Prečo nás stále urážajú? ?

25. apríla 2012, simon22, Nezaradené

 

 

NEVIEM AKO VY, ale ja sa cítim urazený a hlboko dotknutý hlavnými večernými programami niektorých televízií. Prečo? Lebo nás ako národ považujú za stádo debilov a ponúkajú nám infantilnú zábavu rádoby „reality šou“. Začalo to kedysi licencovaným Big Bratom, pokračovalo vilou či mojsejovcami.

Teraz pokračuje farmou, farmár hľadá ženu a vrcholom je hotel paradise…( na tejto relácii bola suprová len upútavka.. tá bola špičková) toto má byť zábava pre normálneho diváka?? Takéto stupidity presne podľa scenára vydávané za realitu??? Niekto sa zbláznil…. No nedá mi pripomenúť, že ak by toto  stupídne divadlo nemalo sledovanosť, skončilo by po pár dieloch odsunuté ako „sultán“. Takže slovač… sme ozaj taký debilný , že sa pozeráme na tieto hovadiny???  Dovolíme televíziám, aby brali ťažké prachy za predaný reklamný priestor počas takýchto programov?? Toto nás má zabávať v hlavnom večernom programe celý týždeň??? Mal som o sebe aj o Vás omnoho väčšiu mienku. Všetci sa dušujeme, že sme na vyššej úrovni ako priemerný amík či rusák. Ale ak by to bola pravda, tak by takéto programy ozaj skončili po desiatom dieli a neotravovali by nás celé roky.

Kde sú krásne Britské, Francúzske či iné komédie? Kde sú napríklad „“aréna národov“ či ako sa to volá, kde súťažia tímy napr z Česka?? Ozaj nás zaujíma kto kedy s kým sa pohádal či nebodaj chytil za prdel???  Prečo zmizli zábavné programy,  kde sa človek zasmial, pobavil na zručnosti vystupujúcich, popočúval hudbu?( niečo ako bola „Manéž Bolka Polívku?“) Prečo prevláda plytká zábavka reality šou??  Alebo programy o celebritách?? Pár ľudí sa vystrčí na obrazovke, prehlási sa za celebritu a potom o sebe natáčajú dookola relácie. Teplý kaderník, ešte teplejší vizážista či kvetinár., lesba alebo nelesba tá speváčka? A hlási počasie, či správy,tak je celebrita.  A už budeme vysielať, kto s kým a prečo. A raňajšej relácii pred odchodom do práce vidím strhujúce informácie, kto komu kedy ako….. v náznakoch.. To sme to ale dopracovali.

Koho stretnem, mladého či starého , pýtam sa.. pozeráš tú hovadinu?? On.. čooo??? To by som nikdy nesledoval… ALE, KTO TO POTOM POZERÁ???? Alebo sme už tak klesli , že sa to aj hanbíme priznať???  ZOBUĎME SA a IGNORUJME tie hlupákoviny.. ak klesne sledovanosť, prestanú nás nimi otravovať….  inak sa ich nezbavíme..  Ja len toľko..