Slovan daroval vstupenky Dukle na finále juniorky!

2. apríla 2014, simon22, Nezaradené

Neuveriteľná štedrosť sa stala skutkom. Po vzore Dobrého anjela sa rozhodli v charite pokračovať aj funkcionári hokejového klubu Slovan Bratislava! 

V tejto vlčej dobe sme svedkami krásneho športového, ba neváham povedať že ľudského teplého činu. Do finále juniorskej súťaže v hokeji sa prebojovali dva tímy s dlhodobou tradíciou. Dukla Trenčín a Slovan Bratislava. Prvé dva zápasy boli v Trenčíne na štadióne s kapacitou 6150 miest. Do hľadiska si našlo cestu v oboch hracích dňoch po TISÍCOVKE fanúšikov hokeja. Na prvom zápase bolo asi 60 fanúšikov hostí, ktorí výborne povzbudzovali, na druhom niekoľko desiatok príbuzných hráčov. Odveta sa odohrá v stredu a štvrtok 2.4.-3.4 v Bratislave. Podpora mládeže a jej propagácia je veľmi záslužný čin. Je tam krásna hala s kapacitou okolo 10 000 miest. Vedenie klubu sa rozhodlo zbytočne nekúriť v takom veľkom priestore a organizuje finálový dvojzápas v tréningovej hale B o 14:00. Minulý rok som tam bol na semifinále a bolo úplne natrieskané.. Tento rok bude určite zasa nátresk, lebo oficiálna kapacita je skvelých 180 miest. Veľmi som ocenil gentlemanské gesto domácich, ktorí poskytli Dukle neuveriteľných asi 16% kapacity hľadiska.. teda číslom celých TRIDSAŤ VSTUPENIEK. Som veľmi rád, že takýmto spôsobom umožnia všetkým rodičom, frajerkám a fanúšikom juniorov Dukly zúčastniť sa na výbornom hokeji.

Je to skvelá propagácia hokeja a všetkým čo sa o ňu zaslúžili patrí veľká vďaka.

Minulý rok bol Slovan vo finále s Banskou Bystricou, prvé dva doma hral vo veľkej aréne a prehrali,  rozhodujúci piaty zápas dali do tréningovej haly.. vyhrali.. toto je cena za titul Slovana.. …  Len ma tak napadá, ak ten hokej  nebudeme hrať pre divákov a fanúšikov, načo nám ten hokej bude?? Len pre víťazstvá za každú cenu?

P.S. v poslednom finále medzi Slovanom a Duklou sa hralo taktiež v tréningovej hale v Ružinove… Domáci nechceli stratiť výhod svojho obvyklého prostredia … no a aj tak domáci prehrali. Športu zdar a zdravému rozumu ZVLÁŠŤ.