Neviete koho voliť? ? Lebo všetci sklamali? ? A čo tak nevoliť? ! !

16. novembra 2011, simon22, Nezaradené

 

Všetci sa oháňajú s nezmyslom, ak nepôjdete voliť dáte hlas, tomu koho by ste voliť nechceli, čo zahubí Slovensko.. Ak sme volili v minulosti kohokoľvek a tento nás sklamal, tak skúsme pristúpiť k radikálnemu kroku a NEVOĽME. Prečo?

–          ak sme volili kohokoľvek , vždy nás oklamal a nesplnil nič z toho čo sľúbil

–           ešte ani jediný krát nevyhrala pravicová strana voľby, ale vládu poskladala v 94 dočasnú, v 98, 2004 ba aj 2010tom. Ako to korešpondovalo s vôľou voličov?? Len preto, že niekto s niekym sa nedohodol a s druhým sa dohodol???

–          Všetci sľubujú zmenu, čestnosť, transparentnosť, boj proti korupcii… opak je vždy pravdou

Každý kradne, klame, uprednostňuje svojich známych, rodinu. A až na poslednom mieste je verejný záujem… lebo najbližšia verejnosť je rodina, kamarát spolustraník..

–          Každý kto zostaví vládu nám klame že len on má mandát od voličov viesť túto krajinu. Pritom získal koľkokrát slabučkých 15 % , a čo tí ľudia ktorí ho nevolili?? Tých celých 85%… ale počujeme že on má mandát..

–          Ak niekedy náhodou nikomu chýbajú hlasy v parlamente, tak si jednoducho kúpi nejakého poslanca, spočítajú sa a je ich dosť..

–          Ak má niekto 35%, a zostaví vládu s dvoma 8%, tak vládne v podstate sám, tí maličkí len držia basu,aby im to nabaľovanie vydržalo aspoň jedno celé volebné obdobie…

–          Boh nás ochraňuj od jednofarebnej vlády, nech by mala akúkoľvek farbu.

–          Nikdy nemá pravdu nik z opozície, nech v tej opozícii sedí ktokoľvek. Patent na rozum automaticky pripadá tomu kto má moc.. hlavne že udrží moč..

–          A t najdôležitejšie.. za naše hlasy vo voľbách si oni priklepli už dávno v zákone 7,14 EURA za jediný. A tie si poctivo vyplácajú všetky politické strany a straničky ak prekročili nejakú smiešnu hranicu.  Z TÝCHTO PEŇAZÍ nikdy nikto nič neskrátil.. že však kríza..

Vážení voliči, urobme zásadné rozhodnutie a nevoľme. Oni tí politici si aj tak nejako pozliepajú podľa svojich predstáv vládu a urobia si čo chcú. Aj keby voľby dopadli akokoľvek, vždy zabezpečia najskôr seba, svojich rodinných príslušníkov, svojich spolustraníkov.  A budú sa oháňať mandátom OD NÁS.. vždy oklamaných voličov. PREČO IM DÁVAŤ morálnu oporu v tom že sme ich volili?? Politici si poradia aj bez nás.. kašlú na nás po voľbách pravidelne, kašlime na nich MY VŠETCI V DEŇ VOLIEB……

Garantujem Vám, že nebude ani lepšie ani horšie ako je teraz… len MY nebudeme zasa sklamaní, že sme sa nechali oklamať. A ONI??? Nebudú sa môcť oháňať mandátom od voličov.. lebo ak by bolo na voľbách len takých 10-20% tak by im hanba nedovolila.. ba možno aj dovolila.. ale by si pripadali sami sebe šašom.. možno. A nemohli by si prideliť prachy za hlasy…

Budeme všetci menej rozhádaní, lebo nebudú medzi nami nezmyselné spory, kto viac kradne..moji  či tvoji modrí, zelení, červení, čierni, zeleno-modrí??? Nebudeme prívržencom nikoho… aj tak ten mandát čo sme im doteraz dávali nevyužívali podľa našich predstáv…. NEVOĽME.. Slovensko sa pre to nezrúti…

Ja len toľko….