MH17 zostrelil ukrajinský MiG-29? Rusi dostali zo západu satelitné foto s týmto „dôkazom“!

15. novembra 2014, simon22, Nezaradené

Ruská televízia odvysielala informáciu spolu s ukázaním fotografií, že západní špecialista potvrdili závery ich skupiny odborníkov a poslali im fotku dokazujúcu , kto zostrelil MH-17.

–          Prečo nie BUK? Lebo ten necháva viac ako 10 minút dymovú stopu na oblohe , ktorá by musela siahať od zeme až do výšky 11km v ktorej lietadlo letelo. Jeho štart sprevádza rachot počuteľný až do vzdialenosti okolo 10km. A o tomto žiaden zo svedkov nehovoril, ani to nie je nikde zaznamenané.

–           na základe dostupných informácií a svojich výpočtov a analýz rusi zverejnili ešte v auguste , že lietadlo bolo zostrelené najskôr kanónovou streľbou a potom raketou vzduch – vzduch z bojového –stíhacieho lietadla. Nemali však presný dôkaz ani odpalu rakiet, ani jeho prítomnosti. Vyšli len z analýzy trosiek lietadla a ostatných verejne dostupných informácií, ako aj z radarovej situácie . Teraz 11.11.2014 im prišiel list zo zahraničia od muža menom George Bilt, absolvent MIT s 20 ročnou praxou ,ktorý potvrdil ich závery a doložil aj   fotografiou satelitného prieskumu.

–          Na fotografii je vidno, ako sprava zozadu k MH-17 prilieta MiG 29 a púšťa raketu.  Čas na satelitnej snímke presne zodpovedá času zostrelenia MH-17. Vyhodnotili, že to nie je manipulovaná fotografia, pochádza pravdepodobne z britského alebo amerického satelitu, ktorý vykonáva bežný prieskum z nízkej obežnej dráhy.

–          Chýba mi jediné, spomínate na tú tlačovku ruských generálov? Kde ukázali radarovú situáciu? Nikde tam neukázali lietadlo vo výške asi 10 km, len konštatovali , že na malú chvíľu neznámy objekt vyskočil nad 5km a potom hliadkoval v priestore dopadu asi 4 minúty.

Link na tlačovku generálov v mojom blogu :

http://simon22.blog.pravda.sk/2014/07/22/ruska-video-tlacovka-k-zostreleniu-bude-sa-pytat-holandsky-premier-aj-obamu/

Je ale  možné, že práve MiG 29 z tejto fotky je tým lietadlom , len výšku určili nepresne. Nemohli ho rozpoznať, lebo nemal civilný odpovedač. Videli len prítomnosť tietadlla v danej oblasti.

fotky z videa:

listMH17 MH17-1 MH17-2 MH17-3

kliknutím si zväčšíš. 1-list, 2- všeobecná situácia MH-17- stihač( vo výreze zväčšený),3 odpal rakety spod ľavého krídla, 4- dátum a čas nasnímania fotografie….

 

 

 

 

Na konci videa vyzývajú tých, čo majú originál týchto fotiek alebo ešte lepšie, aby konečne povedali pravdu a neskrývali svoje zistenia.

 

 

 

Je možné , že pravdu sa aj tak nedozvieme, no akosi my chýbajú pozostalí a pohreby tých obetí. Rovnako by dával zmysel aj fakt nových pasov , ktoré sa našli na palube a tvrdenie že mŕtvoly neboli čerstvé. To by potvrdzovalo konšpiráciu o tom, že celý zostrel je fyzicky uskutočnený ( bez obetí), hodený na proruských rebelov , len aby sa niečo pohlo v danom konflikte vpred.  Neviem.. požijeme uvidíme.

 

Možno aj toto je len hra tajných služieb, vyzerá však veľmi dôveryhodne… vrtieť psom !

P.S.: komentátor hovorí o MiG-29, ja osobne by som to identifikoval ako Su-27… a ešte čosi.. poriadno som pozrel na to foto a googelmapu.. a teraz.. ak je to doneck ponad ktorý strieľa, a v strede medzi Su-27 a MH17 je letisko.. tak stihač je od letiska vzdialený asi 20km a MH-17 ešte toľko isto .. teda od seba sú asi 40km.. to by som videl rád tú kanónovú streľbu na takú vzdialenosť.. raketa v pohode.. kanon?? v žiadnom prípade..  záver?? spravodajské hry pokračujú..