Za methanolové úmrtia v Česku môžu vraj Poliaci!

16. septembra 2012, simon22, Nezaradené

Práve včera som mal kratučký rozhovor s jedným obyvateľom  moravskej metropoly. Došla reč aj na zavedenú prohibíciu a methanolové (CH3OH) úmrtia. A dozvedel som sa zaujímavú teóriu….

Za všetkým hľadaj Poliakov…. je toto možné? Takže, aby mi bolo jasné, ako to je…poviedka starého zbrojnoša praví:…….

 

 

Že vraj už dlho predlho špiritusová mafia v Česku za prispenia aj polície a colníctva( ktorých uplácala, aby mali zatvorené všetky oči) vozila z Poľska „kvapalinu do ostrekovačov“ plnú alkoholu a šmrcnutú farbivom. Potom z nej šikovné české ručičky filtrovali lieh a ten vo svojich flaškovniach menili na menej značkový alkohol. Takto vyrobený alkohol sa roky rokúce distribuoval po rôznych trafikách bufetíkoch a peniažky sa točili. Podiely samozrejme bral  každý , kto participoval na obchode.. každému koľko patrí. No a teraz sa stalo, že bez vedomia českej strany poľský výrobca tejto  zmesi pridal do svojho výrobku „methyl alkohol,,…… no neuviedol to do etiketky k látkam ktoré výrobok obsahuje. .. zabudol??? Alebo len bol presvedčený že netreba, lebo nie je na vnútorné použitie!!! České zlaté ručičky vyrobili svoj TUZEMÁK a VODKU presne ako doteraz.. odstránili  farbivo.. zriedili na 36 alebo 40 grádusov , šupli do fľašiek a tie skončili na pultoch. …. Nik ich neupozornil, že sa zmenil obsah  chemikálií v nimi dovezenej kvapaline do ostrekovačov……..

A teraz sa šušká, že vlastne za otravy môžu POLIACI…. skutočne??  Alebo dlhoročná benevolencia bojovníkov proti čiernemu alkoholu v Čechách?? Nemá v takomto prípade hlavný podiel „vychcaný“ zaltoručičkový český  podnikateľ spolu s policajtom čo ho mal dávno odhaliť? Teraz bijú všetci na poplacha, ale roky rokúce na to kašlali.. Veď peniažky sa točili …..

 

P.S.:  Neviem či toto je pravda, ale je to pre mňa celkom uveriteľné……