Podať demisiu a stratiť dôveru sú dve veľmi rozdielne veci! Prečo je to také nepochopiteľné? ? Pre EGO?

19. októbra 2011, simon22, Nezaradené

Pani Radičová, neviem ako je možné, že v týchto dvoch cestách ako prísť o vládu nevidíte Vy, ako študovaná osoba rozdiel!! To predsa nemyslíte vážne. Prezident to povedal šepkajúcou jednou vetou. A aj ja, pri pohľade z bufetu som to pochopil na prvý krát.

Pre Vás to má rovnaký dôsledok… stratili ste vládu… Ale pre dovládnutie do predčasných volieb to má diametrálne odlišný dôsledok… Aha.. Ak by val neprešiel a Vy podáte demisiu, tak Vás môže prezident poveriť dovládnutím do predčasných volieb. A Vy zrazu by ste mohla navrhnúť demisiu tých “rebelantských“ ministrov  zo SaS. Ale takto ako ste to realizovala VY??? Jasne Vám povedal ujo, že terazky vládu  CELÚ MUSÍ ODVOLAŤ a teda Vás nemôže poveriť dovládnutím do predčasných. TO VÁM UNIKÁ???? Taká sprostá maličkosť??? Vy nevidíte ten rozdiel nie pre Vás ale pre Slovensko?? Vy nevidíte, že teraz sa nedohodne nikto s nikým a ten chudáčisko šepkajúci bude musieť buď zavrieť oči a uši a neodvolať Vás, alebo bude hľadať riešenie neriešiteľného??? Nik s nikým nechce spolupracovať, aby dostal dôveru na tých pár mesiacov…..

A ešte čosi. Ficove vyjadrenia k Vám sú presne rovnaké, aké boli Vaše k nemu. Ale toto sa volá POLITIKA…. a ak nezvládate pod zástierkou slušnosti takéto malichernosti a zosobňujete si ich do záverov, ž s týmto NIKDY.. tak ste ozaj nedozreli na politiku. Politika je o dohodách možných, a nie o pravde a slušnosti. Veď ste to vedeli… moja babka hovorievala:“ kto chce s vlkmi žiť, musí s vlkmi vyť“ Takže ste vyla pokiaľ ste si myslela, že budete vodcom svorky.  Teraz, že pre slušnosť už dosť?? No no no…

Skúste sa ešte raz zamyslieť, či ozaj nevidíte rozdiel pri podaní demisie a odvolaním  následkom straty dôvery… Držím Vám palce, aby ste na to prišla..čo najskôr.. MÁTE NA TO..

Ja len toľko….