Ranný sex v práci robí dobrú náladu. ..

13. novembra 2013, simon22, Nezaradené

Mal som  zlomenú ruku a chodím už dlhý čas rehabilitovať. Bolí ako sviňa a nemôžem ju používať ani po štyroch mesiacoch v plnom rozsahu. Po rannom naťahovaní ma poslali na masáž. Super vec, hlavne keď vám ju robí mladučká štvrtáčka tesne pred maturitou so šikovnými rukami.

Prišiel som asi o 15. Minút skôr a postával som pred zatvorenými dverami na konci chodby kdesi v suteréne.  Nakukol som dnu, ale žiadny pohyb. Tak som zaklapol dvere  prezeral si lenivým pohľadom reklamné letáky na starých , asi ešte socialistických nástenkách.  Všade navôkol boli dvere do  vyšetrovní rôzneho typu, jedny viedli do kumbálu upratovačky. Práve tie sa nesmelo otvorili a von vyšla mladá , asi 23 ročná štíhla dievčina s krásnymi rozoviatymi blond vlasmi, v bielych priesvitných zdravoťáckych nohaviciach. Mala zasnený výraz v očiach a úsmev na tvári. Rýchlo sa otočila a cupitala smerom odo mňa preč. Pod tou tenkou látkou som si všimol sexy mini nohavičky, ktoré si ľahkým pohybom ruky upravila, potiahla pestrofarebné tričko aby jej zakrylo štíhly pás a robiac sa, že som neviditeľný mierila za roh. Krásny pohľad.. povedal som si….  to by aj šlo.. Jej musculus glutaeus maximus nádherne tvaroval biele nohavice. Hoci má v názve veľký- maximus .. bol akurát do ruky. Dvere zostali pootvorené, už som sa chcel ponoriť do štúdia tých poučných letákov, keď som zazrel ako sa v škáre pootvorených dverí zjavila kučeravá „rozcuchaná „ štica mladého lekára. Pozeral za odchádzajúcim zadočkom a usmial sa. Nič podozrivé nevidel, popravil si nohavice, dopol posledný gombík a vyrazil vpred. Vtom sa zarazil, lebo pozrel smerom ku mne. „ Chcete sa objednať? “ vyhŕkol duchaprítomne. S úsmevom som mu odpovedal, že čakám na masáž a veľmi sa na ňu teším.. lebo niet krajšej veci po ránu, ako dobrá masáž od mladej študentky. Nemrkol ani brvou, a so vztýčenou hlavou odchádzal za rovnaký roh chodby ako predtým mladá dievčina.  Myslím že on vedel, že ja viem  čo on vie , že robil ….

V duchu som sa musel smiať jeho vyplašeným očiam, keď zistil, že niekto videl ich spoločné opustenie maličkej , ale užitočnej nemocničnej miestnosti.  No a už by to nešlo.. pomyslel som si. Byť na stupni víťazov na druhom mieste po ránu je síce pekná vec, ale v takýchto prípadoch chcem byť  ráno prvým. Mám totiž rád víťazstvá.. Dnes vyhral mladý lekár a ja som šiel na svoju masáž s príjemným zážitkom.

Aj tá ruka čo ma bolela na odpadnutie akosi prestala a celý deň som mal úsmev na perách. Ranný sex prospieva nielen aktérom, ale aj náhodným okoloidúcim…..