Matovičovým čiernym koňom na premiéra pravicovej vlády 2016 bude. .. ? Mám to! !

2. júla 2015, simon22, Nezaradené

igor-matovic-daniel-lipsic-nestandard2Na tlačovke za účasti pätnástich  nemých pandrlákov a dvoch monologistov zaznel výrok pána poslanca Matoviča. „  Premiérom by mal byť manažér profesionál, nechajte sa prekvapiť“ A tu vo mne skrsla kacírska myšlienka., mal by si podumať, kto to asi tak môže byť. KTO je manažérom a nebol ešte vo vysokej politike, aby nás jeho meno prekvapilo.

RYBNÍČEK!!! Matovič ho pokladá za manažéra, ktorý vytiahol verejnoprávnu televíziu z najhoršej kaše, Odtiaľ prešiel ako PRIMÁT-OR  ( ja používam radšej názov starosta .. lebo sa má starať o občanov a veci verejné) do Trenčína, kde s podporou Smeru ako nezávislý zvíťazil vo voľbách 2010 , víťazstvo už bez podpory strán získal aj minulý rok.

Z ničoho nič na konci mája 2015  sme ako mesto dostali špeciálnu  cenu v súťaži, ktorá nebola ani vyhlásená , za projekt Trenčín Si Ty , na ASB GALA2015. Vyhlásené boli tri kategórie: Osobnosti architektúry, Stavebná firma roka, Developer roka.. za kandidátov sa hlasovalo a víťaz vzišiel z hlasovania.  a zrazu vyhral Trenčín niečo čo  ani vyhlásené nebolo!  Na udeľovaní cien bol aj prezident Kiska. http://www.asb.sk/asb-gala/aktualne/asb-gala-2015-pozname-nominovanych

http://www.asb.sk/asb-gala/aktualne/asb-gala-2015-slavnostne-vyhlasenie-oceneni

Vtedy som nechápal o čo ide, prečo to Rybníček potrebuje. A pri tom dvojmonológu Lipšica a Matoviča mi to docvaklo..  Ak má byť niekto úspešným manažérom, musí mať predsa nejakú tú cenu……

Takže si myslím, že tým čiernym koňom pre premiéra prípadnej pravicovej vlády po voľbách 2016 bude Matovičom navrhnutý Rybníček…. A Sulík zrazu vypadol z trojkoalície.. žeby to pre neho nebol dostatočný trhák?

…..Alebo žeby nie??

 

foto zdroj:SITA, Pravda