Kŕmenie hláv. . . (od)vracanie pozornosti od skutočných problémov.

15. októbra 2012, simon22, Nezaradené

Otvorím dennú tlač a aha:

„Emu Watson prenasleduje úchy““Felix  Baumgartner  zoskočil z 39 km výšky za 50 melons evro „ a aby toho nebolo dosť hýbe sa ešte aj celý zemský povrch.. lebo „Ankara sa tlačí medzi Moskvu a Damask“. Ani neviem čo na to celé povedať… Klincuje to zistenie , že aj politická strana môže byť úchylná.. TOTiŽ „siaha živnostníkom na…! no fuuuj.. na podporu živnostníkov siaha.. ktovie či má rukavice ako pri siahaní na chleba alebo rožky. Veď by tým mohla aj niečo šíriť medzi pospolitým ľudom, ak by sa nechránila, má totiž veľkú podporu, tak načo siaha ešte na tú živnostnícku??

Najlepšou porotou superstár sú pestovatelia hrozna lebo“ slovenskí vinári vynašli nový hit“  a Kaliňák asi zomrie od sexu.. “  chce všetky odpočúvania pod seba“.  V Bratislave bol pochod ale neviem kto pochodoval proti čomu.. lebo jedni ich nazvali že fašisti a druhý že obete neprispôsobivých… tak som bol z toho jeleň. Lebo vláda volá rómov ergo cigáňov extrémne neprispôsobivými, ale zároveň tých čo sú proti nim, volajú extrémistami.. asi extrém inak ako extrémom nevyriešiš… Proti sebe stáli dve baby čo si hovoria političky. Nejaká Monika pokrikovala na Annu a opačne, až z toho stíchlo Partizánske geto… a ja som myslel že partizáni sú vážené osoby so zvláštnym zákonným príplatkom za boj proti fašizmu.. a terazky čítam že sú v gete a všetci stíchli… čo už .. svet sa mení každým okamihom..

Donedávna kráľ peletónu „Lance Armstrong sa stal generálom  pirátov!“ Len neviem, ktorú loď si zvolil za svoju hlavnú.. to tam už nepíšu. A pri tomto všetkom sme sa od hroziacej krízy nepohli ani o milimeter, reálna mzda klesá , nezamestnanosť stúpa, sociálne nepokoje v únii sú na spadnutie. Ale o tom sa nedočítame nikde…

Alebo len neviem čítať??