KDH zasa vydiera svojich partnerov. . .

28. júna 2013, simon22, Nezaradené

odrazMTakto chce pravica vyhrať prezidentské voľby? Založí nejakú „platformu“ troch strán, chcú poraziť smerákov, ktorí zatiaľ ani nemusia veľa makať, aby im preferencie neklesali.

Pravica sa poráža sama. Jej namyslené egá nedovoľujú jednotlivým subjektom pracovať spolu.. teda spolupracovať. Najnovší príklad je kandidát na prezidenta. Dnes slávnostne vyhlásil Figliar s Bugim že majú spoločného a hrdinného kandidáta.. skoro takého ako bol Burianov Hrdinný kapitán Korkorán. Má ním byť pánko Hruška… Má to však chybyčku. On prehlásil, že je poctený, no kandidatúru vezme, až bude kandidátom AJ PRE SDKU. A práve táto strana vo voľnom páde pred časom vyslovila meno svojho tajného kandidáta.. samozrejme ako inak bez jej vedomia.. a to bývalú priemerku. Aké príznačné.. už druhý kandidát pravice, ktorý nepovedal že to vezme. AKO HO MAJÚ BRAŤ VÁŽNE VOLIČI? Keď ani priemerka bývalka ani hruštička nie sú ochotní pri predstavení ich mena potvrdiť, že to berú. A opačne, pravica má aj kandidátov, čo prehlásili, že to teda berú… no nemajú žiadnu podporu z parlamentných pravicových strán. ( Čarnogurský alebo Procházka..SaS dala samostatne  Osuského) Pre prvé kolo riadne trieštenie, to ešte nepoznáme všetkých……

Pri KDH takéto vydieranie- my sme dali toho najlepšieho, vy musíte za neho hlasovať… je ako sa ukazuje bežnou praxou tejto politickej strany.  TOTO JE TO ZJEDNOTENIE???? Je mi smutno, že sú neustále nepoučiteľní a ide im LEN O SEBA  a nie o vec. Ak by im šlo o vec- vyhrať prezidentské voľby, tak by určite postavili SPOLOČNÉHO, na ktorom by sa najskôr zhodli a nenútili by druhých súhlasiť..ex post.. .lebo inak stratíme tvár…. Pravica je skrátka nepoučiteľná, na jej a možno aj na našu škodu. Lebo všetkého moc škodí. Teda aj veľká prevaha smeru je škodlivá a nie je prínosom.

NEVYHRAJ TIE VOĽBY, keď máš proti sebe stádo egoistických hlupáčikov.. vydieračov.