Trnka prehral, Čentéš nevyhral. .. . treba nám generálneho?

26. augusta 2012, simon22, politikum.

Od 17. Mája 2011 po voľbe GP, kedy sa konečne podarilo spočítať väčšinu v prospech Čenéša , nemáme generálneho na prokuratúre.  Už viac ako rok nesedí na tej stoličke nikto. Nejak sa mi nepodarilo postrehnúť, či to ide vďaka tejto absencii dolu vodou s právnym štátom u nás…. teda dolu vodou to ide.. ale neviem posúdiť , či práve vďaka voľnej stoličke GP,  alebo len vďaka tomu, že to je u nás tak rozbehnuté.

Po politických hrátkach sa Ell Presidento rozhodli že vymenujú buď Trnku alebo nikoho. Je tam ešte jedna možnosť.. urobiť nové voľby a nájsť niekoho, kto by bol zvolený a zároveň aj úspešne vymenovaný tým Ellom…. A je ešte iná , no málo pravdepodobná možnosť. Počkať na nového Ell Presidenta a dúfať, že ten Čentéša napokon predsa len vymenuje.  Ale ruku na srdce, komu ten GP chýba?? Čo tak strašné sa udialo, keď ho nemáme?? Bohatí si pravdu kúpia, mafiozi dostanú echo ako predtým a zmiznú, gorily si šafária   vo všetkých politických stranách, či na tej sesli niekto sedel alebo nesedí.  Ano, posty by mali byť obsadené, vo tem žádná, ale povedal niekto koľko sme ušetrili tým že ten plat nikomu nevyplácame???  Možno by to bolo celkom zaujímavé číslo, ktoré sme ušanovali.  Trnka sedí na úrade a je druhým mužom za Čentéšom, ktorý je aj tak prvým. Len ten titul nemá a nemôže sa nechať titulovať „ pán generálny“ po ránu keď mu vrátnik otvára dvere.

Ak by záležalo na mne, tak tú seslu zruším, veď prax nám ukazuje že svet sa nezboril a ani nezastavil. Že bojujeme úspešne ďalej s tým hnusným zločinom aj bez „generálneho.“ A prosím  o vyjadrenie tých ktorým vyslovene chýba… Mne nechýba Trnka, ktorý si myslí že je právoplatne zvolený, ba ani Čentéš, ktorý právoplatne zvolený bol za podivuhodných tajno verejných volebných kortešačiek….