Koniec sveta sa nekoná. . . Nový Zéland má už 6 hodín 21. 12. 2012

20. decembra 2012, simon22, Nezaradené

Takže nič prevratné( čas London 18:00 20.12.2012), len ďalší deň na matičke zemi.. ani koniec sveta a ani začiatok toho konca.. teda začiatok konca máme dávno za sebou.. lebo tak ako človek od prvej sekundy po narodení začína zomierať a blížiť sa k svojmu koncu, rovnako aj celý vesmír od prvopočiatočnej sekundy svojej existencie smeruje neodvratne k tej poslednej.

Všetko v našom známom vesmíre plynie časom z bodu počiatku do bodu konca. 21.12.2012 bol ďalší komerčný ťah, na ktorí naletelo veľa ľudí a malá časť na ňom riadne zarobila. Naši bratia svedkovia boha tvrdia, že toto je znova začiatok armagedonu.. teda začiatok zmien, ktoré k nemu nenávratne spejú…. S prekvapením musím konštatovať, že k zániku spejeme.. ale nie od 21.12.. ale už od počiatku ľudstva, lebo ako začalo existovať, tak raz aj prestane .. to môžem povedať s určitosťou.. či to bude na tejto zemi neviem.. či na inej planéte, kam sa rozšírime, tiež neviem.. jedno viem.. všetko čo má počiatok, má aj svoj koniec.

Ale s určitosťou viem, že deň 21.12.2012 ktorý už začal v Tichomorí a Rusku nie je počiatkom ničoho.. je to deň ako každý iný.