SaSka sa rozpadá, zostali jej len netopierie ušiská. ..

16. apríla 2013, simon22, Nezaradené

Dnes sa stalo to, čo sa už dávno čakalo. SaS sa delí ako viacbunečný organizmus. Odchádzajú poslanci Jozef Kollár, Juraj Miškov, Daniel Krajcer, Martin Chren a Juraj Droba. Všetci tí, ktorí boli aspoň nejako pozorovateľní spomedzi šedej masy poslancov.  Idú založiť niečo, čo by malo byť novou demokraciou. Akou?  Celá pravica sa rozpadá, molekuly zbytkov chcú mať svoje šéfovské kresielka. Potvrdzuje sa, že nikomu nejde o demokraciu… ale len o to, aby práve ON bol malým vodcom v tej demokracii. Lipšic odišiel pre rovnakú príčinu, nebol „el chef“ tak odišiel. Všetci by chceli viesť a presadzovať práve tie „svoje neomylnosti“. Jediný odídenec, čo sa doteraz presadil bol premierko Robertko. On jediný dokázal zožrať svoju materskú straničku a poslať ju do zabudnutia. Vlastne ešte 5 kľúčov kedysi vytvorilo straničku, lebo sa im nechcelo deliť o moc so svojimi pôvodnými stranami.  Inak  všetci čo odišli, zakapali, sem tam brechnú a inak nič.

Čo vlastne zostalo Sulíkovcom?? Len velikánske netopierie UŠISKÁ z odpočúvacích afér. Zostal ministerko jogurtový kráľ, čo všetkých sledoval, zostala baba čo jej muž gorilu priniesol, iné kvality nemala, aj svojho muža nakoniec do preč poslala.  Takže sa dá konštatovať, že hlavným krédom pána „precedu SaS“ je informovanosť, skrytá za vzdelanostnú spoločnosť.  Odpočúvania sú jediné čo im išlo ako tak dobre, aj keď gorila svoje výsledky napokon nepriniesla…. lebo nik nikomu nič nedokázal.. Ale zato už môže ten odídenec Lipšic, ktorý to preferoval…

Len tak ďalej páni demokrati a smeráci sa budú aj naďalej môcť v klídečku  vyvaľovať v ministerských kresielkach a limuzínach… Najskôr sa delíte, aby ste sa potom aj tak nezjednotili, lebo toľko „precedníckych“ kresielok nie je.. aby vás všetkých mohli na ne poukladať.. no je.. ale určite mimo parlamentného stáda.