Europoslanec zatknutý vo Švajčiarsku! Ide o finančný podvod?

4. decembra 2015, simon22, Nezaradené

ransdorfDnes 04.12.2015 bol vo Švajčiarsku zatknutý europoslanec Miloslav Ransdorf( 1953 Rakovník), komunista ktorý v minulosti bol aj poslancom českého parlamentu. Od roku 2004 je poslancom Europarlamentu. Zatknutý bol pri pokuse vybrať z banky veľký finančný obnos na cudzie doklady spolu so skupinou údajne troch občanov Slovenska.

Sú to peniaze z úplatkov? Sú to peniaze KSČ ktoré spali v bankách? Polícia je skromná na informácie, totožnosť jeho osoby však potvrdila. Je zaujímavé, že nezákonná činnosť finančného charakteru nepozná politickú príslušnosť. Socdemák Davit Rath(1965 Praha) tiež sedí a čaká na ukončenie jeho vyšetrovania, po prichytení ako niesol krabicu vína z ktorej udivene namiesto fľašiek vykukli milióny korún. A on tvrdil, že o nich vôbec nevie.. dokonca si ani váhový rozdiel nevšimol.. a o ďaľších desiatkach miliónov čo u neho a jeho príbuzenstva našli ani len netušil.

A čo naši?? Na Slovensku nemáme žiadne úplatky, nikoho nikto neupláca v športe, u lekárov len pár stovák vo futbale len pár kilogramov mäsa a nejaká zelenina. Z gorily kde lietali údajne stovky miliónov korún v úplatkoch ( Malchárek Bubeníková,či iní) Lipšic nedokázal vyšetriť nič, len to rozkričať. Dokonca ani Mečiarovi nedokázal Lipšic vôbec nič..a desiatky rokov nám tvrdil že on a jeho ľudia kradnú ako straky. Asi bol tým ministrom úplne zbytočne, len z Novej Olani sľubuje že už určite rozkrádaniu zabráni spolu so svojim bílím andelem.  My sme vážne národ žijúci vzorne podľa zákonov. U nás nik nikoho ani len oficiálne neobvinil.  Škoda, že sme v tak nudnej a čestnej spoločnosti. Nemôžeme ani o ničom klebetiť. Zato komunista a europoslanec Ransdorf toť z Česka teraz určite nadobudne súmernejší úsmev, aj keď bude smutnejší ako býval.. A nepomohol mu ani imunitný mandát….