Zomrel bloger s priemerom nad 6200 prečítaní na článok. Česť Tvojej pamiatke. .

5. novembra 2016, simon22, Nezaradené

Keď som začal písať tu na blogoch Pravdy , všimol som si jedného autora, ktorý písal výhradne o svojich životných skúsenostiach. Veľa diskutujúcich si pod tými blogmi robili z autora srandu, vyčítali mu skreslené videnie sveta a dokonca aj primitívnosť, či nekompetenciu vôbec niečo písať.

Posmievači autorovi vyčítali pokusy vydať svoje životné pohľady aj v tlačenej podobe, ktoré sa pravdepodobne nepodarili.

Ja som si tie blogy čítal rád, lebo prinášali na dobu socializmu a hlavne na dobu konca socializmu pohľad z „druhej strany“ , pohľad na tie pre nás všetkých  životné chvíle priamo z blízkosti posledného prezidenta socialistického Českoslovneska.  Tento autor napísal síce len 46 článkov, ale mal ohromujúcu priemernú  čítanosť presahujúcu 6200  na článok, ktorú jej môžu tí, čo ju len kritizovali tíško závidieť..

Ani sme nezaregistrovali, že sa tento autor vytratil z ponuky blogov na tomto portáli. Dnes ma napadlo pozrieť sa prečo a so smútkom v duši som zistil, že nás už 6. januára tohto roku 2016 navždy opustila naša staršia kolegiňa blogerka, pravdepodobne aj osobná lekárka Gustáva Husáka Plk.v.z. MUDr. ANNA FRŇOVÁ….. Česť jej pamiatke..

http://anka.blog.pravda.sk/