty … normálny človek klikne do goooglu a hneď mu je jasné, že obaja len kalíte vodu, aby reč nestále a oblbujete svojich voličov svojimi pravdami…

P.S.:  Mne je vážne jedno, kde tá pravda, je.. netvrdím ani a) ani b).. len sa usmievam.. Je fakt nepríjemné vysvetľovať svojim deťom, že premiér klame.. alebo neklame..ani jeden relevantný dôkaz nie je..